ЮНОШЕСКИ АРТРИТ-3

• 142 004
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Stela_B, стискам палци така де е и занапред. Дай Боже, при всички деца!

# 631
Дори бактерия да е причината , все си мисля, че трябва да сме я уморили от многобройните изпити антибиотици в по- ранна възраст. Знам ли... newsm78

# 632
  • София
Дори бактерия да е причината , все си мисля, че трябва да сме я уморили от многобройните изпити антибиотици в по- ранна възраст. Знам ли... newsm78

за съжаление вече доста бактерии са мутирали и не се боят от антибиотици....

# 633
  • Стара Загора
Здравейте, нямам какво да кажа в момента за юношеският артрит, отдавна няма болки при дъщеря ни, но не сме правили изследвания скоро, че бяхме побъркали детето от изследвания и доктори преди няколко години.
Даже последният редерлон с кеф го запратих в кофата. Само съжалявам, че не се сетих да го предложа на някой, който има нужда. Всъщност сетих се, ама му беше изтекъл вече срока на годност.

Искам само да поздравя Мишел, много се радвам, че Еми е в ремисия. Дано никога повече не се появяват болките.  Hug
Успех с лечението в Германия.  Hug

# 634
  • София
Stela_B, стискам палци така де е и занапред. Дай Боже, при всички деца!

Мерси много! И аз пожелавам на всички да са здрави!

# 635
здравеите!Синът ми е на 4 год. и ние имаме пауциартикуларен артрит от 1 год се лекуваме и за сега нямаме кои знае какво подобрение парво започнахме с волтарен и медрол,след това инжектирахме ледерлон и пием метотрексат направихме пункция на на дясното коляно но имаме деформирана дясна става с ортопедични обувки сме но тои продалжава да се оплаква от крачето лесно се изморява увеличавахме и намалявахме медрола но нищо ,лекуващият лекар ни е др.Стефанов и дргата седмица ще сме при него .Ако някои има мнение моля за съвет почти нищо не помага при нас каде да ходя какво да правя незнам.Мислех да пробвам с хомеопатия но все си мисля 4е няма да стане понейе тя е за повишаване на имунната сиситема а ми казаха че не трябва да я подсилвам понеже пак медрола я понижава и изобщо каша .Аза този метотрексат много се плаша тои е доста коварен чета листовките и незнам

# 636
някой няма ли мнение по моя проблем?

# 637
  • София
Мислех да пробвам с хомеопатия но все си мисля 4е няма да стане понейе тя е за повишаване на имунната сиситема ........
[/b]

незнам кой ти го е казал или как си си направила извода ама си много в грешка. Поинтересувай се какво е хомеопатия добре и тогава мисли. Във всеки случай няма да сгрешиш!

# 638
  • София
desi66. много ви съчуствам!

И ние бяхме в същото положение. Според мен сте при много добър леркар(синът ми много се привърза към него и му има доверие), но понякога това не е достатъчно.

Ние успоредно с лечението с Медрол(ужасно беше) се лекувахме и с хомеопатия. Не пречи да пробвате. УСПЕХ и бързо излекуване!

# 639
Дъщеря ми също е с тази диагноза от 3 месеца!В момента е на волтарен,преднизолон и метотрексат!Опитахме се да намалим преднизолона ,но коляното и се поду и не можеше да го сгъва за около седмица!Сега е добре и пак ще се пробваме да го намалим!И аз се интересувам от хомеопатията искам да я включа за да спрем този преднизолон!Всъщност какво представлява точно този вид артрит???Нашите изследвания са в норма ,а пием такива силни лекарства много съм притеснена,споделете при вас как е и какво казват вашите лекари за прогнозата и продължителността на заболяването!

# 640
Някой питал ли е за приемане на алое гел!Много ни го препоръчват но забравих да попитам ревматолога за това!Поне да не се разболяват дечицата много често,че казват че  всяка инфекция обостря нещата!

# 641
И аз искам да включа нещо ,основно срещу настинките,но имуностимулаторите не са показани.Поне нашият ревматолог ги отрича/има логика/,но съм чувала ,че някои лекари препоръчват Имунобор в който има ехинацея.Наскоро личният лекар ми препоръча инфлуцид профилактично3/3тб.Мисля да пробвам.Поздрави !

# 642
Ние сме с тази диагноза от почти 6 години. Зимата пиехме зелена енергия и малкия не е боледувал. Говорила съм с доц. д-р Стефанов специално за зелената енергия и той каза, че не е проблем да я вземаме. Миналата зима  минахме на прополисов разтвор, защото тук ни е трудно да си набавяме зелена енергия - нея ползвам само ако усетя, че е настинал. Много съм доволна и от прополиса. Пием и алое зимата.
Лекуваме се само с хомеопатия, билки и "бабини илачи".
Сега сме на Енбрел и Метотрексат.
Относно продължителността на заболяването съм писала:
 Ср., 18 Март 2009, 22:21
Цитат
В детската болница в Торонто се лекуват 5 000 деца с юношески артрит. Според нашата ревматоложка, 30% от децата оздравяват, 20% се поддържат с лекарства и останалите 50% изпадат в ремисия. Надявам се да сме от 30%.

Желая ви успех!

# 643
  • София
Говорила съм с Д-р Стефанов, какво може да се дава в нашия конкретен случай и не смея да давам препоръки.

Мога да кажа, къде според мене сгреших преди това.

Преди да се разболее синът ми го лекувах сама с Осцилококцинум за последните 10 години. Бях писала и преди, че според доста хомеопати това е добър хомеопатичен продукт, но е много силен и не бива да се използва без лекарско наблюдение, камо ли както е написано на листовката всяха седмица да се взима профилактично. Може да доведе до отключване на много автоимунни заболявания.
Давах му и Имун съпорт, който също има много активни съставки, и може и от него да се е получило заболяването. До момента на разболяването му не е боледувал сериозно от нищо.

В момента ако има грип или настинка, давам единствено чай от Джинджифил, който има и силно антисептично действие и ако има някъде възпаление го потушава.

Дано да съм била полезна.

# 644
здравейте отново!искам само да попитам за тази зелена енергия къде мога да я открия понеже попитах в няколко аптеки но ми казаха
че я нямат.Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт