Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 46-та тема

• 78 420
  • 654
  •   1
Отговори
# 285
# 286
Много красиво и вкусно при всички Hug
Честит празник на polin_a  bouquet /със закъснение/ Blush
•◊ Ясмина ◊• ,браво на половинката Crazy моля зя рецептата.

# 287
  • В сърцето на живота!
delicate не знам рецептата,питах мъжо какво има,но не казва  hahaha ,знам само за черешите Joy Joy Joy

# 288
delicate не знам рецептата,питах мъжо какво има,но не казва  hahaha ,знам само за черешите Joy Joy Joy
Няма проблем  Joy

# 289
Петя, Селма, Ясмина,   благодаря ви   bouquet

# 290
Хайде на финала да се отчета и аз Wink
Питка

Чушки с доматен сос- домашно производство всичко :124:

Хубава седмица на всички! :387:

# 291
Здравейте Simple Smile днес направих баничките с шоколад на Пеп-чо. Оказа се, че не са точно по моя вкус, но пък всички в къщи много ги харесаха и се излапаха за нула време. Явно за себе си ще трябва да правя с праскови.  Simple Smile И все пак Пеп-чо мерси за хубавата рецепта  bouquet (видях я в "Храна за канибалите на Пеп-чо") , скоро пак ще я повторим. Simple Smile
http://img80.imageshack.us/i/photo0004w.jpg/
http://img219.imageshack.us/i/photo0005p.jpg/
http://img188.imageshack.us/i/photo0006h.jpg/

# 292
За днес бананови пенкейкс и пилешко месо и зеленчуци на грила. Simple Smile

# 293
Поли,честити празник   bouquet  bouquet  bouquet
Краси, много хубави мъфини и прекрасна торта.
Заповядай  рецептата за кекса Hug

Пеп-4о,Еси, много вкусно у вас  Naughty

У дома ....

Шоколадово-карамелен десерт

Успешна кулинарна седмица на всички дами Hug

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 08:31 от nordina

# 294
nordina ,     bouquet    !И за рецептата!   

# 295
  • Sofia
Успешна седмица и от мен!

Бухти:

# 296
  • гр.Златица
Сандвича, който оставих за закуска на малката (още не зная дали и е харесал,защото я оставих да спи,а аз съм на работа). Ползвах линка на краси.мира , но там жирафа е само от хляб :

А вчера бяхме на пилешки крилца с картофи, подправени с аросто,червен пипер и босилек (свекървата я нямаше и аз готвих!!! иначе тя е завеждащ кухня)

# 297
Да вляза и аз в темата с една домашна бъркана пица от миналата седмица.

# 298
   Nordina,шоколадово-карамеленото вълшебство е убийствено хубаво! Crazy Crazy Crazy Къде е рецептата само????? Thinking С нетърпение чакам да уточниш! atwork  Grinning

Пети,какви са тези банановите палачинки?Заинтригува ме! Rolling Eyes Simple Smile
   Esy,питката е прекрасна! Hug
   Tari Tasartir,бухтичките на Таннита ли бяха?Чудна закусчица! Flutter
   Медора,поредно браво за теб!!!  bouquet

# 299
Moмичета,разбиващо вкусно е в тази тема - страхотни сте и източник на вдъхновение за мен Blush
Ясмина,мерси и у вас трапезата винаги е на ниво Hug

Медора,прекланяма се пред таланта ти да твориш такива красоти.Моето голямо момиченце все иска да и пусна темата ти в Любими да гледа "детските сандвичи" Grinning И понеже и тя леко скарана с яденето,аз не се старая много да я карам да яде(че да не стаа като мен Embarassed),когато е на кеф - хапва.Но днес с голямо удоволствие изяде по малко от половин филийка от тази принцеса,декорирана някак си с нейна помощ.Бледо копие на твоите творения,но все пак.Дано не сметнеш за плагиатство на идеи.Ето го и нашият сандвич(снимката е лкео калпава,амаот бързости):

Общи условия

Активация на акаунт