Отговори
Кой ще си признае, че е  пил одеколон, или го е срам, защото все още го прави Simple Smile

Въпрос: Докъде сте стигали в пристрастяването си към цигари, алкохол, т.н., когато са свършили цигарите/алкохола/т.н., а страстта зове зверски: в казармата; или магазина за цигари отваря чак сутринта; или купона е в разгара си, няма алкохол, а само малко одеколон, т.н.

Малко примери:
Беден студент, иска да пуши, парите са изпити -> иска цигара от непознат (студент).
Бедни студенти, правят си парти, парите за алкохол не достигат -> купуват промишлено количество чист спирт от аптеката и правят разни миксове.
и т.н.

Ако в анкетата липсват важни отговори - моля смело споделете Simple Smile.

# 1
Пуша кутия цигари за 4-5 дни,ако не седнем на маса Crazyтогава злоупотребявам и си дрънча от най-близо стоящия.Мога да пия,мога и да не пия,предпочитам да мога първото Laughing.Нося на алкохол ,и го пия в промишлено количество,особено ако съм с добра компания.Одеколон не съм пила,но джина му е побратим ,та с тази опция съм съгласна

# 2
Ъ!
Аз съм ангел с крилца!

Пристрастена съм само към кафе. Алкохол....пия изключително рядко.
(ся да не земе да влезе Сопрано  newsm43 newsm43

# 3
Kъм цигарите съм доста пристрастена, без да прекалявам с пушенето, но не мога без 4-5 "пирона" на ден. Винаги имам една кутия в дълбок резерв. Към алкохола - изобщо. Не помня дори, кога за последно съм изпила заветните за мен 20 мл.

# 4
  • В сърцето на живота!
Опциите за цигарите въобще не ми харесват  Crossing Arms Алкохол не пия.

# 5
Никога не съм била пристрастена към каквото и да било. Цигари изобщо не пуша, алкохол употребявам рядко и в количества далеч от пристрастяването. Трудно се впечатлявам от нещо до степен, че да придобия зависимост към него.

# 6
Kъм цигарите съм доста пристрастена, без да прекалявам с пушенето, но не мога без 4-5 "пирона" на ден. Винаги имам една кутия в дълбок резерв. Към алкохола - изобщо. Не помня дори, кога за последно съм изпила заветните за мен 20 мл.

И аз съм така,винаги си имам,а ако случайно се случи да нямам, стискам зъбки или търча към кагазина... Но никога не съм стигала до там да търся от непознати или нещо подобно Peace....За алкохола няма какво да говоря,т.к. и аз не помня кога запоследно пих  Embarassed

# 7
winter_wolf, тук пристрастяването е към форума...
Ама за да не съм съвсем офф - като тийн на купон свършиха цигарите и опитахме с чубрица - няма такова кашляне и давене...

# 8
Пълна въздържателка съм. За което станах още по - благодарна след като прочетох някои от опциите... Simple Smile

# 9
За цигарите - правих всичко описано!
Прекрасен повод да си кажа колко съм хеппи,че вече отдавна съм екс-пушач bowuu
и си спестявам подобни приключения.
Алкохол не употребявам Grinning

# 10
Гласувах с 2 и 4, но отдавна не ми се е случвало, а и не съм толкова пристрастена към тютюна. Алкохолът не ме е карал да му се кланям.

# 11
  • България
За учудване на всички мои познати,но намалих цигарите на 5-6 за ден,при положение,че пушех по кутия и половина,преди около две години Peace

# 12
  • ВАРНА
Преди 2 години бях страстен пушач - кутия на ден. Последва намаляване на дозата до 2-3-4 цигари на ден. От известно време се върнах към порока в особено неподходящ момент. Сега наистина се боря със себе си да ги спра  Confused
За цигари съм обикаляла с моя позната (същият страстен пушач беше като мен) на 1 януари в 2часа сутринта из град във Франция при положение, че там по принцип понятието денонощен магазин не съществува. След около едночасово обхождане на улиците срещнахме едно пушещо франсе и срещу неговата кутия с 10-тина цигари го замъкнахме на нашия купон.

# 13
Не пуша и пия много рядко.
Пристрастена съм към кафето, шоколада, любовта и доброто настроение.

# 14
От двайсет  години съм пушачка. Мислех си, че съм пристрастена,
обаче от два дена (верно, малко са) не пуша и не ми липсват.
...може би малко.... Outta Joint
Както и да е, убедена съм, че това е шанса ми да ги откажа завинаги.
Не, че съм правила други опити, де, но не съм и искала. Сега, обаче искам!

Общи условия

Активация на акаунт