Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 46-та тема

• 78 414
  • 654
  •   1
Отговори
# 270
Lindita, аз пък ще направя гювеча Wink. Половин пакет нахут заносах ooooh!, но другата половина - по твоята идея. Предполагам става да се добавят и други зеленчуци.
За тортата - със сигурност не съм открила топлата вода аз. Идеи черпя от всички вас Hug. Само импровизирам с комбинациите всеки път и резултата винаги ми харесва, което е най-важното.

# 271
  • Чехия
Moмичета сори, че ви занимавам с нещо странично, но от много години не съм брала лапад... Вчера бяхме за киселец, и имаше страшно много и лапад , само дето не съм напълно сигурна дали е това или не е... откъснах малко днес и ви го пускам на снимка.

http://i55.photobucket.com/albums/g142/mihof33/P1060443.jpg?t=1250418901

Мисля да направя баничка с точени кори, киселец, малко коприва и лапада, само да кажете, че е това.

Lindita ще пробвам гювеча, изглежда супер.

# 272
  • Географският център на България-Габрово
Moмичета сори, че ви занимавам с нещо странично, но от много години не съм брала лапад... Вчера бяхме за киселец, и имаше страшно много и лапад , само дето не съм напълно сигурна дали е това или не е... откъснах малко днес и ви го пускам на снимка.

http://i55.photobucket.com/albums/g142/mihof33/P1060443.jpg?t=1250418901

Мисля да направя баничка с точени кори, киселец, малко коприва и лапада, само да кажете, че е това.

Lindita ще пробвам гювеча, изглежда супер.

Да това е лапад но летният лапад вече понагарча,така че го опитай предварително,да не си развалиш плънката за баницата която искаш да направиш

# 273
  • Чехия
Супер, много ти благодаря...  bouquet  bouquet  При нас редовно косят ливадите и цяло лято има супер пресен киселец и явно  и лапад... само дето аз все не смеех да го бера. Лекичко е горчив, но само много леко. 

# 274
Ориз със зеленчуци и късчета бяло пилешко месце,нещо като китайско ястие се получи Wink

Сладкиш със сини сливи на Лабрекс,най-сетне сколасах да го направя:

# 275
видях много хубава баничка на Сбъдваща мечти  Heart Eyes пепчо, страхотни мъфини и сусамки  Heart Eyes полина може ли рецепта за домашната торта  Hug Hug
аз вчера правих Сладкиш с праскови по рецепта на Лабрекс, но нещо пак не успях да се разбера с печката - стана супер откъм коричка, но вътре не се изпече добре... защо според вас? Според вас колко трябва да е умерената фурна като градуси...   bouquet благодаря!

# 276
iguanka, ето ТУК обясних Laughing.
За градусите - 150-160 да речем. Първо пускам отогре и отдолу десетина минути, а после само отдолу. Т.е. трябва по-бавно на по-ниска Т да печеш според мен.

# 277
вчера показах сладките, днес е ден за солените неща   eat

Един миш-маш  

и за мен   BlushПечено сиренце с боровинково сладко  Heart Eyes

Пилешка супа

Пъдпъдъци с наденица и манатарки   Crazy

Хубава и успешна седмица на всички момичета и момчета

# 278
Esy, превъзходни кексчета! рецепта за тях има ли, че не видях?

Здравейте момичета!Благодаря на всички и много се радвам, че сте харесали моите предложения!  bouquet Hug

Ето и рецептата за кексчетата Peace

# 279
Oоо Пепчо както винаги у вас е много апетитно. Simple Smile

# 280
  • Sofia
esy,
Благодаря!

пеп-4о,
как я постигаш коричката (ако това е коричка) на сиренцето? Изглежда много апетитно!

# 281
Тари, тигана /тефлонов/ беше силно загрят, а сиренцето -вид топено - нарязах и сложих  в камерата за 20 мин.  Без мазнина, така се запече, че стана с коричка, а между коричките беше меко и сочно.

# 282
  • В сърцето на живота!
пеп-4o много ама много вкусно у вас Grinning както и в Дес  Grinning

# 283
  • В сърцето на живота!
Кюфтета,пържени картофки,риба Хек.

Кекс с череши приготвен от мъжо Mr. Green искаше да ме изненада въпреки че не е много вкусен Laughing

Месеница от вчера проготвена от майка ми.  аз не мога да меся Blush

Имаше и мъфини със сирене,които не съм снимала,пък и свършиха много бързо.

# 284
Ето линк към оригиналната рецепта, която аз използвах за тортата "Наполеон".
http://kuking.net/my/viewtopic.php?p=571820#571820

Мерси!Разгледах рецептата.Интересна е! Simple Smile

Пеп-40,от товето меню си избирам супичката!Ах,че хубава!!! eat

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 20:23 от Селма

Общи условия

Активация на акаунт