ВНИМАНИЕ!!! ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА!!!

• 66 581
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 600
Аз малко късно се включвам, но искам да изкажа подкрепа на пострадалите! Hug Hug Hug

# 601
....Чувала съм че домашните любимци като котенце или кученце вършели чудеса-успявали да помогнат на децата преживели някакъв стрес.Защо не обмислите този вариант....

Ооооооо, мила, ние не можем да се разминем вече вкъщи от любимци.
Имаме си доста, и са му първи приятели.
Особено котката - него най- много го обича.
Ако го види полегнал някъде, веднага отива и се сгушва до него.
Голяма са партия.

А това не му ли помага...Знам,че е още рано,че ще изисква време и усилия от ваша страна,за да се поуспокои малкия,но не се ли чувства поне малко по-спокоен,играейки си с животинките?

# 602
А това не му ли помага...Знам,че е още рано,че ще изисква време и усилия от ваша страна,за да се поуспокои малкия,но не се ли чувства поне малко по-спокоен,играейки си с животинките?

Ами, какво да ти кажа?  Rolling Eyes
Той е свикнал с тях и не им обръща много внимание.
Сега са навън, нека по- добре да е сред дечица и хора, от колкото да стои вкъщи.
Добре е, според мен се чувства много по- спокоен от първите дни.

# 603
Джуличка, сигурна съм, че на детето нищо няма да му има! Имам една такава увереност, а мен интуицията не ме лъже. Знам, че ви е трудно да се успокоите след преживения кошмар, но ще видиш като направите изследванията, че детето ще е добре  Hug

# 604
Чак сега виждам темата, надявам се детенцето ти да няма физически нито психически последствия  Hug  Не мога да си представя как се чувстваш в момента и цялото това чакане  Confused Дано наистина го хванат този изрод за да не пострадат и други деца!

# 605
  • На планетата Земя
Джуличка, съжалявам за преживяното. Дано детенцето бързо да се отърси и бързо да забрави случилото се!  Praynig

# 606

Ами, какво да ти кажа?  Rolling Eyes
Той е свикнал с тях и не им обръща много внимание.
Сега са навън, нека по- добре да е сред дечица и хора, от колкото да стои вкъщи.
Добре е, според мен се чувства много по- спокоен от първите дни.

Е,това е някакво начало Simple Smile,което сигурно ви радва.Никакво стоене вкъщи-измисляй му нови забавления,каквито и да са само да може да го отдалечи от преживяното,а и за вас като негови родители това също е препоръчително.

Лек ден и нацелувай дребосъчето  love001

# 607
Е,това е някакво начало Simple Smile,което сигурно ви радва.Никакво стоене вкъщи-измисляй му нови забавления,каквито и да са само да може да го отдалечи от преживяното,а и за вас като негови родители това също е препоръчително.

Лек ден и нацелувай дребосъчето  love001

Да, важното е детето да е добре.
Моите "забавления" от седмица насам се състоят в това, да ровя из всички медии, да пия аналгини и да рисувам някакви фотороботи от някакви сайтове.  ooooh!
Имам чувството, че времето е спряло и никой нищо не прави.
Психясала работа, с две думи.
  ooooh!

# 608
Джулке, още ли не са те потърсили от полицията? Shocked
Какво стана със заподозряните?
...дали, ако не ги потърсиш ти няма да ти дадат някаква успокоителна информация?
 Tired

# 609
Не са.
Звънях им - нищо.
  Confused

# 610
Едно голямо гуш за вас  Hug Hug Hug ДЖУЛИЧКА

ОТ ТУК НАТАТЪК САМО ХУБАВИ МИГОВЕ СЪС СЛАДУРЧЕТАТА ТИ ВИ ПОЖЕЛАВАМ.

И се  Praynig  злосторника да се открие и накаже. smile3513

# 611
ShockedУжас!
Идва ми да утрепя някой журналист Close ooooh!

# 612
  • София
ShockedУжас!

Защо журналист, Руске?

# 613
ShockedУжас!

Защо журналист, Руске?
Защото в пресата пише, че имат заподозрян.
Даже не само 1, а цели 5 (пет).
В полицията явно нямат такъв...
Е? Кой да утрепя сега? newsm78

# 614
http://dnes.dir.bg/2009/08/17/news4933737.html тук пише, че били 15 жертвите вече, но повечето хора не били подали като се е случило сигнал в полицията!  Tired

Общи условия

Активация на акаунт