ЮНОШЕСКИ АРТРИТ-3

• 142 556
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
  • София
знаете ли, сега се сетих че доста хора споделихте че освен артрита дечицата ви имат и проблеми с очичките.

вижте това по тоя повод:

http://monikabalayan.com/index.php?page=courses&cid=47

провежда се в доста градове.

# 556
Има голяма истина! Къде сте, момичета? За да не пишете се надявам, че сте добре и сте изкарали идеално лято. Ние минахме комисиите за Енбрел и преди празника се обадиха да отида да си взема протокола. Много съм щастлива и се успокоих        , защото без Енбрел изпитвам ужас. Успех на всички ученици, желая ви мнооого усмивки, мнооого здраве и поздрави!

# 557
prodavam 7 ampuli lederlon 20 lv,broi srok na godnost 11. 2011 0878 114 209 vasil jeliazkov

# 558
Здравейте,отдавна не съм писала за нас ,ами-докладвам: След активиране на системните прояви пролетта след един лек вирус медрола стана 3 бр. и постепенно до лятото го смъквахме на 2 бр.Енбрела и метото вървят.....Е сега ще  почваме и Роактемра .1000 лв месечно......зор си е!Венци къде си да ме подкрепиш !Дали взехме правилно решение..Детето се чувства добре иначе ,но поддържа високо ЦРП въпреки всички химии,за 6 месеца-1 см ръст.Надявам се в скоро време да съм източник на добри новини.                                                                                                           И да благодаря на Пивка за инфото за даренията от БЧК ,сега раздават трети транш дори да не сте си взели първите 2 сега ще ви ги дадат.Няма никаква бумащина,просто отивате в БЧК носите лична карта,намират ви в списъците и си вземате продуктите.Те са качествени и си заслужава,иначе какво пречи някой да се разпише вмекто вас и ......Мисля че беше за майки на деца които иматТЕЛК над50%,но питайте!Срокът е до 21 .11.

# 559
  • София
валски роактемра и енбрел заедно ли ще слагате??????

# 560
Не,Роактемрата ще замени Енбрела

# 561
valski* за системната форма от актемрата за сега няма по-добро лекарство.

# 562
Къде сте, момичета и момчета? Valski, как сте? Започнахте ли с новото лечение? Надявам се, че всичко е добре и и се чувствате прекрасно. Мами, стягате ли празниците и купихте ли на послушковците подаръчета? Нека се настроим позитивно и да вярваме, че по Коледа стават чудеса! Желая ви весели празници, много здраве и много усмивки на нашите слънчеви деца!

# 563
Здравейте, не съм нова, просто не мога да си вляза в профила и си направих нов. След последната консултация докторът каза, че леко е отслабнало мускулчето на едното краче в сравнение с другото и ни прати на кинезотерапия и масаж. Личната ни препоръча Педиатрията. вие какво ще кажете, къде да отидем?

# 564
някои от майките на децата които са на роактемра иска ли да сподели мнение, опит, наблюдения ?

# 565
От Роактемрата за сега съм доволна,свалихме Преднизолона с цяла таблетка вече  откакто сме на новото лечение ЦРП то е под 1. Това не сме го виждали от 3 и половина години....изобщо откакто е с артрит.Започна да расте.Продължаваме бавно със сваляне на кортизона.Ще пиша след време пак.Останаха ми две спринцовки Енбрел -25мг.годен до януари 2013г.,съхраняван прилежно в хладилник.Бях се презапасила.Ако някой го интересува да ми пише на лични.Взела съм го на складова цена,ще сваля и от нея.                       И да пожелая здраве на дечицата и на семействата!

# 566
Браво на вас, вие сте герои. Ще го спрете съвсем. Ние от големия студ се сковахме, но постепенно се пооправяме, пием хапчета и така. Чао и поздрави!

# 567
Здравейте! На 17 съм и имам ЮРА от 5-6 години. Напоследък чувствам някакъв дискомфорт в очите и реших да отида да се прегледам. Казаха че имам само лек астигматизъм и нямам нужда от очила. Направиха ми някои други изследвания и установиха, че имам високо очно налягане. На едното 22,4, а на другото 24. Та искам да ви попитам дали може да е заради кортизоните? Преди 2-3 седмици ми биха 2 инжекции дипрофос и лекарите смятат, че може да има връзка.

# 568
Предполагам, че да.

# 569
Не е задължително да е от лекарствата, но е хубаво да се следят очите редовно. Ние сме пример за това как от артрита, в комбинация с лекарства сме в седмицата по веднъж на очен-до там сме я докарали. Съвет- СЛЕДЕТЕ ОЧИТЕ ЧЕСТО!

Общи условия

Активация на акаунт