Перник-19

• 16 961
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
май трябва да се пускат молбите веднага щом теста покаже 2 черти Confused

# 226
Здравейте момичета Hug Нямам време да се докопам до компютъра ooooh!
Моя хубостник пак има проблем ooooh! Този път херния Tired Докторката каза, че не било нищо страшно и се случвало често при момчетата и да го лепя пъпа с лепенки, а ако не мине до 6-тия месец ще го праща на хирург Tired Някой имал ли е такъв проблем с мъжкото си чедо и как се развили нещата Thinking
да ние "имахме" такъв проблем. Според 2 докторки малкия имал херния и трябвало да се слагат лепенки .Все пак взех направление за хирург в Пирогов .Там се оказа че няма такова нещо - било гранулом....

# 227
  • от Луната
БИбита, в Миньорче е Михаела. Молбата ми е подадена още януари и по - принцип името и го има в списъка за септември, но понеже аз ще я дам от декември, а на нейно място сега ще пуснат друго дете, защото грубата им трябвало да е пълна, но после и нея ще си я вземат. Поне се надявам де Praynig

# 228
Момичета, здравейте!
Търся телефон на "социално подпомагане" в квартал Изток.
Във връзка с помощите за първокласници,да  задам няколко въпроса,защото живеем в София,а всяко разхождане до тая служба ми е излишен разход....

Ще бъда благодарна ако някой ми помогне Praynig  bouquet

# 229
ха! току-що бях в градината в Даскалово и ми казаха,че всъщност още нямали разрешително и не били почвали ремонт така че до Нова година със сигурност нямало да отворят яслата. изненадах се защото миналата седмица по телефона ми казаха друго,но това е инфо от директорката така че тя сигурно знае най-добре. Peace

# 230
na Krisko mamata, предполагам говориш за градината над Пектин, нали? Можеш ли да ми пратиш на лични тел., на който си звъняла, за да питам все пак дали след Нова година ще е сигурно там. На мене пък ми казаха преди време, че можело /ако разрешат въобще да има яслена група/, да я преместят в горната градина /до интерната/ заради условията. Но за там чух, че възпитателките не били никак добри и не се занимавали с децата.

# 231
ами аз ходих в тази градина след училището и специално попитах къде ще е яслата,но директорката каза,че още нищо не се знае  Peace

# 232
Много е тъпо, че още не са се ориентирали дали ще я има със сигурност и кога тази яслена група, защото ако се отвори място в друга градина, желаещите деца ще отидат там. И в един момент това, че е имало подадени молби на 23 деца нищо няма да значи. Може да направят ремонт и да си остане празно. Ама то всичко в България е така, в последния момент. Confused
Хем ми се иска сме в тази ясла, за да е близо, но от друга страна пък никой не е казал със сигурност нищо...
lisa_lisanova, да, оставила съм тел., ама все пак да питам аз Grinning! Ако чуеш и ти нещо по съседски, свиркай!  bouquet

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 13:26 от Bibita

# 233
Много е тъпо, че още не са се ориентирали дали ще я има със сигурност и кога тази яслена група, защото ако се отвори място в друга градина, желаещите деца ще отидат там. И в един момент това, че е имало подадени молби на 23 деца нищо няма да значи. Може да направят ремонт и да си остане празно. Ама то всичко в България е така, в последния момент. Confused
Хем ми се иска сме в тази ясла, за да е близо, но от друга страна пък никой не е казал със сигурност нищо...
lisa_lisanova, да, оставила съм тел., ама все пак да питам аз Grinning! Ако чуеш и ти нещо по съседски, свиркай!  bouquet

не били 23 - на мен ми казаха,че съм 38 номер, което ми прозвуча леко преувеличено , но...

# 234
Здравейте      bouquet
Искам да ви попитам някоя от вас пила ли е Магнерот и за какво е бил изписан! Вчера бях на фетална морфология и ми изписаха тези хапчета, а ми казаха че всичко е наред, само съвсем малко е извън нормата дебелината на пъпната връв. Моля ви кажете ми, защото вече какво ли не ми мина през главата!  Cry

# 235
  • от Луната
Клеа, не се притеснявай. Аз  съм пила Магнеридж, мисля, че е почти същото - магнезий, в по - напреднала бременност често го изписват. На мен ми го изписах защото ме наболяваше кръста. За свое успокоение може да попиташ лекаря, който ти води ЖК, да ти обясни подробно

# 236
kleaa, можеш 100% да си сигурна, че Магнеротът не е изписан, за да ти оправи някакъв проблем. Изписват го най-вече при контракции. Аз имах от края на 4-ия месец и известно време съм пила. Вече не помня колко дълго.
Но виждам, че си много притеснена. Виктоалия е права. Обади се на лекаря си, той най добре ще те успокои.
Не се притеснявай, спи спокойно и погали бебчето от нас!! Hug

Магнеридж и Магнерот са едно и също /магнезий/, но на различни фирми /затова са им различни имената/ и са на различни цени.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 20:16 от Bibita

# 237
и аз го пих на няколко пъти заради кървене в 3-4 месец и в 6 заради контракции,но от него имах ужасни киселини и ми го спряха заради тях. Peace

# 238
Здравейте      bouquet
Искам да ви попитам някоя от вас пила ли е Магнерот и за какво е бил изписан! Вчера бях на фетална морфология и ми изписаха тези хапчета, а ми казаха че всичко е наред, само съвсем малко е извън нормата дебелината на пъпната връв. Моля ви кажете ми, защото вече какво ли не ми мина през главата!  Cry

Те и момичетата са го казали, Магнерот е магнезий, отпуска мускулатурата и предотвратява контракции, по-голямата част от майките го пият, за да няма контракции. Аз също го пих доста време, докато бях бременна, това въобще не означава, че нещо не ти е наред Grinning

# 239
Здравей Клеа и от мен  Hug,аз също пиех магнезий само че моето  беше по-силно от Магнерот,но не си спомням как се казваше.На мен ми го изписа Галева в осмият месец защото имах контракции не се притеснявай   bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт