Януарчетата в креватчетата се изправят и главички над решетката подават

• 13 055
  • 299
  •   1
Отговори
# 165
Мим, честито християнче  Hug
Добре дошла на Мария и на прекрасната Лина:hug:
Йоанка колко е порастнала, а Марио с тези зъбки..пу пу
Данче, предвиди време и за разходки  Joy
Сладурче, време е за среща в градинката на Младост 2 мисля аз....а още по-добре в Борисовата. Желаещи?

# 166
Здравейте,мами Heart EyesВсе не ми остава време да пиша,но се обаждам да не ни забравите HugМного се радвам,че имаме христианчета,дано скоро и ние се присъединим към тях.Васи не се спира,шета из къщи,стои прав,само не се е пуснал да ходи GrinningПроби ни и 6-ия зъб и се чеше на всичко.А баткото ни тръгна на цигулка и му харесва дори-много съм щастлива от това Simple SmileСамо да отидем някъде на почивка ни остава,но няма да ни се размине рано или късно.Ех,и Васи се буди нощем да суче-понякога по-често,но това е положението...
Хубав ден и от мен и много целувки на всички дечица Hug

# 167
Добре дошла Мария.  Hug
Данинче, Йоанка май наистина е калпазанка, пу пу на сладкишката.
Доника, аз се оциклих на 21.06. следващия път беше на 04.08. от което и аз много се притесних да не съм хванала...
Ада седи малко нестабилно, пляска с ръчички, зъби нямаме, мъчи се да пълзи...
Данче,аз съм по нататък на снимките, с изправената коса...малката бъчвичка.. Flutter

# 168
  • Русе
Здравейте, дами! Мария, добре сте дошли с твоята госпожица! Всички бебчета са много сладки- не искам да изреждам да не пропусна някой. От месата за сега съм въвела само пилешко. На 25.08 на консултацията ще попитам как да продължа по-нататък. Педи само ми каза да увеличавам до 50гр, но за редуване със зеленчуково нищо не спомена и така всеки ден си давам месо..е то и зеленчуци има в пюрето. Готвя го аз- още не съм давала готови месни. Но като въвеждам пуешко и заешко сигурно с готови ще бъде. Това е от нас- малко телеграфно, но в момента варя пилешка пържола на Кари  Grinning и май трябва да е готова. Ще я разпарчедисам и ще я сложа на хапки във фризера. Хайде, bye от нас!

# 169
мюрвет, незнам за каква бъчвичка говориш, но аз те помислих за някоя кака братовчедка, не те познах с тази прическа, отива ти  Peace

сетила съм се за много мами, които преди пишеха, а сега не са се включвали. разбрах, че имало някакви спорове, но ще се радвам да се разпишат, беше ми приятно да ги чета  Party

за глутен някой питаше - на спас го въведох по погрешка с глутенова каша. на иван - с бисквитка пласмон, като му давах да си гризка и да свиква да дъвче.

# 170
Здравейте и от нас.
Мария, добре дошла
Мюрвет, Данинце, Ели, Мим, Мария, Сиси имате страхотни момиченца, казала съм на мъжа ми отсега да си наглася часовника за женско, че като му дойде времето да не излезе мъж отново  Grinning
Ели, снимката, на която сте с малката принцеса е много хубава. Майка и дъщеря сте такива красоти, че как да е лоша снимката.
Еспа, честити финанси
Деси, Марио много хубаво се усмихва и с тези зъбчета направо ме разстапя. А ние още не сме озъбени.

Освен, че не сме озъбени имаме друга напредъг- обърщаме се от гръб на корем (ама пак ни домързява), лазим като червейче, а играчките вече не са ни толкова интересни, колкото някоя бутилка от мин. вода, лъжичката с която се храним, а най- много обичаме да говорим на шишенцето ни за вода. Ей, такива ни работи. В неделя се кръстихме, вече ние си имаме християнче, черпя виртуално. През цялото време дъряаше на попа библията и накрая попа го хвана за ръчичката и усмихвайки се продължи да си чете библията, а като му доскочаваше библията се хващаше за мънистата на роклята на кръстницата и там какво дърпане падна. Кръстницата на няколко пъти си го прихвърляха с кръстника, че едва го удържаше и изхаби един литър вода под формата на пот  hahaha   hahaha Имаме снимки, но все още не съм ги качила.
Утре сме на консултация и ще докладваме. Обаче аз имам една питанка, вчера въведох каша от елда на ХИП, обаче ми се струва много рядка,а я приготвих по указанията. Така ли трябва да бъде- блудкава?  newsm78 И още до колко мл. каша трябва да му давам?
Ето ни и нас как стоим седнали вече.
До скоро  Heart Eyes

# 171
Честита осма месечинка на Мим и Анджелика!

Мим, честито ви християнче! Много сладък малкия бонбон, а в тази розова рокля е като принцеса Heart Eyes
siska8607, честито християнче и на вас! Чакаме снимки от кръщенето на този голям сладур!
maria1986, добре дошла при нас! welcome Много е красива малката Лина!
Мървет, много хубави са ти двете дечица, малката много коса има и е голяма чаровница
sisi_8227, Габи колко е щастлива, че е седнала. Страхотна е
Дани, малката разбойничка е голяма прекрасница
bilqna, Георги в тая лодка колко е важен
Деси, Пъпешчо ще го изпапкам, много чаровна усмивка вади с тея зъбки като гъбки
elli_g, много сте красиви майка и дъщеря. А къщичката пред която сте застанали е просто мечта. Много искам някой ден като остареем с мъж ми да живеем в такава къщичка – белосана и потънала в зеленина
Ралче, ЙоЙо голям образ – сладурка
Сладурче, Сами същата работа – ако не суче все едно не е ял. Пък и суче за приспиване, събуждане, когато е кисел, когато не е кисел, когато е радостен, когато....абе не прекъснато Laughing Изобщо идея нямам как ще заместя кърмене. То има време де, ама все пак трябва да имам нещо за което да се тревожа, не може така спокойно да я карам Mr. Green
barboran4e, за НОИ - след n на брой ходения и обеснения от тяхна страна, че те били сбъркали, накрая като вдигнах патардия, ми казаха че работодателя ми видиш ли бил в грешка и за това, ама бил се коригирал вече. Да бе, да. hahaha Счети е в отпуска и не мога да я питам, пък и ми е интересно като е в отпуска как се е коригирала. Ама карай, важното е, че платиха Money. Официално писмо не ми писаха, щото аз се съгласих, че ако видя парички по картата, писмо не ща.
Сладурче, и на мен не ми се вижда нормално да и падне обезщетението на твоята приятелка. Може да отиде и да подаде молба в НОИ за преизчисление на обезщетението в деловодството – молбата е свободен текст. Дават входящ номер и са длъжни в рамките на месец да и отговорят с писмо или да и платят. Може да направи и справка по гишета – но после да си пусне и молба, за да има входящ номер, и да е чиста работата – да е сигурна че ще и отговорят
deni_d81, заешкото мисля да въвеждам с това

Gerber Заешко месо с моркови от 5м, 130гр

Състав: моркови, вода, заешко месо 8%, целина, картофи, царевична скорбяла, рапична мазнина. Зеленчуково съдържание - 68%.
Не съдържа глутен, млечни протеини, сол и захар.

или това пюре

HIPP Картофи с копър и заешко, над 4мес., 190гр., (нормализиращо)
Състав: вода, картофи 30%, заешко месо 8.5%, копър 5%, лук, картофено брашно, царевично масло, йодирана готварска сол.
Не съдържа глутен, мляко и захар.

Това второто, ако се вярва на нета има сол, но ще чета на опаковката пак като му дойде времето

Да питам тези дето вече са въвели оризова каша – аз давам оризова безмлечна на Милупа, но като я направя по инструкцията 200 мл вода с 6-7 лъжички ориз ми се вижда много рядка – така ли трябва да бъде? На консистенция е като малко по-гъста боза, а малчо не обича рядки пюрета. Може би не меря правилно нещо newsm78

Уф написах го най-накрая този километричен пост – от вчера вечерта го редя, ама все ме вика малкият разбойник да му обръщам внимание. Crazy

Хубава и усмихната вечер    bouquet

# 172
Еспа, аз давам такава каша и наистина като следвам ,това което пише на опакаовката за приготвяне ,кашата става много рядка.затова я правя вече на око,незнам дали е правилно,но към плодовото пюренце прибавям на око малко вода и каша ,така че да придобие по -гъста консистенция.Крис така я хапва.Към 150-190мл,колкото мама даде Simple Smile
За тези пюренца и аз четох,но тази целина ,царевична скорбяла и лук newsm78Но няма друг избор.Принципно се иформирам от нета първо за съдържанието,че ме гледат странно в магазините като разпитвам по много и като чета LaughingПък и тук в Русе рядко намирам повечето пюренца.Всичко  е на Ганчев и Хип предимно Mr. Green
И честити ти финанси Laughing

# 173
Здравейте мамчета!
Благодаря ви  за хубавите думи за  моят Пъпешчо,много сте мили Hugно  и другите сладури които сте показали не отстъпват  Hug
Мим и Сиси8607,честити ви християнчета! Да са ви живи и здрави Hug
Мария1986,добре дошла!Малката Лина е голяма красавица Peace
Сладурчеста,голяма тактика с компа Mr. GreenМарио така се научи да пълзи само,че го залъгвам с дистанционни и телефони  Mr. Greenкато стрела е,а колко пъти набира номера от телефона ми като го добара ooooh!
За кашата- и аз в началото я правех по указанията,ама то много рядка ,започнах да я правя на око и по гъстичка,то иначе се омазваше целия или трябваше със шишето да му я давам Joy Joy Joy
Марио вече е много добре,започна да си яде по старо му Mr. Green,скоро ще го захранвам със скарата ,а баща му ще го захрани с бирата Mr. Green

# 174
  • Пазарджик
Марио вече е много добре,започна да си яде по старо му Mr. Green,скоро ще го захранвам със скарата ,а баща му ще го захрани с бирата Mr. Green
Laughing Laughing Laughing

# 175
  • София
Хайде и аз да с разпиша за днес,
Много се радвам, че днес излязоха резултатите от изследванията на ЙоЙо и са много добри, хемоглобина също е в норми и е добре Grinning
Мария- добре дошла, дъщеричката ти е много сладка Heart Eyes
Мим- честито християнче  bouquet и честита месечинка Hug
Еспа- искрени прегръдки от мен за това, как винаги успяваш да дадеш отговори на всички и то много мили и изчерпателни, просто браво Hug
Десисладка- радвам се, че пъпешчо вече е добре Heart Eyes
Дании- най-накрая се появи, липсвахте ми с Йоанка Heart Eyes, тя е пораснала много, а за захранването не се притеснявай, все някога ще прояде Hug
Доника- и на мен миналия месец като кърмех не ми дойде, пропусна ми целия щли, появи се чак този месец Rolling Eyes и на мен ми беше кофти, защото повеч еот две седмици го чаках всеки ден.
Сиска- Божидарчо е истински бонбон Heart Eyes
Дени - аз четях всичко по етикетите, обаче то все нещо трябва да й давам и сега не се задълбочавам чак толкова, в смисъл, че й давам дадено пюре с това, което съм преценила, че ще въвеждам и следя как ще реагира, ако видя, че няма реакции, давам пак от него.

# 176
  • Пазарджик
ral4e:)Много е сладка Йоана.Браво за чудесните резултати. smile3501 Всички деца тук са големи сладури.Пу-пу.

# 177
Здравейте момичета!
Благодаря на всички за милите думи за бебка и мен  Hug! Аз също обожавам снимки на мама и ббе, но тъй като в повечето случаи все аз съм зад фотоапарата, та сега наваксвам с тези снимки. Александрина беше на 2 месеца  половина, когато установих, че освен на изписването нямаме друга снимка заедно  Laughing.

Добре дошла на Мария и нежната Лина, много е кокетна малката госпожица  Heart Eyes!
Ралче, ЙоЙо е много пораснала и каква сладка усмивчица има, кукличка!
Данинче, твоята Йоана е малък разкош, много ме радват вашите снимки, и определено съм фен на дяволитото и палаво погледче на красивата ви щерка  Heart Eyes Wink.
Сиска 8607, голям сладурко е и твоето момченце, как добре стои и каква миличка муцунка е направил.
Мим, честито ви християнче. Да жива и здрава малката Елия, много за хубави и вашите снимки!

Еспа, аз всички месни въведох с Гербер, много съм доволна от тези пюрета, Александрина ги папка с удоволствие, по-редки са от тези на Хипп и Ганчев, определено това е "нашата" марка пюрета. Макар че аз и правя зеленчуковите, смятам по-нататък и месните да и приговям. За кашата  - аз я правя по-рядка, в момента давам млечна на Слънчо с ябълка, банан и манго, малката много я харесва, а майка -  да не ви говоря  Mr. Green

elli_g, много сте красиви майка и дъщеря. А къщичката пред която сте застанали е просто мечта. Много искам някой ден като остареем с мъж ми да живеем в такава къщичка – белосана и потънала в зеленина

Еспа, благодаря за комплиментите, това в същност е гаража на нашите, а зеленината е творение на майка ми, тя е много запалена по цветя, алпинеуми, храсти, та се е погрижила добре за озеленявнето на двора.

# 178
Здравейте мили мами! Започнах да ви чета от новата тема, старата някъде назад остана, дано си открадна и малко време и там да попрочета....
Дони,  Hug и   bouquet за всяка хубава темичка!(а те всичките са си хубави!  Mr. Green)
Аз напоследък съм се отпуснала тотално...., домашната работа не свършва, Коки все бърза да ходим по разходки, изобщо...времето лети, бебетата вече заприличват на малки госпожици(мадами) и джентълмени...   Grinning
Иначе Коки се опитва да пълзи, за сега неуспешно, но пък стига до всяко едно кътче с обръщане...Подава си ръката за здравей, на кака си дава и 5...На гърнето е вече редовен, мисли за финансите детето  Mr. Green...., изкарваме с 2-максимум 3 памперса на денонощие.... За храненето...Оффффф.Ние си хапваме пак само 4 пъти на ден....В 8, 12, 16, 20 часа.....Но пък количетсвата отиват на моменти и към 250мл...Ама му и личи.....От месото му давам пилешко и бяла риба(хек), както и черен дроб, пак пилешки....Цедя му пресни плодове, поне сега са в изобилие...Жълтък давам-през ден по половинка....Иначе на 7 месец беше 73.5см и 9.100кг....
Много неща искам да напиша...., а пък май съм пред задспиване....ДАно ме разберете......и не се сърдите, че не съм от най-редовните....   Embarassed Лека нощ! Сладки сънища на всики мами, татковци и пораснали бебоци.... На новите мами и бебчета-Добре дошли!

# 179
Честито на сладките месечинки днес, на нашата съгражданка  Анжди специално Hug
Ние да се отчетем след днешната консулация 7530 (+350) 71см (+2см), иначе педито каза да карам по-смело със захранването,даже каза скоро да почна и риба да и давам ,но аз смятам с това да поизчакаме малко.
Иначе от утре и вкарвам глутена ,намерих едни готови пюрета с глутен и смятам от тях да давам.
Започнах следобяда да и давам плодови пюренца, а на обяд вече ще започна и месните с зеленчукови да сменям.
Добре дошла на Мария и прекрасната и дъщеричка Hug
момичета надявам се да не досадя с мойте тъпи въпроси обаче ще ви питам ,имам едни пюрета който съм взела, с пилешко обаче в тях има доста неща който Габи не е пробвала, като например, грах, лук даже и домат има вътре.Обаче аз си мисля,щом ги дават за 6+ мисля че не трябва да има проблем,вие как мислите newsm78. Много ми се иска малко да напреднем с това пусто захранване ,защото като ви чета вас и ние сме доста назад.
Ще помоля ако има някоя мама която има желание и си води записки как захранва да ми прати на лични своя опит досега,за да сравня и да взема малко и идеи от това. Hug

Общи условия

Активация на акаунт