ЮНОШЕСКИ АРТРИТ-3

• 141 881
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
  • София
possessed, съвсем ми разби всички надежди!!! Confused Hug

е де, може и да е различно при вас
и дано да е така

# 91
И аз да се включа - моите са болни, но за сега без болки по ставите. Мария си изкара поредната стрептококова инфекция, и аз бях в ужас, но този път и се размина. Сега баткото е болен - ще видя там как ще се развият нещата. На приятелката ми детето беше в ремисия от 2години - без болки, без оплаквания, без лекарства. Дори се оказа че д-р Стефанов ги бил отписал поради излекуване newsm78. И от няколко дена след прекарано разтройство е пак с голям оток в коляното, болки и вода. Трудно ходи, боли го детето. Та сега наново започнаха лечение. И аз все си мислих че след като има година  - 2 без проблеми всичко е ок, а то не било така.
Е.... ти болестта...

# 92
Заради едно прекарано разтроиство пак им се е отключило заболяването?

# 93
Ами да, отключило се е от прекарано разтройство. И при моят син миналата година се отключи след изкаран летен вирус с повръщане и разтройсто, но при нас паузата беше около 7-8 месеца.

# 94
При нас началото беше след разстройство
и до сега след "по-рядко ако" ИЗВИНЕТЕ, настръхвам
 newsm17

# 95
Момичета, настръхвам от това, което пишете.... Ми то от всичко може да се отключи! ooooh!

# 96
И ние бяхме около 6 месеца без лекарства, без болки, без никакви оплаквания, изследванията отвсякъде наред и хоп...артрита тихо мълком ни направи иридоциклит и само заради това започнахнахме лечението отначало. А бе ужас- този артрит...

# 97
За иридоциклита съм чувала, че с години трябва да се следи.....Въобще този артрит думи нямам
Аз пак да попитам, въпреки че, сигурно ще ми се смеете, какво да правим със свинския грип...Ваксина не може, ....най-добре в изолатор до лятото... smile3506 newsm12

# 98
  • София
нищо не можеш да направиш
аз давам биоцитрин, Омега мастните и рибено масло и се надявам и тая година да се размине

точно заради иридоциклити се налага да ги водим редовно на офталмолог
ама къде да сместя и това....

# 99
и при нас отключващия фактор беше инфекция - температура, разтройство и повръщане.
за сега сме постабилизирали положението, но съм забелязала, че щом се успокоя и отпусна нещата се влошават
във вторник сме на преглед, та да видим какво ще каже доктора

# 100
Ние за сега сме само на клеева тинктура и саностол , но май ще взимаме и някакво рибено масло, препоръчайте.

# 101
  • София
аз за найлесно взимам българско
перлички, евтино и лесно се пие
не съм чела да не е качествено

# 102
Мили дами, извинявайте за намесата. Българското рибено масло на перли по 37 мг не е лошо, но количеството е символично. Тъй като при вашите сериозни проблеми трябва да се пият по 3-4 грама (80 - 110 перли!) на ден, препоръчвам ви  Fortex или GNC - капсули по 1 грам.

Ако не те забелязали, има цяла тема по въпроса за мазнините...  

# 103
  • София
за деца не е ли множко 3-4 грама
говорим за средни 20 кг тегло на дечурлигата в темата, само моя е над 30
аз давам 30 капсули на ден

# 104
Купих Ескимо, казаха ми, че е естествено. Обаче е течно.

Общи условия

Активация на акаунт