Перник-19

• 16 963
  • 301
  •   1
Отговори
# 15
Цветка, честито първо зъбче Simple Smile Да ги нареди като броеница -бели и най-вече здрави.
Момичета, аз от понеделник излизам отпуска newsm68 и ще се отдам на релакс и къпане в морето( дано е хубаво времето Praynig )
Ще се видим през Септември. И да ви се похваля Вики ще е първолак bowuu

# 16
Честито първо зъбче на Борис! Да са му здрави и бели и лесно да избиват.

За памперсите - първоначално пробвах Памперс, понякога пропускаха, а след като се обрина, минахме на Пуфис - много съм доволна от тях.

За кърмата - мисля, че 100мл. ще са достатъчни, но за всеки случай остави повече.

# 17
  • Перник
За кърмата - мисля, че 100мл. ще са достатъчни, но за всеки случай остави повече.

Абе, това да не е мандра бе  Wink Майка ми и свекърва ми като ги оставех с изцедена кърма и Калоян все така казваха - другия път повече му остави, че я изпи и търсеше още. Колкото е имало, толкова оставях  Mr. Green
Милена, и аз замразявах във фризера, ама по-после. Съвсем в началото, като имах "излишна" цедях и хвърлях  Crazy

Цветка, честито зъбче  Mr. Green лесно да излизат всички и да са здрави и бели!

Боби, хубава отпуска с много слънце ти пожелавам!  Sunglasses

Калоян е с цицина на челото от снощи - удари се в ръба на леглото и не даде да му сложа лед  Sad Сега е, както каза баща му конче-еднорог Rolling Eyes

# 18
Аз вече не цедя, мързи ме Embarassed Иначе преди като имаше в повече и цедях я хвърлях в мивката. Ще изцедя колкото пусне и това е, ако не му стигне ще пие чай за запълване на шкембето Mr. Green За веднъж няма да умре от глад Whistling
Честито първо зъбче на Борис  bouquet Да са здрави и бели и лесно да излизат Hug

# 19
  • Перник
Аз вече не цедя, мързи ме Embarassed Иначе преди като имаше в повече и цедях я хвърлях в мивката. Ще изцедя колкото пусне и това е, ако не му стигне ще пие чай за запълване на шкембето Mr. Green За веднъж няма да умре от глад Whistling

Неее,не те мързи, просто не се налага. И аз бях спряла, и изведнъж, на 5 месеца беше Калоян и спеше по цяла нощ, аз почнах да се събуждам препълнена сутрин - цедях и още как. Тогава почнах да замразявам.
Иначе, най много да те посрещне ревящ дребосъчко  Wink

# 20

Ели, ма много са гушкателни това Калояните.

Joy hahaha Така си е... Още имаме цицина, но дано изчезне скоро, че да го подстрижа за морето  Whistling

За кърмата С голямата цедях и хвърлях, никога не го закъсахме и се кърмихме достатъчно. Коко не можеше да суче и се цедих през всичките 6 месеца докъто имаше. Слагах във фризера в чашки за еднократна употреба или бурканчета, запечатвах с прозрачно фолио и надписвах с хартиено тиксо датата. Първата кърма беше гъста и жълтеникава, но с течение на времето се променяше, та затова следях датите и давах от най-старата и гъста. Правила съм пюрета и кашички с кърма, че трябваше бързо да се захраним. Чувала съм, че повече от 6 месеца не е добре да се съхранява, но не ми се наложи да изхвърлям заради изтекла годност. Сега , ако имам бебе не бих изхвърлила дори и капчица.

Памперси ползвахме на Памперс. Като почна да седи го слагах на гърне и го подпирах с възглавници. На година и 3 месеца свалихме пелените окончателно и се разхождахме в жегите по гащички за всеобщо учудване и почти не сме имали аварии. Какъвто и да е памперса запарва и създава риск от раздразнения. Колкото по-малко време се ползват толкова по-добре. Това си е мое мнение, де. Иначе са страхотно улеснение. Като се роди щерката бяха излезнали първите памперси. Адски скъпи бяха и сме купували само за разходка и преглед при педито. Що пране на напикани пелени и гащи съм видяла... направо сега не ми се вярва...

Лелееее, много съм досадна! Съжалявам, че се получи дълго...

# 21
  • Перник
И аз така знам за кърматата във фризера - до 6 месеца Peace

И за памперсите съм съгласна. Дражко никога не се обривал на дупето, нито се е подсичал. Но откакто махнахме памперса, кожата му свикна да диша и веднъж се наложи да му сложим за през деня - веднага му излязоха пъпки.

# 22
Гледайте моя хубавец какъв дневен режим си е спретнал hahaha

Малко е дребно, но дайте десен бутон с мишката и го отворете по-голямо

# 23
Гледайте моя хубавец какъв дневен режим си е спретнал hahaha

Малко е дребно, но дайте десен бутон с мишката и го отворете по-голямо

Joy
А къде ходи на кафе? Joy

# 24
 Mr. Green Знам ли. С някое гадже по селото

# 25
  • Перник
Момичета,толкова хубави новини има напоследък,че дай да сервирам и аз една.Извинявам ви се само,че е след толкова време,но нали е по-добре да не се казва много-много в началото.
Вече съм 5 месеца и половина бременна с момиче.  baby_neutral Дано Господ ми помогне този път всичко да е наред и миналата година да не се повтаря никога вече.   Praynig

# 26
Билка Мила,разплаках се от щастие на твоята новина.
Много,ама много се радвам за вашето семейство.
Сигурна съм,че всичко ще е наред.Убедена съм и в това,че ще мине всичко,като по мед и масло.
Не мога да ти опиша как се зарадвах за вас,от цялото си сърце и душа.
Пожелавам ти леко бременеене и прекрасно и здраво момиченце.
Ще те подкрепям духовно  Peace и Кальо ти праща целувки по тумбака. Peace
Бобя,а графика на твоя първолак направо ме разби,така съм се смяла  Joy

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 12:54 от ir85

# 27
Момичета,толкова хубави новини има напоследък,че дай да сервирам и аз една.Извинявам ви се само,че е след толкова време,но нали е по-добре да не се казва много-много в началото.
Вече съм 5 месеца и половина бременна с момиче.  baby_neutral Дано Господ ми помогне този път всичко да е наред и миналата година да не се повтаря никога вече.   Praynig

Нама да ми повярваш, но оня ден( на 11.08) докато се мотаех нещо в банята изведнъж ми мина мисълта, че като вляза в темата ще видя, че си сложила в подписа си лентичка за бременност. Много се радвам за теб, стискам палци и на ръцете и на краката всичко да е наред и да си имаш едно прекрасно бебче.  bouquet

Ирка, и аз много си смях като го видях една вечер, прибирайки се от работа.

# 28
Билка,просълзих се от радост Hug  lovekiss
Пожелавам ти лека бременност и здраво и хубаво момиченце stork-girl

# 29
  • Перник
Билка, страхотна новина  Hug Ама и аз като Бобя очаквах  Embarassed Снощи си мислех за теб и как всеки момент трябва да се похвалиш... От цялото си сърце ти желая този път всичко да е наред и да гушкаш здраво и хубаво бебче!

Боби, Вики ме разби с тоя режим  Joy Така се смях, а колежката отсреща ме гледа странно  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт