ВНИМАНИЕ!!! ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА!!!

• 66 421
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 1 020
# 1 021
Тъкмо преди малко и аз чух новината по радиото,браво!!!

Дано не се спре само със залавянето му, а да има ефективна присъда.
Дано!!!

# 1 022
  • Бургас
Най-накрая!  Praynig

# 1 023
Браво! Един педофил по-малко! Да пазим децата си от другите, които са на свобода.

# 1 024
Браво! Един педофил по-малко! Да пазим децата си от другите, които са на свобода.
Peace/ Ха честито-хванаха гадтта

Момичета, сега се прибираме и нямам време да пиша, но ще ви напиша само едно, което ще ви е достатъчно:

ХВАНАХА ГО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Благодаря от цялото си сърце на всички вас, които се молихте с мен!  Hug
Прегръщам ви всички!
  Hug Hug Hug
  да знаеш, че ще го счупят от бой newsm44

Последна редакция: вт, 13 окт 2009, 19:14 от AnMary

# 1 025
Божичко, сега слушам по новините - това не било престъпление според Бг законодателство  Shocked Аз ли нещо недочух и недоразбрах ?!

# 1 026
Bravo 4e tozi izrod e zaloven.Nai nakraq !!!

# 1 027
Ужас. Казаха, че максимум една година да лежи.

# 1 028
Дано да изгние в затвора.

# 1 029
  • в сърцето на един мъж...
Те да го пуснат, да го добарат татковците... Close

# 1 030
Сега гледах новините и какво да чуя ЕДНА МНОГО ДОБРА НОВИНА!!!Много се радвам че най-накрая този изрод е хванат.

Сега очаквам да чуя присъдата му - доживотна!!!!!!Без право на помилване!!!! Confused

# 1 031
  • София
Сега гледах новините и какво да чуя ЕДНА МНОГО ДОБРА НОВИНА!!!Много се радвам че най-накрая този изрод е хванат.

Сега очаквам да чуя присъдата му - доживотна!!!!!!Без право на помилване!!!! Confused

Това няма как да се получи, казвам го, за да не очаквате прекалени неща.
Трябва да се изчака обвинението от прокуратурата, но ако както предполагам го подведат под отговорност по член 157 от НК - за извършване на действия, носещи полово удовлетворение без наличие на сношение, като употреби за това сила или заплашване  - наказанието е от 1 до 5 години.

# 1 032
Записвам се тук да следя, че нямам време за телевизия...   Peace

# 1 033
  • Ботевград
Супер, гледам новините, чакам да чуя, че отива в затвора  Hug Hug Hug

# 1 034

Това няма как да се получи, казвам го, за да не очаквате прекалени неща.
Трябва да се изчака обвинението от прокуратурата, но ако както предполагам го подведат под отговорност по член 157 от НК - за извършване на действия, носещи полово удовлетворение без наличие на сношение, като употреби за това сила или заплашване  - наказанието е от 1 до 5 години.

Да за съжаление ooooh!, още в репортажа казаха че това в България не се считало за престъпление един вид...... Но все пак се надявам да получи повече 5 години са много малко. Не съм юрист, но съм майка като всички тук и знам че каквото и да получи ще му е малко на този. Една счупена ваза, трудно се лепи. Sad

И все пак аз съм оптимист, в закона има вратички дано го тикнат доживот.

Общи условия

Активация на акаунт