АВГУСТовската тайфа готви щура веселба

• 13 197
  • 300
  •   1
Отговори
# 255
Момичета влизам да ви питам нещо.Малкия ми е с температура 38,8 сложих му свещичка ефералган.НО имам Панадол и течен аналгин кое е по удачно ако не се смъкне температурата да дам следващо?

# 256
  • Бургас/Пз
Теди, по-добре дай Нурофен. Аналгина го запази в краен случай, че нещо го отричат в последно време. Редувай Еферелган и Нурофен, защото едното е парацетамол а другото е ибопрофен. Еферелган и Панадол е едно и също , все е парацетамол, така че по добре да се редува с друго.  Peace

# 257
  • София
Честит Рожден Ден на Калоян!!!Да е винаги усмихнато и весело дете!!!

Ани,това е за теб:

Вчера случайно на детската площадка се запознах с Бизу и малкия Ади.Той е голям сладур Grinning,а мама Ели е много симпатична и слабичка.Поприказвахме си малко, те нямат нет в момента,но скоро ще се включат.

Хайде,после пак може да пиша Peace

# 258
Ани, да ти е честит рожденика!  Да ти е жив и здрав да е и все така да расте голям и силен мъж! Simple Smile)

# 259
  • Бургас/Пз
Здравейте момичета, благодаря за пожеланията ето почерпката и от нас:

При нас купона е в пълна сила от сутрината, очаквайте скоро и снимков материал

# 260
Честит рожден ден на Калата!

Ани, Честито! Много, много да ви радва малкия рожденик!

# 261
Честит рожден ден на Калоян! Да расте здрав и много щастлив!
Теди, как е Гого? Овладяхте ли температурата?

# 262
  • София
Честит 1ви Рожден Ден на Калата!
Желая му най-вече здраве, щастливо детство,
милиони сбъднати мечти и хиляди усмивки!

Ани, честит празник!
Този ден си е най-вече твой и не позволявай на никои да ти го развали.
Гордей се с прекрасното си семейство и си изкараите незабравимо!

Теди, как е Гого? Смукнахте ли температурата?
Момичета, моя Мартин се е научил много да скубе и аз подивявам. Просто не издържам да ме скубе! Дайте някакви идеи как да го отуча newsm78

# 263
Гого е с ангина.Днес ходихме в спешното и лекарката като видя гърлото и каза че е много зачервено и е тръгнала ангина.Сега ще пием Калцид.

# 264
Пускам втори пост че забравих да честитя празника на Калата.Нека да е най вече здрав.

# 265
  • В чуден свят с четири Слънца
Ани, Честит Рожден Ден на Калата!!!Да ви е жив и здрав, много щастлив и винаги обграден от много любов!!!

Ние се върнахме от Алебна миналата седмица, а на връщане от морето минахме да разгледаме Балчик, Аладжа манастир, Побитите камъни... много красиво ...  Simple Smile
Не смогнах да седна да ви изчета, тия дни ще наваксам.
На морето си изкарахме чудесно, нямахме никакви здравословни проблеми от които най-много се страхувах. Михаела е до безразсъдство смела, скача в басейна без да се замисли дори, влиза навътре в морето, направо ми се изправят косите...а брат и пък обратното, едвам го накарахме да си топне крачето във водата, ама какво да се прави, надявам се като попораснат, тя да го направи по-смел, а той нея - по-разумна Crazy
Аз да ви се оплача, вече не знам за кой път си докарвам мастит  ooooh! Сега вече е на другата гърда, че преди все едата се запушваше. Вече 4-ти ден съм с температура, но днес я спаднах под 39 градуса, спрях и да повръщам, та май ще ми се размине АБ  Praynig И този път се получи след даване на твърда храна на Миши. Изяде едни вафлени кори от елда и после си пропусна няколко кърмения...и сега отново е само на цица, няма начин. Чудя се как да я нахраня с нещо различно от кърма, без да пострадам след това newsm78 Оплаках ви се, сега малко морски снимки от нас Grinning
Миши доволна в бебешкия басеин и аз, доволна на плажа:

В ботаническата градина в Балчик и в царския дворец:

На Калиакра:

На Аладжа манастир:

И ето как Миши спи на плажа, ползвайки баща си за легло  Mr. Green Аз я приспивах и давах на баща й  Mr. Green Това бяха моите 30-40 минутки за плуване в морето за деня Grinning

Да поясня, това е крачето на Миши!!! Имахме гости и те се посмяха доста на тази снимка  Embarassed

Щастлива мама, пробвайте, ако си склонна да ползваш хомеопатия, като я свалите под 38.6, да даваш Беладона 9СН по 5 гранулки на всеки час. При нас това действа безотказно при децата и при мен. Ако не ви помага, то поне няма да навреди.

Последна редакция: сб, 29 авг 2009, 15:01 от mama_galka

# 266
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АДАША КАЛАТА !!! ДА РАСТЕ ЗДРАВО И УСМИХНАТО И ВСЕ ТАКА ЧАРОВНО ДЕТЕ, ДА РАДВА МНОГО МАМА, ТАТЕ И КАКА !!!  newsm51

АНИ,

Момичета, аз снощи изпратих мъжете ми при бабата и така да отбивам Калоян. Като за първа вечер без мен са се справили сравнително добре - Калоян се е будил на 2 пъти през нощта и е поплаквал по 5 - 10 минути, но татко му се е справил и го е приспивал. На мен сега вече ми се подуха гърдите, та исках да ви питам вие как се справихте с гърдите при отбиването? Свекървата каза да си стегна гърдите с нещо като шал, а една приятелка каза - никакво стягане. Сестра ми каза - изстискване само малко, колкото да ти олекне, а приятелката - хубаво изстискване, че иначе температура. Кажете моля ви нещо  Praynig

Hug

# 267
Сестра ти е права. Изтискване колкото да облекчиш ситуацията. В никакъв случай не се стягай и не цеди до край. Можеш да пиеш чай от салвия и да си вземеш лецитин, зелеви листа можеш да сложиш, хладни компреси.
Друг вариант е да отбиеш по-плавно, така гърдите ти ще имат време да инволюират. В библиотеката има 8 статии за отбиването, мисля те ще ти помогнат най-добре.

# 268
Валени, сестра си слушай, ако се изцедиш хубаво ще възпроизведеш отново много мляко...  Peace

Гале, страхотни снимки, а последната е трепач  Joy

Теди
, дано Гого бързо се оправи!  Hug

Честит рожден ден на Калоян ( и тук Wink ) Да е жив и здрав и много да радва мама, тате и кака  Hug

Интрига, връзвай косата, аз пусната скоро не съм я носила  Rolling Eyes

Пухи
, радвам се, че се появи отново  Hug Много ти е хубава тортата!

Малчева
, лек път, не съм спряла да ви мисля  Hug

Ние вчера бяхме на консултация: 11 кг и 76 см, хемоглобина е 112, педи каза супер като за него, а на 6 месеца на 121 хемоглобин каза: Малтофер  Rolling Eyes

Ето и малко снимки за тези извън ФБ Wink

От Прощъпулника
з

С тортата на мама ( не е хубава като на Пухи, но поне беше вкусна ) Wink

Малко тъжно гледа, че я изгаси свеща секунди преди това с ръка

И да не помислите, че беше цял ден тъжен:

Съжалявам за големите снимки, но нали да изписваме темата по-бързо  Mr. Green

# 269
  • В чуден свят с четири Слънца
Валени, виж тази статия Потискане на лактацията.

Общи условия

Активация на акаунт