Перник-19

• 16 982
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
моля те разкажи после как е минало,че и на мен ми предстои ясла малко по-натам и ми е притеснено. Sad

# 181
Светлак, в Евриката работят и след 20ч даже  Mr. Green ама зависи какво ти трябва. Кардиологът ми е записвал час за 20.30 докато бях бременна, а пък гинекологът ми е до 17ч  Peace Явно си работят, според работното време на доктора, поне така бяха в старата Еврика, пък сега като се преместиха може и да има твърдо работно време.

# 182
Надя, Даниела Димитрова ли е педиатърката?

За яслата не се притеснявай, поне в една от групите лелите в мошинската ясла са много готини и разбрани и мили и дъщеря ми се чувстваше много добре при тях, свикна за три дни, а като я преместихме в градината, плака за тях.

# 183
Fairy , а   ти на колко я даде?

# 184
  • Перник
Fairy, много силно се надявам и при нас да мине колкото се може по-леко Praynig Praynig Praynig

Да, Даниела Димитрова ни е личната.

# 185
Голяма беше, на 2 и 4 м.

# 186
  • Перник
Момичета, благодаря за инфото за "Еврика". Май всеки лекар си е със собствено работно време. Снощи ни трябваше вътрешен/ехограф за майка ми, че я болеше жлъчката. В крайна сметка след обиколка на района я прегледа д-р Кръстев. Някой ако има мнение за него, моля да сподели. Изписа и малка торба лекарства, които според нея действат и вече я боли по-малко  Simple Smile

# 187
mi6kata, социалната работничка ти е наговорила абсолютни глупости Sick След като нямате брак, значи се водиш самотна майка, така пише в закона по най-последните гласувания Peace . Ако бях на твое място, щях да се разправям.
не знам до колко е ползотворно да се разправям с нея , тъй като май от нея зависи да ми приеме документите...а и там е голям шит да ги накараш да свършат нещо #2gunfire Simple Smile

# 188
За нищо. PeaceТи за Калкареята ли не пита?Ако си решила с хомеопатия да успокоиш появата на зъбки направо си я взимаи и почваи.Поне аз така направих,ама само един път и я дадох  Laughing реших че няма смисъл.
А ти днес беше ли на разходка в парка към 11 часа?
Да, за нея. Преди 2 месеца като питах за нещо за зъбите и ми каза да давам Зимафлоур , но се разтваря във вода, а малката още не пие вода, отделно още докато бях бременна четох доста противоречиви мнения за него, та реших да не давам.
Бях, в парка с мъж ми. Той е безработен в момента,та заедно се помотаваме.
Ир, мерси за разясненията   bouquet

# 189
Преди 2 месеца като питах за нещо за зъбите и ми каза да давам Зимафлоур , но се разтваря във вода, а малката още не пие вода, отделно още докато бях бременна четох доста противоречиви мнения за него, та реших да не давам.
Бях, в парка с мъж ми. Той е безработен в момента,та заедно се помотаваме.
Аз съм решила Зимафлоур да не давам.

Видях ви по алейката тримата. PeaceНие бяхме при люлките при къщичката на баба Яга.

Момичета, благодаря за инфото за "Еврика". Май всеки лекар си е със собствено работно време. Снощи ни трябваше вътрешен/ехограф за майка ми, че я болеше жлъчката. В крайна сметка след обиколка на района я прегледа д-р Кръстев. Някой ако има мнение за него, моля да сподели. Изписа и малка торба лекарства, които според нея действат и вече я боли по-малко  Simple Smile

В поликлиниката идва проф. от София -хирург,аз като имах проблем с жлъчката при него отидох.Но и на гастро също е добре да се отиде в поликлиниката също е добър но му забравих името.

# 190
  • от Луната
Ей, Лиске, защо не сте се обадили Naughty
Аз сутринта бях в градинката зад Гимназията. Там много ми храесва - има люлки, малка пързалка и страхотен огромен пясъчник, такъв няма друг в Перник. Ако искате можем и една срещичка там да си чукнем  Wink.
Наде и едно комшийче са го дали в Мошино в яслата, но не знам от кой ден ще е. Казва се Дора и няма още 2 год на 1.9 е

# 191
Ей, Лиске, защо не сте се обадили Naughty
Аз сутринта бях в градинката зад Гимназията. Там много ми храесва - има люлки, малка пързалка и страхотен огромен пясъчник, такъв няма друг в Перник. Ако искате можем и една срещичка там да си чукнем  Wink.
Наде и едно комшийче са го дали в Мошино в яслата, но не знам от кой ден ще е. Казва се Дора и няма още 2 год на 1.9 е
Към колко сте там?Ако искаш за утре към 10 30 -11 че незнам Галя кога ще стане.

# 192
Дами, моля почерпка за 10 годишнинота от сватбата ни.

party023

Сега сме в Сливен на път от морето към София. В неделя ще сме в Перник. Надявам се да се видим с някои от вас.

# 193
  • от Луната
Лиска, хайде да е в други ден, че бабата реши утре да ходим на плаж, че пак дъжд идва. Ако искаш ела и ти на градския след 11.

# 194
Лиска, хайде да е в други ден, че бабата реши утре да ходим на плаж, че пак дъжд идва. Ако искаш ела и ти на градския след 11.
Ок ,за вдругиден.Утре ще е много топло затова ще сме на вън до към 11 30-12 и после се прибираме на хлад.
=^._.^=  честита годишнина.Още дълги години семеен живот ви пожелавам.Ела ако искаш и ти в неделя зад гимназията.
Някои друг желаещ има ли?

Общи условия

Активация на акаунт