Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 46-та тема

• 78 501
  • 654
  •   1
Отговори
# 330

Селма, тази торта "Бедният студент "изглежда страхотно. Hug
    Благодаря ти,Ивка27! Flutter
    А колко беше вкусна! Crazy Crazy Crazy

# 331
  • ГОре на черешата...
Лелеее, не съм писала сто години...дори нямам време да чета и разглеждам подробно, но аз си знам, че сте ненадминати кулинарки  bouquet.

Благодаря за пожеланията за именния ден, трогнахте ме Blush!

Селма, тортата е "Татяна".

Едни казанлъшки понички за следобедна закуска - станаха почти като оригиналните, но без дупки, че нямам такъв шприц /ще трябва да се обзаведа Thinking.../:

Краси.мира, честита ти награда  bouquet! Браво Hug!

# 332

Цитат
тортата е "Татяна".
С ябълки ли беше тази торта или бъркам..... Thinking
 Поничките са много сладки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Tari Tasartir ,мерси за рецептата!  bouquetЩе я пробвам непременно! Измислената тортичка е..... newsm81

От мен  Супа с Кльоцки.  Simple Smile

# 333
  • сред люляците
mari_eta , поничките са супер!!! Peace

При нас Мекиците на комшийката и патешко със зеле.

# 334
  • ГОре на черешата...
Цитат
тортата е "Татяна".
С ябълки ли беше тази торта или бъркам..... Thinking

Не, със стафиди и орехи, има я в  тортената библиотека.

# 335
marulka_s, може ли рецептата за скаличките. Аз имам една, но не ми харесват особено на вкус
Да ти е жива и здрава малката и каката покрай нея

# 336
Пълнени домати  по рецепта на пеп-чо , само че моите са  само със смес от сирена, пеп-чо  bouquet

# 337

В неделя бях в Метро,имаше фазани.Много им се чудих,ама като не знам как се приготвят...Ако някой има рецепта,моля     Praynig    да я сподели...   

ще ти пратя на ЛС.

Пълнени домати  по рецепта на пеп-чо , само че моите са  само със смес от сирена, пеп-чо  bouquet

Мила, чудесно изглеждат с това запечено сиренце  Peace Радвам се ,че са ви харесали  Hug

# 338
mari_eta ,       bouquet         !Много сте бързи,де...    Laughing

пеп-4o ,     bouquet      Ще чакам! 

# 339
Мамчета Hugтолкова много сте готвили и все вкусотии, ахках и възклицавах като по бразилски сериал ...
За Тодорката-специално нея не съм я измислила взех идеята от тук, но това с фантазиите определено го имам и то не само на тема готварство  Wink

Готвих ама все прости неща, миш-маш, пържени тиквички, зелен фасул и т.н. много салати разни и разнообразни. Показвам ви последните три питки, двете последни - бях кръстница/ Confused никой не ми повярва, че аз съм ги направила, как ли трябва да изглежда една питкоправячка  Thinking//

# 340
  • varna
Пепика,възхитена съм!!!!!Браво!!!!!Страхотни произведения на изкуството! newsm10

# 341
Марулка,Мариета,Марабу,Илианка,Дес,много вкусно Hug Hug Hug

Пепика,невероятни питки #Crazy #Crazy #Crazy

У дома....жълт боб със яйце

# 342
  • София
Кьопоолу и печени чушки с чесън и копър

Мусака, като по-различното е, че сложих не само картофи, а и патладжани и тиквички,
всичко друго е както се прави традиционната мусака

# 343
  • София
Пепика справила си се превъзходно и с трите питки  newsm10

# 344
Мамчета Hugтолкова много сте готвили и все вкусотии, ахках и възклицавах като по бразилски сериал ...
За Тодорката-специално нея не съм я измислила взех идеята от тук, но това с фантазиите определено го имам и то не само на тема готварство  Wink

Готвих ама все прости неща, миш-маш, пържени тиквички, зелен фасул и т.н. много салати разни и разнообразни. Показвам ви последните три питки, двете последни - бях кръстница/ Confused никой не ми повярва, че аз съм ги направила, как ли трябва да изглежда една питкоправячка  Thinking//
сигурно си хубава и слаба и затова се чудят  Hug невероятни са питките - наистина !!!  Heart Eyes Heart Eyes аз обожавам домашни питки  Peace

Общи условия

Активация на акаунт