Януарчетата в креватчетата се изправят и главички над решетката подават

• 12 562
  • 299
  •   1
Отговори
# 210
Ауу, Еспа, ама той много културно чете Сами  Laughing Браво на него  Heart Eyes Калоян ги изяжда от раз книгите  Rolling Eyes

Сигма се нарича един вид отклонение от средата. Имат едни таблици с по 5 колони - първата е -2 сигми, втората -1, третата "нормално" или "златната среда", четвърта +1 сигма, пета +2. И всяка колонка си има различни стойности за различните месеци. -2 и +2 сигми очертават реално рамката, в която са "нормалните" стойности. Като -2 е най-ниската, а +2 - най-високата. Дано съм обяснила добре  Rolling Eyes

Иначе и неврологът каза, че това е притеснително, ако педката е мерила както трябва. В смисъл - отчете и тази вероятност. Нооо, ще видим по-нататък. Ще ходим пак и така.

А тия ключове - пълна мистерия е за мен защо всички деца толкова си ги харесват. И на Калоян това е любима играчка..  newsm78

Хайде, лека ви нощ, аз отивам да правя пюрето за утре, че няма да имам време утре...  Hug

# 211
здравейте момичета ние се завърнахме от морето smile3518 изкарахме си добре,но наистина беше по различно от досегащните ни почивки не можахме да стоим на плажа по вече от половин час защото ставаше прекалено топло,малката ставаше към 9 ч. закуски и приготовления и на плажа стигахме към 10.30ч. и то станало време за сън пак и хайде обратно в хотела и въпреки всичко това мога да кажа,че беше много приятно защото бяхме не само двамата с милото а и нашето малко съкровище ето и малко снимки,, Сиси много се радвам че Калата е добре (аз си знаех че нищо му няма)

# 212
Всички снимки на бебчетата са страхотни  Hug Сами колко е сладичък, любознателен  и културен  Hug
Сиси, сега поеми дълбоко въздух и нацелувай малкия мъж  Hug Това с размерите на главичката събуди любопитството ми, Петя е абсолютна противоположност- много малка главичка с много малка фонтанела  newsm78 (ще искам педи да ми покаже табличката следващия път).

# 213
Ей сега ме хвърлихте в размисъл ,какви са тези ключове??? newsm78
 Смилинг аз пилешкото и го дадох точно с тиква Joy, утре ще пробвам с ориз, дано да и хареса повече.
sisa2780 добре сте се завърнали,много е гадно да се върнеш от моренцето нали,а още по-гадно е да не отидеш въобще както ще сме тази година ние Sad аз толкова обичам моренцето.
Ние пък сега други проблеми имаме не можем да се приберем ,че чакаме паспора на малката и не се знае кога ще пристигне ,че тъпата и майка е забравила да прати половината документи за тях Crossing Arms Безвъзвратно загубени многоо % Embarassed
как може се чудя имам да пратя 5 неща аз 3 съм забравила. #Cussing out
Оф хайде лека от нас отивам да си блъскам главата някъде!

# 214

Момичета, да ви почерпя с вкусна торта по случай рождения ми ден!

Смайлинг, радвам се че на Калата всичко му е ок!
Били, много кофти това с документите. Дано бързо да ги оправите!
Еспа, Сами май кулинар ще става, или ресторантъор Laughing Щом такива книги го влечат!
Аз Анджито миналата седмица я захраних с National Geographic Sad и ей на вече се опитва да говори. Тия дни ще й
 дам да ръфа речника, че да почва с езиците   Mr. Green

# 215
  • Пазарджик
Добро утро.

# 216
  • Пазарджик

# 217
Добро утро, момичета, Виждам, че снощи се е оживило мъничко. Хайде на кафето, че скоро не сме го сервирали.

Честит Рожден Ден на Радостчо- да си жива и здрава и многоооо щастлива  Hug

Сиси, браво на Калата. Всички тук си знаехме, че няма да има проблем. И това с главичката си мисля, че ще е нещо маловажно- вярвам в това  Hug  Praynig

Еспа, Сами е голям любопитко и сладурко, рядко ни радваш с негови снимки  Crossing Arms

Сиса2780, каква синеока кукла си имаш- пу- пу  Heart Eyes

Ние днес ще заминаваме за 2-3 дни на море с майка ми и бебо. Гадно ми е , че мъжа ми няма възможност да дойде с нас, че утре е на работа - като се сетя колко добре си прекарахме заедно....Но той пък за сметка на нашето море ще компенсира днес с риболов  Grinning

П.П. Аз докато постна кафетата и те ме изпревариха, нищо още едно...

# 218
Радостчо, честит рожден ден! Да си жива, здрава, много щастлива и обичана!

Smiling_Sisi, радвам се, че с Калоян всичко е наред!
Много хубави снимки на сладки януарчета видях!  Heart Eyes
Дони, и Анчето вчера много ми мрънка, но аз подозирам, че й избива второ зъбче и затова е кисела. Купих Калгел да я мажа, но тя си стиска мноооооого здраво устата и не ми дава да бръкна да я намажа.  Confused  Аз пък нещо не видях голяма полза от това гелче - да не говорим, че тубичката беше наполовина празна.  Rolling Eyes

Иначе всичко друго ни е наред. Анчето вече пълзи. Хапва си доста добре - да не са й уроки.  Stop  Ама то тази фигура трябва да се поддържа все пак. Вчера й дадох каша от елда с плодове. И нея си я хапва с кеф. Аз мислех, че няма да й е вкусна, но като я опитах е по-хубава от оризовата. Не е толкова блудкава.   Wink

# 219
Добро утро!

Усмихнатото, вероятно всичко му е наред на младежа - не се вкарвай в излишни притеснения (щото аз така правя обикновено). Следете се, щом така казват лекарите, но без излишно да се впрягаш.
В тази връзка преди 7-8 години на един познат бяха казали, че бебето му е с изоставане в развитието, защото си държи езикът навън и това било признак на олигофрения. Та ходиха по скенери, по доктори, изкараха си акъла, а и доста дълго беше - около година. И накрая детето си прибра езичето и сега е една госпожица - съвсем здрава...

Радостчо, Честит рожден ден!  bouquet

Аз да си кажа за захранването. Давам (опитвам се по-скоро) всякакви зеленчуци вече. Яна отказа категорично всички готови пюрета и сега си ги правя аз. От домашните изяжда 60-100гр. и след това задължително си иска млякото #Crazy И аз давам - кво да правя Tired Следобяд хапва каша, но в шише, че иначе не иска. И това ни е захранването. Явно ще я караме бавно, бавно, пък все някога ще прояде.

Доника, що така не слуша астралния близнак? Аз на Яна съм й свикнала да мрънка. Тя просто не обича да стои сама и не обича да е много време в количката. Та излизането ни понякога е  Sick Ама и каката ми беше ревлива, та поне челен опит имам.

Тия дни нещо не се чувствам добре - Т имах някаква, стомахът ме свива, лошо ми е...сигурно е вирус, ама дано не го лепна на децата.

Уффф, и май ще се наложи да се върна на работа февруари - март, та се чудя как да се вредим за ясла при навършване на 1 година. Че ако не може, ще трябва частна да търся ooooh!

Абе къде зачезнаха Иники и Донята?

Айде, със здраве.

# 220
Здравейте .

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАДОСТЧО ,БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА ЖЕНА И МАМА И МНОГО СЕ РАДВАМ , ЧЕ ИМА ОЩЕ ЕДНО ЛЪВЧЕ ТУК  Heart Eyes smile3525 smile3525 smile3525

Еспа Сами е много сладък , май ще те измести в кухнята вярно.

Сиска 2780 , то с бебе е така на море  , куклата емного сладка.

Смаилинче едно голямо  Hug Hug Hug  за вас двамката и всичко ще бъде наред , не се притеснявай.

# 221
Здравейте и от нас!
Сиси, миличка, радвам се, че с Кало всичко е наред, щом ехографа е показал,че нямаш основания за притеснения, значи всичко е ок. Напълно те разбирам, че не се чувстваш все още отпусната и напълно спокойна, лекарите понякога с идеята да се презастраховат от недай си Боже нещо тревожно, така пускат мухата на оргомното съмнение и притеснение, че иди я гони след това. Това за обиколката на главата  доста относително, наистина може бебо да е мръднал или да е измерила както трябва. На примерно предния месец педито на ДК ни изкара 71 см, сега сме на Разлог и я водих при една близка педиатърка и тя измери Александрина 68 см.  #Crazy, явно доки в Свищов ни е измерила повече  Laughing.

Сиси2780, ама къде я криеш тази красавица, леле, много е сладка и какви красиви очички, пу-пу, кукличка. Пускай по-често снимки на сладкишчето  Heart Eyes Hug

Еспа, Сами как чете само, от сега личи какво любознателно и умничко детенце ще е  Hug.

Радостчо, честит рожден ден и от мен. Бъди много здрава, щастлива и обичана жена. Весел празник!!!

# 222
здравейте момичетА
Радостчо честит рожден ден бъди винаги обичана,щастлива и най вече здрава bdbaloni
аз нещо съм хремава и ми е супер гадно а малката си иска нейното игране носене на ръце newsm45 но какво да се прави хайде до после че ме вика пак

# 223
  • София
Радостчо, честит рожден ден HugМного щастие и прекрасни моменти.  bouquet  bouquet
Ето 2 снимки и от кръщенето на Преслав  bouquet

Само да уточня, че това, което е под водата и не се вижда, е Преслав Joy Joy JoyИ така го потопиха цели 3 пъти. Миличкият много се изплаши и не спря да реве.Успокои го само това  hahaha hahaha
Embarassed Embarassed Embarassed
Надявам се само това да не е Богохулство Rolling Eyes Rolling Eyes

А за който  желае да разгледа повече:http://www.facebook.com/photo.php?pid=30686871&id=1369581081 … amp;id=1369581081
Целувки. И забравих да коментирам- всички дечицата са невероятни Hug Hug

# 224
Радостчо, Честит рожден ден! Да си здрава и много щастливи дни с любимите хора!
Моник, честито християнче! голямо потапяне му е направил попът  Laughing, аз за оново  baby_neutral как ще е богохулство  Joy
Еспа
, много е сладък четящият Сами. И ние сме като вас по развитие  Wink
sisa2780 , така е с деца на море.Много  Hug за малката госпожица!
Смайлинг,радвам се за вас, че с Калата всичко е наред! Не си мисли лоши работи, радвай се на момченцето си  Hug
Гого вече втори ден е на градина и вкъщи е по- спокойно  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт