АВГУСТовската тайфа готви щура веселба

• 13 197
  • 300
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте милички  Hug
Честит Рожден Ден на всички бебоци, които съм пропуснала

Включвам се само набързо, че утре рано-рано пътуваме за моретоооооооооо  Sunglasses Десетдневна ваканцийка добре ще ни се отрази  Mr. Green Намерихме си и супер хотелче на къмпинг Градина http://www.royalbeach-hotel.com/index.html

СтелитУ МелитУ, знаеш къде ще сме, ако имате път към нас  Wink
Попи и Ани също да не се ослушват  Wink

Надявам се, че ще мога да се включвам от морето (пише, че има нет).
Целувам ви и ви прегръщам всички  Heart Eyes Hug

# 271
Честит Рожден Ден на Калата! Да е много здрав и щастлив!

Ето нещо интересно от мен  Grinning:
http://www.youtube.com/watch?v=qrlB3iy4MAk

# 272
Много ви благодаря, момичета. Наистина ми помогнахте да си реша как ще се оправям - изстискване само малко, колкото да ми олекне и най-вече никакво стягане. А от статията прочетох и, че може спокойно да си пия и вода, че аз от 2 дена почти никакви течности не пия  Confused. Още веднъж благодаря за отговорите.  Hug  Heart Eyes  Hug

А за снимките какво да кажа, освен че са супер. И Кико и Михаелка са много сладки. Ей, лелеле, порастнаха ни дечицата ....

Аз няма да пиша повече сега, че яко ме тресе депресията и ми липсва Калоян (а също и кърменето) и само може да разваля и вашето настроение....

Hug

# 273
Честит рожден ден на Калоян!
Да е жив и здрав и много щастливо детство му пожелавам!

Гале снимките са страхотни,браво на Михаелка,май ще се окаже,че момичетата са по смели от момчетата Simple Smile,Петър само,като му топнехме краката в басейна и започваше да плаче,много го беше страх милия!

# 274
  • ....от ляво до десния завой...
Момичета, моя Мартин се е научил много да скубе и аз подивявам. Просто не издържам да ме скубе! Дайте някакви идеи как да го отуча newsm78

Танче, явно това е при всички едногодишни бебоци - Борис каквото докопа и скубе или посяга да хапе, в началото на лятото скубеше Дани, но му намерихме цаката - остригахме Дани първи номер. Laughing Сега като докопа дългите ни коси - моята и на Жоро да видиш какво дърпане пада, вече не обръщаме внимание, откопчваме му малката ръчичка и го заиграваме с нещо друго. Grinning Тая вечер излизаме в градината и на перваза до вратата едно котенце, което ни навестява от време на време - минаваме покрай него и Борис като го докопа, познай - котката беше с оскубана и издърпана опашка, а също като погледнах после в ръчичката му и няколко косъма от гръбчето и беше свалил и си ги разглеждаши с доволна физиономия.  Wink
Не се притеснявай - период е, ще отмине, просто го заигравай с нещо друго и без рязки движения му махай ръчичките от докопаните коси! Peace Grinning Grinning

# 275
  • SZ

Ани,да ти е жив и здрав сладкия рожденик!!!Много усмивки и весели игри!
bouquet

# 276
Здравейте  Laughing
Аз днес съм малко по-добре  Party , затова влизам да напиша нещо, че като гледам вас ви няма  Whistling

Калоян тази нощ е изкарал по-добре от предишната - пак се е будил два пъти, но е плакал по-малко, а втория път - изобщо. И естествено на мен това ми е достатъчно, за да се успокоя и да ми олекне на душата. А също ми помага и ето това - Мисли - обикновено го отварям този сайт само когато ми е много криво, но пък ми действа като мехлемче за душата, затова ви го пускам и на вас.

А ето ви и по кафенце да се събудите и да попишете и вие малко

Ето и малко настроение от мен

А ето и това, което мен безотказно ме кара да се усмихна -

Е, това е от мен засега, сега е ваш ред!  Hug

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 13:06 от valeni

# 277
  • ....от ляво до десния завой...
Валка, големи са сладури твоите юнаци. Да са ти живи и здрави! Hug
Прочетох, че имаш проблеми с гърдите, дано скоро нещата се оправят. След първото раждане ми спряха принудително кърмата с Бромокриптин, не съм се стягала, боляха ме няколко дни гърдите като почнах приема на лекарството и после всичко секна - мляко, болка, дискомфорт. Знам, че налагане на намачкани зелеви листа върху гърдите действа отпускащо,  а спиращо - чай от салвия или чай от мента.Peace
Поздрави! Hug

# 278
  • София
Ехооо,момичета къде сте????

Дано всичко при вас и дечицата ви е наред и липсата ви се дължи на някакви приятни занимания Flutter

Аз днес го давам малко по мързеливо.Сутрешната разходка я пропуснахме,но пък гледах приятно филмче.Следобед излязохме да глътнем въздух с малкия и сега се гласим за вечеря с мъжо.
Още не е пробил този седми зъб ooooh! и нощите продължават да не са много приятни.....,но и това ще отмине, да сме живи и здрави.

Хайде,лека вечер от мен.
Отиваме на баня с Боби Crazy

# 279
  • Бургас/Пз
Още веднъж много благодаря на всички за хубавите пожелания. Ето и малко снимков материал. Има още много снимки, защото снимахме с моного фотоапарати, ама чакам да ми ги изпратят. Рожденният  ден мина много весело, надявам се че всички са се забавлявали.

Тук има още малко снимки  http://picasaweb.google.bg/antoaneta1977/1?authkey=Gv1sRgCMW1n77 … 75795590517945538

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 20:02 от ani_d

# 280
здравейтеееееее  Hug  Hug  Hug
само се записвам,за да не изпусна и тази тема след едномесечното си отсъствие  и като почета малко и вляза в час ще се включа подробно и със снимков материал  Wink

П.П мнооооого ми липсвахте  Heart Eyes и най-вече съжалявам,че изпуснах почти всички рождени дни

# 281
Гледам и не вярвам на ушите си...никой не е писал от снощи.... Shocked!
Чакам предложения за заглавия на новата тема, която ако си спомняте се разбрахме да посветим на Ади - най-малкото ни Августинче  Wink.

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 15:27 от Ellle

# 282
И Ади стана на 1 годинка, пълна с рожденници е АВГУСТовската дружинка! ( малко е дълго)
Ели да почерпи АВГУСТовската дружинка, Ади стана на 1 годинка!

Laughing

# 283
Второто от Стели е много сполучливо Simple Smile Точица говори по телефона, а аз умирам от смях  Joy

# 284
Добре, някой друг няма ли да се включи?
Забравих да се похваля, Ивайло тази сутрин се събуди с пробил кучешки зъб. Вече си има 8 предни, 2 кътника и 1 кучешки Mr. Green. Другият кучешки горе също е на път, а и долните се белеят вече. За сега проблеми не сме имали (да чукам на дърво) като изключим нощното будене, но то си постоянно явление при нас  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт