АВГУСТовската тайфа готви щура веселба

• 13 197
  • 300
  •   1
Отговори
# 240
Ами нали в чаят на Хип против колики има и копър. На него също пише от втория месец  newsm78
milena4ko, честито християнче!

# 241
  • Бургас/Пз
Ел, ние говорим за коприва, а не за копър! Wink

# 242
Ани, то и аз за същото говоря, ама не знам защо така съм се омотала  Embarassed

# 243
копър, коприва, копърка Simple Smile на мен за двумесечно бебе ми се вижда раничко, но вие си ме знаете, че съм си луда  Crazy

# 244
  • Germany
Здравейте мацки!

Влизам да се похваля, че от два дни Калинчето върви (че и рима докарах). Тя отдавна е готова, но много я е страх да се пусне. Онзи ден бяхме на ресторант и имаше градина и едно малко котенце. Че като хукна след него, не може да се спре. Напълни ми душата, а горкото коте какво изтърпя #Crazy-вдигане за уши, опашка, гръб, но не мръдна, издържа стоически. Като се прибрахме отново не смееше да пристъпи без чужда помощ, но днес отново се отпуска по малко - много страхливо, но пак е нещо. Вече решихме, че ще вземем котенце, след една седмица ще е при нас. Калина обожава животните - квичи от кеф като види каквото и да е животно, а любимата програма ни е енимъл планет - знае и рекламите и танцува с кеф на всички реклами, особено на виенския валс на фона на делфинчетата Wink. Чакам с нетърпение да се завърнат всички мацки от отпуската, да разкажат как порастнаха децата, как се променихме и ние покрай тях, какво ново при всички. Спирам, защото ми пада батерията, дано да си пусна поста Praynig.

# 245
  • София
Добро утро!!!

Предлагам ви ароматно кафе за започване на деня:

Елле, много интересни линкове си пуснала вчера.Особено за кърменето след годинката.За черния дроб- давала съм в супичка,яде го някак.Но от кухнята взех един път дроб със зеленчуци и го отказа.Май и аз ще пробвам чая от копривата,ако го пие разбира се Thinking

Ковачева,честити ви ходещи крачета Peace

Хубав ден от мен!!!

# 246
Добро утро   bouquet
Pinki_81  ме изпревари с кафенцето , но ето и от мен едно 

# 247
  • Бургас/Пз
Кинли, Пинки, мерси за чудните кафенца, аз откакто, спрях кърменето пийвам сутрин кафенцето с канела, мммммм, страхотно е.....

Ковачева, браво на Калинчето, айде мятай се и питка да правиш! Sunglasses

Абе, някой с баница няма ли да почертпи? Mr. Green Laughing

Да ви се похваля вчера и Калата за първи път се пусна и направи 3-4 крачки. Много беше смешен, а кака му се скъса да пищи и смях и той се стресна милия!  Confused Дано да се отпусне и вече да прохожда че това лазене навсякъде ми идва в повече.

Преди две седмици отиваме в Мола с една приятелка и го пуснах да обикаля около количката, а той нашия на четири крака и хоп в един магазин за мъжки костюми! Продавачките си паднаха от смях. Казаха , че такъв малък клиент не са имали!  Laughing Grinning

# 248
... той нашия на четири крака и хоп в един магазин за мъжки костюми! Продавачките си паднаха от смях. Казаха , че такъв малък клиент не са имали!  Laughing Grinning
hahaha  Joy
Ани, Ковачева честита ви радост! Пожелавам на Калата и Калинка-Малинка да стъпват здраво на земята! Simple Smile
Точица тича сама с една количка с кукла бебе. Ходи си перфектно детето, а и количката крепи и управлява, но ако няма количка хоп на земята. Единственият друг вариант е да държи на мама малкия пръст Simple Smile

# 249
  • Germany
Хайде сега здравейте отново!
Честити рождени дни на всички бебенца, които съм пропуснала и на всички, които са имали повод за празник!

Ние сме добре. Тази жега вече ми идва в повече и излизаме само сутрин и привечер, че аз с моята алергия не смея много да прекалявам със слънцето. Калина и тя по принуда ми прави компания. И тя като останалите дечица е станала голяма пакостница, като забранявам нещо тя седи и ме гледа умно и прави точно това, което съм забранила, опитва се да се налага, да хитрува - гледа ме през мигли и както плаче за секунда сменя настроението със смях, след това пак с рев.
Вчера ходихме с нея и мъжа ми до Тихия кът на Витоша. Чудно е там - няма никой, басейнче, люлки, пързалка, две мърдащи се играчки - 1 лв. за три игри, хлад, прясна и вкусна храна. Е, сервитьорите са малко соц, но е търпимо, все пак са на Витоша Wink. Калина се влюби в едното животно, дето бръмчи и святка и голям зор беше, докато я махнем от там, а какво ще е занапред, не искам да мисля  ooooh!. Иначе без бой си признавам, с риск да ме охулите, че вече яде и кебапчета, и кюфте, и пържола, и изобщо предпочита месото. И другата й страст са доматите  Joy, без тях не сяда, салата с домати и сирене може да яде и я предпочита пред всичко друго. Така вече не се притеснявам, че нямам нищо готвено - един домат със сиренце и проблема е решен Mr. Green.
За изследванията - задължително се правят на една годинка - дават се кръв и урина. Хубаво е да се направят, за да се знае всичко наред ли е с дечицата. На година и един месец се прави и ваксина против рубеола, морбили и заушка, важна ваксина, ние вече я минахме. Така вече и Калина е със всички ваксини, само другата седмица ще ходим на проба на манту, че все отлагаме, но вече няма ваксини и трябва да отидем.
За прохождането още не е сигурна и ще я изчакам малко да стане по-стабилна и тогава ще направим прощапулника. Вчера четох, че детето трябва да бъде стабилно, та да може уверено да избере предмет от наречените на масата. Трябва да се постеля бял чаршаф и на края му да се постави масичка с наречени предмети, по които се гадае бъдещата професия на децата. Питката се търкулва по чаршафа и детето тръгва след нея. Първото залче от питката се потапя в мед и се дава на детето.
За кръщенето - Интрига, ако имаш някоя любима църква направи го там, къде се чувства добре душата ти. Ако нямаш - намери  Hug. Калина я кръстихме в Света Неделя - аз лично много я харесвам и църквата и най-вече хора и акустиката. Мога да ги слушам с часове как пеят. Като отидеш да запишеш дата ще ти кажат какво да носите. За подарък на кръстниците - както се разберете, на всякъде е различно.
Хареса ми и отношението към Ралфи, отново усетих онзи дух на съпричастност в темата, който се беше поизгубил. Ралфи, и аз смятам, че детето е най-важно от всеки друг. Знам, и че ние жените сме склонни да блокираме всякаква мисъл, когато губим мъж, изпитала съм го на свой гръб. На мен ми трябваха месеци, докато се взема в ръце, и всякакви приказки минаваха през едното ухо и заминаваха. Видях го след години, заприлича ми на куче  Sick, чудех се това ли беше мъжа, по който страдах толкова време и загубих много време  #Crazy #Crazy, чак ме беше яд на себе си. Но ти си длъжна да се стегнеш, защото малкото човече разчита само и единствено на теб, ти си неговата вселена, сега формира характера си, не променяй детето си, заради някакъв мъж. Много се ядосвам на такива мъже, които точно като станат бащи и издишат  #Cussing out, точно тогава се влюбват  #2gunfire, или имат нужда от въздух, от лично пространство. А майките от какво имат нужда, пита ли ги някой?
Светле, а на теб мила мога само да се възхищавам, за голямото сърце и духа, който носиш. Аз определено не бих се справила, много прегръдки на Жаки и сили да се справите  Hug.
На всички ви желая хубав слънчев ден и хубави емоции с децата.

ПП. Забравих да помоля отново всички, които могат по някакъв начин да помогнат на Поли  Praynig.

# 250
  • София
Здравейте, милички Hug

Искам да Ви похваля моето захче вече си има пробило малко сладко зъбче. Преди малко го напипах, а после го и видях. Едва е пробило венеца, но си е зъбче. Много съм щастливаа newsm44

Хриси, и аз за Света Неделя имам предвид незнам за каква Св. София говоря.. тотално съм изперкала ooooh! мисля другата седмица да отида да попитах какво трябва за там Peace
Калинка и тя като мен, умирам за домати и сирене Laughing

Честито християнче на milena4ko!
Честити ходещи крачета на Калинка и Калата!

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 14:02 от IntRiGa_GirL

# 251
  • София
Интрижке, и аз съм за "Света Неделя".Аз там се кръщавах на дърти години Embarassed,точно месец преди сватбата,та нали искахме църковен брак.
А и мъжо пее в хора на тази църква.В този ред на мисли- Ковачева и аз съм пристрасна към този хор и към църквата по принцип.
Като отидеш да запишеш дата ще ти кажат какво е необходимо за кръщенето Peace
И не на последно място ЧЕСТИТО ЗЪБЧЕ tooth

Ани,честити първи крачки на Калоян Grinning
А, за баница май стана късно вече Mr. Green

# 252
Честит рожден ден на Константин!
Честито зъбче на Марти!
Честито прохождане на Калинка и Калата!
Малчева, лек път душичка! Дано бързо да постигнете това, за което сте отишли и да се върнете удовлетворени при малките си съкровища. Ще липсваш много  Hug.

# 253
  • Бургас/Пз
За протокола да дадем отчет  Mr. Green
Днес 1 ден преди годинката 10 980гр , 78см - голям мъж , голямо чудо.
Стягаме се за купона с пълна сила. Чакайте снимки.
.

# 254
  • SZ
Здравейте,милички!!!!!!!!!

Привет от мен и Митачето!

Как само ми липсвахте!Но вече се сдобих с нет в новата къща и ще съм пак част,надявам се редовна,от вашата компания! newsm51
Четях отвреме навреме,набързо,колкото да се уверя че сте добре,но нямах възможност да пиша.
Най-много ме е яд,че изпуснах толкова много рождени дни,кръщенета,нови зъбки и ходещи крачета!

На всички,малки и големи,които са имали повод да празнуват докато ме нямаше,желая от все сърце много здраве,щастие и късмет,усмивките никога да не слизат от лицата ви,на порастналите ни дечица-щастливо и безгрижно детство!!!Целувам ви всички! love001  love001  love001

Специално искам да благодаря за поздравите за рожденият ден на Митьо Пухин.Благодаря ви за хубавите пожелания и за това,че не ни забравихте!!!  bouquet

По този повод,макар и с малко закъснение искам да ви почерпя с тортата на рожденика,която спретнах собственоръчно(минутки за реклама  Wink ),а той с кеф размаза по муцунката си(а беше на диета,заради летния вирус, с който се сбори наскоро):

ето за какво говоря:

Цитат
Иначе без бой си признавам, с риск да ме охулите, че вече яде и кебапчета, и кюфте, и пържола...

...и ние така.Човека си хапва сладолед,пържена цаца,пийва си биричка и други разни полезни неща  Embarassed ,но гледа от нас и си иска.Ето пример:

Поствам ви и още две снимки от моренцето и изчезвам,че Митко реши че един час сън следобед са му достатъчни.За другите му постижения ще се включа пак.

и в минералния басейн:

love001

Общи условия

Активация на акаунт