ВНИМАНИЕ!!! ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА!!!

• 66 571
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 615
  • София
ShockedУжас!
Идва ми да утрепя някой журналист Close ooooh!

Защо журналист, Руске?
Защото в пресата пише, че имат заподозрян.
Даже не само 1, а цели 5 (пет).
В полицията явно нямат такъв...
Е? Кой да утрепя сега? newsm78

Ми никой. Заподозрян не е равно на задържан и обвинен. Всеки е невинен до доказване на противното. Като няма доказателства естествено, че няма задържан и обвинен.
И няма нищо противоречиво в информацията.

Цитат от горепосочената статия

От МВР признаха, че вече е имало заподозрян, който обаче е бил освободен поради липса на достатъчно доказателства.

# 616
В дир.бг пише че вече имало 15 случая за съжаление

# 617
Между двете поредици от случаи има затишие от пет - шест години.
Не е възможно да се е сдържал, в затвора ли е бил, или на гурбет в чужбина?
Или и там му е станало напечено.

# 618
........От МВР признаха, че вече е имало заподозрян, който обаче е бил освободен поради липса на достатъчно доказателства.

Ми, то няма и как да има доказателства, Nana, ако не ги търсят и събират.  Confused

# 619
  • София
........От МВР признаха, че вече е имало заподозрян, който обаче е бил освободен поради липса на достатъчно доказателства.

Ми, то няма и как да има доказателства, Nana, ако не ги търсят и събират.  Confused

Джулс, разбирам те как се чувстваш, но не мисля, че в случая си права. Полицаите правят каквото могат. Понякога може би отстрани не изглежда достатъчно, но правилата на играта са написани не от тях.

# 620
Джулс, разбирам те как се чувстваш, но не мисля, че в случая си права. Полицаите правят каквото могат. Понякога може би отстрани не изглежда достатъчно, но правилата на играта са написани не от тях.

Ооо, аз пак казвам - вярвам в тях и се моля да го хванат.
Просто мисля, че има разминаване някъде "по трасето".  Rolling Eyes
Заподозряни, задържани, липса на доказателства....
Дъра- бъра, глупости на търкалета...

# 621
  • София

Ооо, аз пак казвам - вярвам в тях и се моля да го хванат.
Просто мисля, че има разминаване някъде "по трасето".  Rolling Eyes
Заподозряни, задържани, липса на доказателства....
Дъра- бъра, глупости на търкалета...

Те може би наистина са го хванали, но ако нямат правно основание да го задържат, нищо друго не могат да направят освен да го пуснат. И това не е тяхна вина.

# 622
Те може би наистина са го хванали, но ако нямат правно основание да го задържат, нищо друго не могат да направят освен да го пуснат. И това не е тяхна вина.
Ами до кога ще се оправдаваме един с друг - днес полицаите не са виновни, правилата били такива, а децата ни страдат от това, утре системата била скапана и всеки ден по нещо...
Кой трябва да промени правилата в случая? Сигурно обществото, но пък къде ли е то?
Не оправдавам полицаите, нито тяхното бездействие или по-скоро безрезултатна работа...
Ние сме една шепа народ, ако при такива условия не могат да се справят и да открият извършителя и нужните доказателства - то тогава за каква "усилена работа" говорим?

# 623
Един познат от полицията, преди време каза: няма такава история като "не се знае кой е" или "няма доказателства". Винаги има как да се намери, има си разни групички и те се знаят. Предполагам, тази случка не е чак толкова стандартна.
Това не разбирам - майки чули по новините и решили да се обадят чак тогава. Нещо, не ми се вярва. Все пак не говорим, че някой "стреснал" детето, когато отивало до магазина и му взел 20лв.
Всичко друго бих приел: да има забутани жалби и сега полицията да са ги изровили; или да е имало оплаквания по телефон, без писмена жалба и сега да са се обадили за да си напишат жалба; и т.н.

# 624
Едва ли звучи сериозно да подаваш жалба в полицията всеки път, когато някой мине и закачи детето ти.
Хората, в голямата си част, се радват на децата. Моята дъщеря събира армагани от цялата махала (бабите я обичат и са ни съседи от 40 години)
Несериозно е да вдигам патардия, ако непозната баба/дядо мине и я погали.
За жалост, като стане сериозно няма доказателства  Tired

Но допускам, че повечето деца, които е закачал, не са бодени и хапани. Може само да ги е закачил. Някакви по-невиини неща.

# 625
  • София
Ами до кога ще се оправдаваме един с друг - днес полицаите не са виновни, правилата били такива, а децата ни страдат от това, утре системата била скапана и всеки ден по нещо...
Кой трябва да промени правилата в случая?

Законодателят. Но това няма да се случи. Защото презумпцията за невинност е съществена. Особено в случаите, когато не си виновен, а се опитват да те изкарат такъв.

# 626

Това се опитвам да кажа.
НЕ Е вярно.
Никой не са хващали, никой не са пускали!

# 627

Това се опитвам да кажа.
НЕ Е вярно.

...и аз останах с такова впечатление.... Tired
Ето заради това искам да гръмна някой журналист Close

# 628

Това се опитвам да кажа.
НЕ Е вярно.

...и аз останах с такова впечатление.... Tired
Ето заради това искам да гръмна някой журналист Close

Ако така "им е спусната" информацията, те няма как да знаят.
Мен пък друго ме е яд.
Като казваш, че не искаш да те снимат, като казваш, че не искаш да говориш, защо трябва да ти досаждат до безкрай, търсейки всевъзможни начини да се докопат до теб???
Егати нахалството!  Close
Чак почвам да се отвращавам от тях!
Как е възможно за тях да е по- важна някаква тъпа новина, от сигурността и анонимността на детето ми?
Значи за едни от тях може, за други не, така ли?
Ама и при тях май е в сила приказката за стадото с черната овца.
  Crossing Arms

# 629
  • София
Джулс, приказката за черната овца е валидна за всякакви професии. А колкото до докопването - то зависи от самия човек. Не от професията му. Принципно работата ни е такава и ние трябва да си я вършим. Но е вярно, че има колеги, които не знаят кога да спрат.

Руске журналистите публикуват това, което са получили като информация от съответния източник. В случая МВР. И това си го пише във всяка новина. Не е нужно тях да трепеш, а тези, които евентуално са подали невярна информация.

Общи условия

Активация на акаунт