Януарчетата в креватчетата се изправят и главички над решетката подават

• 13 049
  • 299
  •   1
Отговори
# 75
Буболече, прекрасна дъщеричка си имаш, да ти е жива и здрава!

Патилина, такива снимки с големи каки и батковци са ми слабост, дано наистина имате възможност по-често да се виждате!

Тоби, и аз мисля скоро да сваля нивото, че нещо ме хвана страх да не падне малчо ... дано и на него му хареса Simple Smile

# 76
  • София
Мързеше ме да пиша, ама снимките на Патилина ме трогнаха Rolling Eyes Колко добре ти е било с всичките деца около теб Simple Smile И се сетих, че при вас е зима все още, нали? Онзи ден си мислих за теб между другото...А и Дани си прича с кака му.
Буболече, много ти е сладка принцеската Hug
Вчера и днес моя човек ми прави стачка на яденето - било то кърма, било пюре или каша. Иска само вода и внимание. От зъб не е...Ядосах се и цял следобед го държах гладен Embarassed ( в смисъл не му давах като преди на поискване) и като му огладня гъзеца как си сука като хората...Явно с това на поискване и малкото твърда храна му се омотава представата за глад. Иска си човека режим. И колкото и да не искам, май ще замествам поне следобедното ядене...

# 77
  • Варна
Patilina чудни деца имаш!Да са живи и здрави и все така да се обичате! Аз като забравих къде сте там долу , и се чудя - брех , в тия жеги , къде му сложихте такава шапка на тоз бебок   hahaha( а , тя и Доника тъй писала)

# 78
Буболечемече, много да нагушкаш Преслава! Да те радва много!
Патилина, много мили снимки!
От снимките ви струи такова щастие...просълзиха ме!
На мен много ми хареса снимката на баткото с кенгуруто! Дани е такъв сладур, има много хубави очи.
Били били, знам колко е неприятно с този запек, опитай пък и с термометъра. При нас не се получи. Може да комбинираш термометъра и после гимнастика.
Ванила, и вие бързо да се оправяте. Анастасия вече е по- добре, но тези сополи така я мъчат и нея  #2gunfire и основно заради тях трудно заспива.
Билянче, много ви е хубава семейната снимка от морето. Ти вече подстригваш Гого, а ние няма къде една фибичка да сложим  Laughing
Бърборанче, много ми харесва аватарът ти. Може да не е отскоро, ама аз чак сега   Shocked Embarassed
tobito , Ивко много сладък поглед. Гледам и той е от обора на пухкавите  Heart Eyes

# 79
Буболече, страхотна е Преслава, такова хубаво и оформено бебе, абе съвършена е!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да ти е жива и здрава и само положителни емоции да ти носи!!!  Hug Hug Hug

# 80
  • София
Буболече, адашката е страшна Hug HugЖива и здрава да е  bouquet  bouquet Направо съм забравила, колко бяха малки Blush
Били, Преслав имаше страшен запек и аз така опитах-само на кърма, но не помогна, чак като започнах да давам редовно картофено пюре се оправи. Сега не винаги ака всеки ден, но е твърдо акото и доста мирише Blush Успех Peace
Ванила, стискам палци бързо да се оправяте, дано Маги се размине само с хремата Praynig
Тобито, супер е Ивайло  bouquet
Емски, честито зъбче tooth
Бърборанче, как е Петя? Разкажи нещо за любимата ми палавница Laughing
Да ви се похваля, днес Преслав яде папарка и много му хареса, на мен също и всички това вечеряхме JoyОт малка не бях яла попара-страшно вкусно беше sohappy
Хубава вечер, момичета мили bouquet

# 81
Буболече, страхотна адашка, много красиво бебе, да ви е здравичка  Heart Eyes

# 82
  • София
Бубулечвнце- бебка Преслава е невероятен, разкошен бонбон, нека да ви е здрава и само да ви радва и очите й винаги да греят от щастие и радост Hug Heart Eyes Hug
Патилина-Много мили снимки Hug
Тобито- Срахотна снимка на Ивайло Heart Eyes
Емски- честито зъбче  bouquet
Ванила- дано днес сте по дборе с Маги Praynig
БилиБили- Дано Габи вече да се е оправила с коремчето Praynig
Гери- целувки за прекрасната Петя Hug Heart Eyes Hug
И сега аз да ви попитам нещо, момичета, вързалили сте червен конец на ръчкичката на детенцето си Rolling Eyes, че аз досега не й бях връзвала, ама гледам в градниката всички бебчовци, и по-малки, и по-големи от нея имат вързано конче, та се зачудих да го направя ли и аз newsm78, уж не вярвам много на такива неща, ама знам ли и аз, като гледа ми на не мног ой се радват, а и тя е много контактна, на всеки се смее и гука Rolling Eyes
И още нещо, сега погледах, че съм купувала едно плодово пюре Круша с малина, та се чудех дали мога вече да й го дам, или още е рано за тези малини...ама все пак са на пюре, не са пресни Rolling Eyes И да ви кажа, взела съм едно пюре на ЙоЙо- елда с банан и праскова, и понеже аз съм й въвела каша от елда, и мисля, че като е елда, няма глутен и отварям бурканчето да й сипя, и поглеждам етикета и там със ситни буквички пише, че освен брашното от елда, има и овесени люспи, тоест има глутен, а аз още глутена не съм й го въвела, мислех да навърши 7-я месец и тогава, ама добре, че погледах, иначе набързо щях дай го въведа. Трябва да чета всичко по етикетите на пюретата Crazy
Хубав ден от нас bouquet

# 83
Буболече, честита радост! Да ти е живо и здраво детенцето!

Патилина, супер снимки! Много са ти готини децата.

# 84
Бубулечемече, честито и от мен!  Grinning Преслава наистина е прекрасна и ви пожелавам само щастливи мигове заедно!

Емски, и аз си мислех за ваксината срещу ротавируси, но проучи внимателно, защото чух за един случай, в който състоянието на едно бебче много се е усложнило след такава ваксина и е стигнало до болница  Sad. Ще разпитам пак за подробности, че съм позабравила случай. Смисъл от ктакава ваксина има най-вече лятото. Но аз все още мисля, че Рая е много мъничка, така че мисля да изчакам до догодина. А сега на морето септември че се моля всичко да е наред  Praynig

За уокъра, който се интересува, погледнете в Джъмбо. Там има на Фишър прайс и на Плайскоол. Последното ми звучеше като куча марка, но беше 60 лв, а имаше същите възможности като Фишер Прайс за 80 лв. т.е. може да се бута, а като се измори бебчо чоже да го яхне и да го бута с крачета. Не мисля, че е нещо сложно, което да може да се повреди и затова заложих на по-евтиния модел. Интересното е, че докато обикаляхме за столчета в Бейбимол в Люлин намерих Фишер прайс пак на същите цени, а нашия уокър кума марка струваше 110 лв. Shocked. Много се изненадах...Така че - вижте в Джъмбо. Аз засега съм махнала колелата не уокъра, сложила съм го на ниското ниво и Рая пак се забавлява с него.

Евжене, много мерси за инфото   bouquet Ние още мислим за столчето и сондираме пазара. Казваш, че това, че столчето се разширява е удобство зе бебчо, така ли?

Патилина, наистина сте едно прекрасно семейство!  Heart Eyes

Ванила80, много добре те разбирам за хремата - голям ад е! И ние минахме през тов апреди 2 месеца, че и някъде към 2 седмици продължи кошмарът Sad. Дано вие по-бързо оздравеете  Praynig. Всичко ще бъде наред, не се притеснявай, просто моментът наистина е неприятен.

Е, хайде, стига съм ви занимавала. Много хубав ден от нас!  Grinning

# 85
Добро утро, въпреки ,че за нас не е много хубаво.
Нищо не му помага на това дете,нито гимнастика нито термометър, нито сливи, нито кайсии,масаж, даже стигнах до там вкъщи имаме едно като детска свирка такава дълга ,(ама как го обясних) и почнах да и свиря на дупето и да се моля на акото да излезе като му пея песнички Joy. пея му акоо ако обичаш излизааай и такива подобни,Габи сигурно ме мисли за полудяла Joy
Не знам вече, нищо не помага вече 4 ден #Crazy

# 86
Били,ние в началото на захранването бяхме с голям запек,7 дена първия път,а после още 6  и така за общо 13 дни беше акъл два  пъти само.При нас също не подейства  нито термометър,нито гимнастика.Надявам се скоро да се нормализират и при вас нещата HugСега се изхожда по веднъж на ден.давам плодови пюренца и мисля ,че това ни помогна на нас.така че продължавай със сливата ,може и круша дори и може би след ден,два  ще има ефект.Успех !
Аз искам да попитам вашите деца стоят ли дълго време прави?Моят не мога да го удържа,все е прав на кошарата,като го смъкна на пода се изправя по мебелите и гадното е че пада като талпа назад върху ламината и така му дрънчи главата,че то от леглото като падне е по-леко Mr. GreenНе ми се искаше да вземам проходилка,но май е неизбежно,че напоследък не мога нищо да свърша.Като го оставя сам в стаята реве много ,пък и все пада   и после са едни писъци ooooh!Пък и ми се струва малко рано да стои толкова дълго прав.
Лек ден!

# 87
  • Варна.....
Били, 4 дена не е чак толкова много. Лошото е ,че на бебето му е дискомфортно и капризничи /поне Преслав е ужасен като е на зор/л
Аз като се запече давах Лактулоза. Но и термометъра /осапунен добре/ също имаше ефект.
И разхлабващи храни давам в момента- правя му пюре от ябълка, круша, сливи /каквото имам подръка/, леко заварено и пасирано.
Дени, моят бебок не се изправя още сам. Той е седнал не иска да е. Само като го държа е прав.
Буболече, страхотно бебче /чак ми се прииска да гушкам пак толкова малко бебе/.
Патилина, представям си колко ти е празно у дома  Hug

# 88
Били-Били, искренно ме разсмя с тази свирка  rotfImbo newsm62  дано все пак накрая нещо помогне на малката бубка  Praynig

# 89
Вярно ,е не е много 4 дни обаче тя много е нервна и на мен се отразява естествено.Ще продължавам с пюренцата от сливи и круши и дано скоро да стане че #2gunfire
deni_d81 Габи седнала не иска да стой,като я оставя в кошарката веднага се изправя и даже се прикрепя с две ръце и обикаля от едната до другата страна на кошарката, имам чувството че скоро ще се пусне и ще проходи няма майтап така си мисля не и давам повече от 2 месеца и е проходила.
Наи-лошото е ,че като забрави да се държи и пада и си удря главата в дървото,еи сега преди малко така се стовари че цицина и излезе и естествено орева ортаклъка.
siska8607 , ами нямам избор пея му ,танцувам му и само с дупето на Габи се занимавам,сигурно няма толкова молено дупе да произведе едно ако Joy

Общи условия

Активация на акаунт