ВНИМАНИЕ!!! ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА!!!

• 66 581
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ужасно съжалявам за случилото ти се и се моля всичко да е наред и най-вече да хванат този малоумен.
Дали не е крайно време да има по-строги наказания за такива изверги - пък било то и луди....нямам думи Close

# 631
Днес, незнам по кое радио са казали, че след, като се е разгласил този случай са се обадили общо 15 майки, на които деца са пострадали от този изрод.Явно хората са се страхували, но според мен е трябвало да сигнализират, за да се хване по-бързо #Cussing out

# 632
..................Явно хората са се страхували........

Със сигурност.
И аз се страхувам.
Не за себе си - за децата си.
А по- голям от тоя страх няма!

# 633
  • след Околовръстното
Те може би наистина са го хванали, но ако нямат правно основание да го задържат, нищо друго не могат да направят освен да го пуснат. И това не е тяхна вина.

Това се опитвам да кажа.
НЕ Е вярно.
Никой не са хващали, никой не са пускали!

...и аз останах с такова впечатление.... Tired
Ето заради това искам да гръмна някой журналист Close

Ако така "им е спусната" информацията, те няма как да знаят.

И да няма новина, те ще си я измислят.
По-безкрупулни типове от журналистите са само папараците.

# 634
..................Явно хората са се страхували........

Със сигурност.
И аз се страхувам.
Не за себе си - за децата си.
А по- голям от тоя страх няма!

Абсолютно съм съгласна,скоро страховете ви ще свършат,сигуна съм Hug

# 635
Те може би наистина са го хванали, но ако нямат правно основание да го задържат, нищо друго не могат да направят освен да го пуснат. И това не е тяхна вина.

Добре, де, като имат заподозрян и то не един, защо не правят очна ставка с потърпевшите?

# 636
  • София

Това се опитвам да кажа.
НЕ Е вярно.
Никой не са хващали, никой не са пускали!

...и аз останах с такова впечатление.... Tired
Ето заради това искам да гръмна някой журналист Close

Ако така "им е спусната" информацията, те няма как да знаят.

И да няма новина, те ще си я измислят.
По-безкрупулни типове от журналистите са само папараците.

В случая няма измислица, така че хайде по-полека с квалификацийките, а?

# 637
Нана, ти журналистка ли си, или мъжът ти е полицай?

# 638
  • София

Що Руске? Мъжът ми е машинист. В БДЖ.

# 639

Ми...не знам.
Прави ми впечатление, че ги защитаваш и едните, и другите без причина.
Едните търсят сензации за хонорар, а другите спят...
Де факто няма факти, които да ме оборят....
Както и да е....

# 640
Много сте полезни Sunglasses
Авторката точно от това има нужда  Sunglasses
ама така е...както казваше баба ми-"на който не му е на главата...." Sunglasses

Дано всичко приключи по-скоро и след това един як лунапарк,адреналинови истории Wink

# 641
  • София

Ми...не знам.
Прави ми впечатление, че ги защитаваш и едните, и другите без причина.
Едните търсят сензации за хонорар, а другите спят...
Де факто няма факти, които да ме оборят....
Както и да е....

А на мен ми прави впечатление, че без да стане наясно нито с едната, нито с другата професия си правите изводи.
Да, отвратително е това, което се е случило на Марчело.
Отвратително е въобще, че подобно същество като нападателя диша.
Но и журналисти и полицаи си вършат работата, а това че и сред тях има хора, които не са добросъвестни не означава, че трябва да казваме на черното бяло. Във всяко стадо си има мърша. Но в случая и самата Джуличка каза, че е видяла с очите си, че полицаите правят каквото могат. Ако някои от вас гледа прекалено много криминални филми ,това е друга тема. В живота престъпниците не се задържат толкоз бързо колкото на лентата. А и както вече казах и да ги задържат си има процедури, които са длъжни да спазват. Защото нали видяхте какво става, когато не ги спазят? 82 години затвор...Ако не знаете за какво говоря -говоря за случая Чората. Както и да е отплеснах се.
Има много случаи, когато трябва да се критикува полицията. Но този случай не е такъв, защото съм сигурна, че работят.

# 642

Добре, де, като имат заподозрян и то не един, защо не правят очна ставка с потърпевшите?

Аааааа, тоя цитат не е мой.  Wink

Иначе, и аз мисля, че е нормално да има разпознаване.
Не очна ставка, защото никой няма да изправи едно дете пред въплъщението на ужасите му.  Confused
Това би било жестоко.
Но разпознаване задължително трябва да има, а такова не е имало, така че задържан няма.
Заподозрени може да има много, но задържан - не.

# 643
  • София

Аааааа, тоя цитат не е мой.  Wink

Иначе, и аз мисля, че е нормално да има разпознаване.
Не очна ставка, защото никой няма да изправи едно дете пред въплъщението на ужасите му.  Confused
Това би било жестоко.
Но разпознаване задължително трябва да има, а такова не е имало, така че задържан няма.
Заподозрени може да има много, но задържан - не.

Мой е цитатът Джулс. Именно това казах и аз. Заподозрян има, задържан няма, защото доказателства няма.

# 644
Джули, а полицията говори ли с децата , които са били с Марчело по това време  Rolling Eyes Ако не бъркам, той нали е играл с деца пред блока  Peace

Общи условия

Активация на акаунт