Перник-19

• 16 968
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
Ела ако искаш и ти в неделя зад гимназията.
Някои друг желаещ има ли?
Езиковата ли? Към колко ходите там?

# 196
Ела ако искаш и ти в неделя зад гимназията.
Някои друг желаещ има ли?
Езиковата ли? Към колко ходите там?
Не.

Ей, Лиске, защо не сте се обадили Naughty
Аз сутринта бях в градинката зад Гимназията. Там много ми храесва - има люлки, малка пързалка и страхотен огромен пясъчник, такъв няма друг в Перник. Ако искате можем и една срещичка там да си чукнем  Wink.
За къде става въпрос ,че за там дето аз се сетих то това училище не е гимназия маи.Зад пощата ли в центъра??(и зад ОББ)иЛИ това беше маи 1 гимназия?

Последна редакция: сб, 29 авг 2009, 08:46 от lisa_lisanova

# 197
  • от Луната
Точно там  Wink. То аз друго училище на което да казват "Гимназията" не знам  Rolling Eyes.
А след малко отиваме на градския плаж

# 198
Здравейте! Вчера ходихме в Токуда на безплатните прегледи.  За тези с малки бебета, които не знаят да кажа, че всяка последна събота на месеца в Токуда правят безплатни профилактични прегледи на бебета до 6 месеца. Беше доста набързо според мен. А относно захранването там лекарката е по съвсем различна схема от нашето педи. Каза ми, че преди месните пюрета, (които педи каза да почвам) трябва да въведа безглутенова каша и жълтък. А глутена чак в 10 месец.

# 199
  • от Луната
Айде и на вас да ви поплача малко вчерашния плаж беше истинско разочарование. Водата ледена, дори и в детските басейни . Щом Михаела, която обожава водата и по-принцип едвам я вадя след първото потапяне на крачетата не искаше да се доближи до басейна, а после обясняваше, че "Бисейна ош", можете да си представите какъв студ е било. Бяхме се нагласили за днес да ходим на Рударци, обаче гадното време ни прецака якооооо .
 Такааа, оплаках ви се. Лиске, сори ако си ме чакала, но изобщо не сме излизали, а довечера сме на гости при свекърите в Даскалово

# 200
Лиске, сори ако си ме чакала, но изобщо не сме излизали, а довечера сме на гости при свекърите в Даскалово
И аз не можах да отида,.Галя се събуди късно и после на пазар и се прибрахме,.Тази седмица може да се видим.

# 201
Добро утро на всички  food010
Лека и успешна седмица на всички  bouquet

А сетих се да ви попитам нещо- имате ли представа как става записването в ДАЙ за психотест за кат.С?

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 11:57 от malinka84

# 202
Ох аз не пиша,че са ме налегнали ясленски вълнения и притеснения. Ходих до поредната ясла в която ми обясниха,че не могат да ми вземат детето от февруари. Вече се замислям сериозно за някоя жена ,която би се съгласила да ми го гледа за 250лв на месец....

# 203
Хайде да ви покажа как малкия щурак вече нищо не го спира и се катери навсякъде.
http://vbox7.com/play:26a65254

А тук с новата си четка за зъбки вече самичък си ги мие.
http://vbox7.com/play:efcd20cc

# 204
хихиххии - много е сладък  Hands Clap

# 205
Ей,невероятен сладур е  Hug

# 206
  • Перник
Ох аз не пиша,че са ме налегнали ясленски вълнения и притеснения. Ходих до поредната ясла в която ми обясниха,че не могат да ми вземат детето от февруари. Вече се замислям сериозно за някоя жена ,която би се съгласила да ми го гледа за 250лв на месец....

Знам, че преди само в яслата на Пашов приемаха по всяко време на годината. Сега не знам как е.
А днес беше нашият първи ден в яслата. И бях обещала да разкажа как е минало. Тук писах всичко подробно. Очаквах да е много, много по-зле.

# 207
# 208
na Krisko mamata, колко е голямо твоето детенце?
Oх, и аз съм подала на 3 места молби за ясла, но и на мене не ми се ще от сега, от септември да го давам - мисля, че е твърде малък - 1.9 м. Искаше ми се да е след Нова година. А става ли да се плаща таксата /за да се пази място/, без да ходи, пък ще го пусна след 3-4 месеца? newsm78 И аз много го мисля и вече не знам как да го направя... но определено нямам пари за гледачка. Tired

# 209
na Krisko mamata, колко е голямо твоето детенце?
Oх, и аз съм подала на 3 места молби за ясла, но и на мене не ми се ще от сега, от септември да го давам - мисля, че е твърде малък - 1.9 м. Искаше ми се да е след Нова година. А става ли да се плаща таксата /за да се пази място/, без да ходи, пък ще го пусна след 3-4 месеца? newsm78 И аз много го мисля и вече не знам как да го направя... но определено нямам пари за гледачка. Tired

моето сега е на 7м, но от 1г трябва да го дам - много по-малък е от твоето. никъде директорките не са съгласни да пазят място срещу заплащане - поне където съм питала ми казаха - не, а от средата на годината - февруари - мен категорично ме отрязват навсякъде. почвало се от септември.

Общи условия

Активация на акаунт