ЮНОШЕСКИ АРТРИТ-3

• 141 889
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • София
доколкото знам също е хубаво
въпроса е, ще го хареса ли на вкус девойката
добре е да даваш повече от препоръчителната доза, тя е нещо като поддържаща

а лелено масло?

# 106
possessed - в темата за рибеното масло има много подробна таблица за необходимите дози омега-3 по възраст от 0 години до възрастни. И това е за здрави деца и възрастни. При вас случаят е по-тежък. Освен това трябва рязко да намалите приема на омега-6 (олио, например) за да намалите системното възпаление. Всичсо това (много е дълго) е описано при мазнините.

Няма да ви досаждам повече в тази тема.

# 107
  • София
аа досаждай си, не пречиш
даже напротив, знаеш че дори да не съм съгласна, обичам да съм осведомена

олио не яде от доста време, готвя или без мазнина или със зехтин, като го слагам към края на готвенето

и темата за витамин Д и тази за мазнините ги преглеждам редовно

# 108
Phink Panter да те питам че се претеснявам.от големия прием на медрол по 2 таблетки от 4мг на ден за 14кг дете,взимаме само калциум фосфо ц по 1 таблетка сутрин и 1 вечер.друго какво спомагателно да му даваме и в какви количества и с намаляне на стероида как да намаляме и калция.много ще съм благодарен ако ми отговориш конкретно че се притеснявям.

# 109
аз съм теди на 14г. съм и от 6години съм с това заболчване. правени са ми ми 2 пункции сега предстои трета. препоръчаха ми  ядрено магнитен резонас и другата седмица ще го направим. не съм пила лекарства от месеци и успях да задържа, а дори и да подобря положението само с природни методи на лечение. 

# 110
  • София
пък ние сме с грип /грипа!/
сега само тъпча с лекарства и витамини и се моля да не стане нещо....

# 111
Спокойно, ГРИПЪТ май всички го изкарахме. Нали казаха, че е единственият в момента. Тя и Никол беше с такива симптоми преди 3 седмици- суха кашлица и температура.

# 112
  • В царството на игрите:)
Здравеите,искам да отговоря на Венци за Енбрела .Пием го от август месец и вече намалихме медрола с ъс една трета.Може би трябваше да започнем по-рано.След 2 неуспешни пулс терапии и силна остеопороза,имахме СРП-220.Нямахме избор.Малкия е със системна форма от 1,5 год.Той е на 3г9м.Тези които са на Медрол-Задължително трябва да поемат калций .Ние сега пием по 600 мг дневно,но остеопорозата е налице .Започнахме го едва преди 3 месеца.Сега доц.предлага да постъпим в болница за гамаглобулини много високи дози,имало надежда да спрем този убиец-Медрола.Ще гледам да влизам поне веднъж на седмица.Аз съм Valski*нещо не успях да се регистрирам

# 113
Здравеите,искам да отговоря на Венци за Енбрела .Пием го от август месец и вече намалихме медрола с ъс една трета.Може би трябваше да започнем по-рано.След 2 неуспешни пулс терапии и силна остеопороза,имахме СРП-220.Нямахме избор.Малкия е със системна форма от 1,5 год.Той е на 3г9м.Тези които са на Медрол-Задължително трябва да поемат калций .Ние сега пием по 600 мг дневно,но остеопорозата е налице .Започнахме го едва преди 3 месеца.Сега доц.предлага да постъпим в болница за гамаглобулини много високи дози,имало надежда да спрем този убиец-Медрола.Ще гледам да влизам поне веднъж на седмица.Аз съм Valski*нещо не успях да се регистрирам

само от 3 месеца пиете калции  Shocked а от 1,5 г.сте на медрол.стига бе аз ли не разбрах правилно?от къде сте,кои ви лекува?енбрела наи-добре е да се конбинира с метотрексат.и по какъв начин ви разрешиха щото за енбрел отдавна настоияваме но неможело в България по-рано от 4годишна възраст.

# 114
Здравейте, аз искарах грипа, доста зле бях..Ана за сега е добре, не знам до кога.....Моля се да й се размине....наливам я с вит.С, чайове и фрешове....
possessed как сте
докато мине този грип ще .... newsm48

# 115
Какви са процедурите сега с профилактичните прегледи в тази епидемия? На нас ни е ред да ходим, но ме е страх да я водя в болницата, а и дали изобщо се извършват такива?

# 116
Здравейте,моля ако някой може нека да ми разясни какво е Юношески  артрит-други.какво ще рече положителни АНА насочват към ЮХА-олигоартритна форма.Това го пише в епикризата на дъщеря ми която досега беше с диагноза Реактивен артрит.Предварително благодаря Two Hearts

# 117
Здравей Мирослава съжалявам, че си в нашия "клуб"
Изчети темите  ни юношески артрит 1 и юношески артрит 2 И мисля, че ще ти стане по-ясно
къде се лекувате в педиатрията ли

# 118
Здравей.Лекуваме се в педиатрията при доцент.Михайлова.Преди това бяхме при доктор Лисички

# 119
Здравей.Лекуваме се в педиатрията при доцент.Михайлова.Преди това бяхме при доктор Лисички

и защо се махнахте от лисички.

Общи условия

Активация на акаунт