milena4ko, честито християнче!
-вдигане за уши, опашка, гръб, но не мръдна, издържа стоически. Като се прибрахме отново не смееше да пристъпи без чужда помощ, но днес отново се отпуска по малко - много страхливо, но пак е нещо. Вече решихме, че ще вземем котенце, след една седмица ще е при нас. Калина обожава животните - квичи от кеф като види каквото и да е животно, а любимата програма ни е енимъл планет - знае и рекламите и танцува с кеф на всички реклами, особено на виенския валс на фона на делфинчетата
. Чакам с нетърпение да се завърнат всички мацки от отпуската, да разкажат как порастнаха децата, как се променихме и ние покрай тях, какво ново при всички. Спирам, защото ми пада батерията, дано да си пусна поста
. 

. Калина се влюби в едното животно, дето бръмчи и святка и голям зор беше, докато я махнем от там, а какво ще е занапред, не искам да мисля
. Иначе без бой си признавам, с риск да ме охулите, че вече яде и кебапчета, и кюфте, и пържола, и изобщо предпочита месото. И другата й страст са доматите
, без тях не сяда, салата с домати и сирене може да яде и я предпочита пред всичко друго. Така вече не се притеснявам, че нямам нищо готвено - един домат със сиренце и проблема е решен
. Калина я кръстихме в Света Неделя - аз лично много я харесвам и църквата и най-вече хора и акустиката. Мога да ги слушам с часове как пеят. Като отидеш да запишеш дата ще ти кажат какво да носите. За подарък на кръстниците - както се разберете, на всякъде е различно.
, чудех се това ли беше мъжа, по който страдах толкова време и загубих много време
, чак ме беше яд на себе си. Но ти си длъжна да се стегнеш, защото малкото човече разчита само и единствено на теб, ти си неговата вселена, сега формира характера си, не променяй детето си, заради някакъв мъж. Много се ядосвам на такива мъже, които точно като станат бащи и издишат
, точно тогава се влюбват
, или имат нужда от въздух, от лично пространство. А майките от какво имат нужда, пита ли ги някой?
.
. 

мисля другата седмица да отида да попитах какво трябва за там 

),а той с кеф размаза по муцунката си(а беше на диета,заради летния вирус, с който се сбори наскоро):