Януарчетата в креватчетата се изправят и главички над решетката подават

• 12 560
  • 299
  •   1
Отговори
# 225
  • Ловеч
Здравейте-хайде и аз да напиша нещо ,че с тези разходки нещо не ми стига времето освен да прочета малко ooooh!
Честит рожден ден на Радостчо  bouquet
Моник честито ти християнче Преслав е много сладък - както и всички бебоци !
Ние чакаме с нетърпение татко да дойде и да ни вземем при него но морето- даже имаме басейн за банята и тренираме всеки ден  Joy

# 226
Радостчо, честит рожден ден!   bouquet

Нямам много време да чета напоследък, че Вики не се спира и за минута. Иска все да гледа, да пипа, да стои прав.... Проявява характер, когато не е на неговата  ooooh!

Успях да разгледам снимките, много са сладки:
Тоби, и ние сме с такова басейнче. Гледам и при вас предизвиква усмивки цапането вътре Wink
Моник, универсалното успокоително  hahaha А всички бебета ли ги потапят така изцяло  Shocked  newsm78
Еспа, ама как не ти къса и яде книгата  Shocked Аз пазя далеч от Виктор всичко за четене, че не оцелява и секунда в ръчичките му  Joy
Сиса 2780, като гледам дори и за половин час на малакта и е добре на плажа  Peace

Хайде и аз да сложа една снимка (ще ме извинявате за качеството ама е правена вечер) със заглавие "Сезонът на дините"  Joy

# 227
Хайде и аз да сложа една снимка (ще ме извинявате за качеството ама е правена вечер) със заглавие "Сезонът на дините"  Joy
 Laughing Joy
Преди забравих да питам за тези ключове, дето ги харесват малчовците  newsm78 , сложете някоя снимка...  и какво правят с тях  Thinking

# 228
  • София
Хайде и аз да драсна някой ред
Сиси- радвам се, че всичко с Кало е наред Hug
Радостчо- честит рожден ден и от мен, всичко най-хубаво ти желая, много здраве, щастие и сбъдване на всички мечти  bouquet newsm59
Еспа- колко е културен Сами, страхотен е Heart Eyes, ЙоЙо днес се добра до един Космополитън, който четях и нищо не остана от него, стана веднага на парченца Mr. Green Laughing
Моник- честито Християнче  bouquet
Сиси- 2780- аз чакам с нетърпение да отиваме другата седмица на море, вчера ходихме и да пазаруваме разни неща за там...страхотно снимки Hug
Мила- страхотен е Вики, много е пораснал Heart Eyes, а снимката е уникална Laughing
Иначе новото покрай нас, че и на ЙоЙо долния венец и надут и драска на две места от зъбчетата Crazy Grinning, засега единствено повече мрънка и се буди по ведъж на нощ, дано така д аостане, докато избият и да не я мъчат много Praynig

# 229
Ха здравейте пак  Laughing

Радостчо, честит рожден ден! Здраве и късмет ти пожелавам, другото се набавя Wink  Hug

Моник, абе гледах я аз тази снимка и се чудех дали Преслав е вътре в казана или попът нещо си прави там  Laughing  Shocked А пък за кърменето... Ми де да знам дали е богохулство  Laughing. Веднъж в църквата Митко ме беше хванал за ръка, а после ме и прегърна, понеже имаше адски много народ (някакъв празник беше, Цветница май) и един Божи служител дойде да ни се кара, че не било Богоугодно  Rolling Eyes. Абе много ме дразнят с тия неща, ако Бог не е искал да се обичаме нямало е да ни направи мъжове и жени, нали.. (след като твърдят, че той ни е създал де). Много противоречия намирам в тази наша религия, затова и не съм особено вярваща.. Но... това е друга тема на разговор Wink

Гери, мила, недей, моля те... Не се вкарвай във филми сама... Остави си нещата както са, защо ти е да гледаш тъпи таблици...  Praynig  Hug

Ей сега ме хвърлихте в размисъл ,какви са тези ключове??? newsm78
Смилинг аз пилешкото и го дадох точно с тиква Joy

Laughing Емииии, какво да ти кажа  Laughing Пробвай наистина с различни неща, пък дано й хареса с нещо Wink

А тия ключове са нещо подобно:

Има ги във всякакви разновидности де.. Пепи, нищо особено не правят с тях - ядат ги  Mr. Green

И пак да дам отчет  Mr. Green Ходихме при педката днес и аз схванах защо толкова ме е стресирала за развитието на Калоян... Имало едно друго дете, колкото него. Та той бил мнооооого лежерен, само лежал и гледал тавана, бил много дебел и нищо не правел и минали по същия път, но на тях невродокторът им назначил рехабилитатор.. И нали знаете - като си имал скоро подобно изживяване решаваш, че се отнася до всичко останало.. Та така. Взеха му кръв за ПКК и му направиха проба манту, понеже няма белег на рамото, в понеделник ще отидем да я разчетат и да видим ще трябва ли да му бият пак ваксина  Tired Горкото, много рева.. Иначе ХБ се е вдигнал от 90 на 94 за 2 седмици Simple Smile. Тя пак се опита да ме стресне, че не е добре, но аз съм спокойна, според мен 4 пункта или каквото е там за 2 седмици е добро повишаване, а и нали целта беше да видим тенденцията каква е.

По телеграфа - 8600, 68 см., няма скоро да видим зъби  Mr. Green

И последно, че вече сигурно ви писна от мен - моята педка е много чешит. Предният път ми се караше дето не съм заместила кърмене, днес ми вика - да яде 100-125 гр. и да го докърмвам.  newsm78 Е а де.. Следващият път сигурно ще иска попара да яде и три яденета да съм заместила  Laughing  Нашите ми казаха, а и аз вече мисля, че така ще процедирам - да им тегля една м***а на всички лекари и да си се гледаме както си знаем  Whistling  Flutter

Хайде, хубав ви ден, отивам да пускам пералня с куп евтини неща от Германското  Mr. Green (едно якенце есенно 3 евро!!!!!!! ако щете вярвайте  Whistling)

Кокос, супер снимка  Laughing

# 230
Момичета, искам да ви попитам нещо Счетоводно. Майките, които са на държавна работа и вземат пари за дрехи. На вас изплатиха ли ви нещо, защото чух че ни се полагало, тъй като майчинството е вид платен отпуск а само при неплатен не се дължали пари за дрехи. Някой да има инфо по въпроса????????? Hug

# 231
Страхотни снимки  Hug
Ключовете на Нуби и ние ги имаме, но на Петя не са и много интересни (тя харесва играчки единствено ако не са нейни  Joy ). Затова пък аз и направих "ключовете на Петя" и са и любими. Прилагам и снимков материал:

# 232
Соня, не се полагат за съжаление. Щом не ходиш на работа - не ти трябват дрехи. Това е логиката.  Crazy

# 233
Мерси момичета за милите пожелания! Много миличко ми стана Hug Hug Hug

Мойта буболечка преди малко както си играеше на една музикална играчка я забелязахме че танцува Laughing
Клати се в тон с мелодията и маха с ръце! И на различните мелодии го прави с различно темпо.Голям купон!

# 234
Радостчо, Честит Рожден Ден! Да си много обичана, уважавана и щастлива!

Радостчо, кажи после тактитката с речниците работи ли, да отварям аз учебниците по висша математика, да му давам на Сами да хапва
Pavlina, sisa2780 , бързо се оправяйте!
Monick, честито ти християнче! Направа ми взе акъла как го е потопил попа Преслав във водата!
Усмихнато, мерси за разяснението за сигмите!
sisa2780, много сладко малкото съкровище!
tobito, влече го водата Ивчо
Kokonut, леле Вики голям мъж вече!
Пепи, ето снимка на ключовете на фишер прайз
http://www.izgodnobg.com/ceni/111802-Drankalka-Kliuchove-Fisher-Price.php
стават за дъвкане, в момента Сами основно ги ползва за да звукоизвлича с тях, да ги хвърля и гризе. Още не е открил, че има въртящите се части, щракащи, движещи се. Много са шарени и са големи и това явно ги кефи децата. Малчо е като свети Петър с тях Laughing
ral4e:), бързо и безболезнено избиване на зъбките
barboran4e, Петенцето е най-големия бонбон на света Heart Eyes
Радостчо, и малчо танцува, много е смешен.

Хубава вечер  bouquet

# 235
Здравей те мили мами.
Ще ми бъде много приятно да си общуваме и да обменя ме информация.
Надявам се и аз да мога да помагам.Аз си имам дъщеричка която е на 7 месеца и е много засмяно и жизнерадосно бебче.
 Simple Smile Blush
Като за начало искам да попитам как да си кача снимка на моята малка принцеска?

# 236
Честит рожден ден на Радосчо!Да си жива,здрава и много щастлива!
Моник,честито християнче!
Мила,сезона на дините Joy,Вики е голям сладур Peace
Усмихнатото Сиси,радвам се че всичко с  Калата е ок  Hug
Ралче,честити първи зъбчета на Йо-Йо,безпроблемно избиване  Peace
Бърборанче,голяма красавица е Петенцето Heart Eyes
Еспа,голям кулинар ще излезе Сами,знаеш може да е следващият Иван Звездев Grinning
Ивко ,и той голям сладур с тези 2зъба Party
bubata5,добре дошла!

# 237
добро утро   Simple Smile

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 08:27 от sisa2780

# 238
Добро утро! Мерси на всички за честитките! Трогнахте ме! Hug
Изкарах си страхотен ден, с любимите ми хора, правейки любимите не неща!

Еспа, действам по въпроса с речника, но засега само и давам да ги гледа,
че си ги харесвам, а са й много остри зъбите Simple Smile

Имам си на пръста охапване ooooh!Бръкнах да й проверявам дали е пробил горния и като ме щракна.
И сега с баща й се пазим Heart Eyes

# 239
Здравейте!
Леле, ама наистина никакви ви няма, голяма пустош нещо. Моята кукла сладко спинка, гушнала едно мече, аз свърших каквотот имах като задачи за днес и сега викам да драсна ред, два  Wink Wink Wink

Ивко, Вики и Петя са страхотно сладури, чудни дечица  Hug

Сиси, да му ядат ушите тия лекари на миличкия Кало, я не се впрягай толкова, детето си е ок, и между другото Хб му е супер по отношение на покачването - за 2 седмици 4 единици си е много добре. Аз по време на бременността бях ц Хб 100 и след ударни дози желязо за 1 месец качих 10 и доки беше много доволна, а вие не пиете желязо, нали.

Радостчо, радвам се, че сте изкарали страхотно  Hug

Да се похваля - Александрина вече не я е страх от проходилката и много се кефи в нея, е аз я поизлъгах да стои в нея, като и дадох да си играе с телефона и, най-любимата и забранена играчка  Mr. Green, но сега вече стои сама и се забавлява. Само че за сега пристъпва по малко или настрани, или назад, ама ще ги оправим скоро посоките  Laughing

Вчера дадох телешко, а преди това въведох и жълтъка.  За сега няма реакция, не мисля обаче да го давам през ен, най-много 2 пъти на седмица. Глутенът ще почака, макар че имам съмнения, че майка ми я е захранила вече с трошички и бисквитки  Mr. Green, е тя отрича де, та се налага да и се доверя  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт