Патилина, такива снимки с големи каки и батковци са ми слабост, дано наистина имате възможност по-често да се виждате!
Тоби, и аз мисля скоро да сваля нивото, че нещо ме хвана страх да не падне малчо ... дано и на него му хареса
И се сетих, че при вас е зима все още, нали? Онзи ден си мислих за теб между другото...А и Дани си прича с кака му.
и основно заради тях трудно заспива.
Жива и здрава да е
Направо съм забравила, колко бяха малки 
Успех 

От малка не бях яла попара-страшно вкусно беше 

, уж не вярвам много на такива неща, ама знам ли и аз, като гледа ми на не мног ой се радват, а и тя е много контактна, на всеки се смее и гука 
Преслава наистина е прекрасна и ви пожелавам само щастливи мигове заедно!
. Ще разпитам пак за подробности, че съм позабравила случай. Смисъл от ктакава ваксина има най-вече лятото. Но аз все още мисля, че Рая е много мъничка, така че мисля да изчакам до догодина. А сега на морето септември че се моля всичко да е наред 
Ние още мислим за столчето и сондираме пазара. Казваш, че това, че столчето се разширява е удобство зе бебчо, така ли?
. Дано вие по-бързо оздравеете
. Всичко ще бъде наред, не се притеснявай, просто моментът наистина е неприятен.
. пея му акоо ако обичаш излизааай и такива подобни,Габи сигурно ме мисли за полудяла 
Сега се изхожда по веднъж на ден.давам плодови пюренца и мисля ,че това ни помогна на нас.така че продължавай със сливата ,може и круша дори и може би след ден,два ще има ефект.Успех !
Пък и ми се струва малко рано да стои толкова дълго прав.