АВГУСТовската тайфа готви щура веселба

• 13 197
  • 300
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Едно предложение от мен
И Ади от Августовската дружинка стана вече на 1 годинка!
Гласувам също и за втория вариант на Steli_Meli

Сега да се оплача малко  Mr. Green. Дани е с разстройство, явно от зъбите  Thinking. Кътника още не е пробил изцяло, а горен втори вдясно също е пробил венеца  ooooh!.
Аз пък нещо стъпнах на криво и сега ме боли крака  Sad
Изследванията на Дани ги отложих пак, ще изчакам да му мине разстройството. Днес е на диета и е добре, но ще проследя тия дни как ще е и тогава ще звъня на педито.

Много пусто тук в темата  Sad

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 19:56 от andonovag

# 286
  • София
Ето предложението ми:
АВГУСТ си отиде, Ади става на годинка!

# 287
  • Бургас
Да предложа и аз Simple Smile
АВГУСТ отмина, а Ади става на 1 година!

# 288
Е, супер предложения, браво, браво!
Ха сега гласувайте за фаворит, че на мен всички ми харесват  Mr. Green.

# 289
На Andonovaq,ми харесва най-много! Peace
Мен от вчера ме наболява гърлото,но тази вечер положението стана страшно,не мога да преглътна,не мога да ям,пия чай,смуча Нео Ангин,но нещо не се подобрявам,преди малко си премерих темп.37.5,дано само да не е гнойна ангина,че преди две години изкарах много страшна,с висока температура не можех да се вдигна от леглото,ако не се оправя утре отивам при джи пито,и за децата ме е страх,Петър както е все с мен не ми се мисли ooooh!.

Ани снимките от рож.ден са много хубави,личи си,че сте прекарали страхотно!
Тази събота или неделя мислим да правим пита на Петър,ще се възползваме от хубавото време да сме на двора!

# 290
Гале, на мен винаги при гнойна ангина ми е помагало Тантум верде за смучене. През 2 - 3 часа по едно и после по половин час без ядене и пиене и така за един ден туширам всичко! Дано да отшуми бързо!  Hug

# 291
  • Русе
Аз гласувам за предложението на Poppi с лека модификация -
АВГУСТ мина и замина, Ади става на 1 година!

# 292
ейййй успях да прегледам на бързи обороти поне тази темичка и......страшно се развълнувах-първо заради всички прекрасни снимки от рождени дни и морета,заради порасналите ни дечица и заради невероятните им майки и мои приятелки вече близо 2 години!!!!толкова се радвам,че ви имам  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
второ-потресох се от случилото се с Ралфи-мила получила си безценни съвети от нашите съфорумки,нямам какво да добавя освен,че имаш на кого да дадеш цялата си любов и внимание и повярвай ще ти бъде върнато стократно!!!Другото само ще се нареди,бъди силна и търпелива!!!ако подобно нещо ми се случи и за секунда няма да се замисля или да простя,защото той не го заслужава,не и сега,когато имаш няй-голама нужда от подкрепата му! и когато трябва да поеме най-голямата отговорност,а той си развява опашката(извинявай,че съм крайна,ама много му се ядосах  #2gunfire )!!
Светле поклон пред теб!!!  bouquet

днес бяхме на консултация-Дара е 8840 и 76см.Отложихме ваксината,защото от вчера е с разтройство и лека температура......
хайде утре ще пиша повече,че нещо ме боли глава и ще лягам..... :

# 293
Точица не иска да спи Sad и аз не мога да заспя заради нея Sad

# 294
здравейте!
Венци е с хрема откакто си дойдохме от морето вече два дни, но вчера му капнах от черните капки и гледам, че днес като че ли няма. имаше и лека температура вчера. венците му така са набъбнали- направо ужас  ooooh! очаквам появата на предкътниците. дано всички бебоци с неразположения се оправят бързо  Hug
на морето изкарахме чудно, хвърлихме телефони и всичко. то било прекрасмно да не знаеш колко е часа и да не ти звънят, да не си проверяваш мейла през час  Flutter Венци се смее с глас на вълните, плува доста успешно  Laughing яде пясък, фасове, мидички, мръсотия  #Crazy Crazy от хавлиите пълзеше до морето и влизаше сам  Laughing
и в Италия изкарахме добре, но аз не можах да се отпусна беше ми много напрагнато как е детето и общо взето на мен не ми беше много забавно.  Confused а Венци спял два пъти на ден по два часа и заспивал 20.30 при баба си  Shocked нощем не се будел, не плачел. познайте- прибираме се и започна пак да заспива след 22ч, да се буди и да реве нощем, денем спи веднъж и т.н. какво го омагьосва майка ми не знам  #Crazy

# 295
знам, че казахте, но не мога да намеря. По кой член е декларацията, която трябва да попълня за гледане на дете до 2 години?

# 296
  • SZ

Една бърза почерпка за имения ден на батко Мони:

# 297
Тук съм вече, завърнах се!  Hug По-късно ще понапиша нещо, ама да не ме забравите..... Rolling Eyes
Пухи честит ти именник, безкрайно се радвам да те видя пак в редиците ни. Определено липсаше, прегръдки и целувки от мен  Hug   bouquet

# 298
Пухи, да ви е жив и здрав именника!   bouquet

# 299
  • В чуден свят с четири Слънца
Брит, трябва да попълниш това заявление.
На мен ми го прати HR-ката от фирмата, в която работя, но може да се изтегли и от нета. Служебно се подават в НОИ после от счетоводителката.

Общи условия

Активация на акаунт