Августинки 2009 - тема № 59

• 15 669
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
Честито момиченце на Денди  newsm44 newsm44 да й е жива и здрава и много много да радва мама и тати.
Честити бебчета и на mishonitata и на Мими  Hug много усмивки да им носят[/size]

Момичета имам един въпрос, като ви наближи термина вие колко често ходихте на преглед? Моя термин е след два дни. Това,което ме безпокой е, 4е миналия четвъртък, бяхме се уговорили с доки като ходя на тонове, да ме види и на ехограф. Обаче на доктора спешно му се наложило да отсъства и успяхме само  да чуем тоновете на бебо. Сега ми е притеснено, 4е от 10 дни не сме гледали бебо на ехограф. А доктора приема само в 4четвъртък, т.е следващия възможен 4ас ,който мога да запиша ако не родя до тогава е един ден след термина ми.Иначе мога да отида на тонове преди това. Аз се чувствам добре, даже прекалено и нямам контракции(само през нощта), и на бебока последния път тоновете бяха добри, затова се чудя дали да тормозя доки по телефона, или да си отида утре на тонове, а ако не тръгна да раждам до четвъртък, д да ходя и на преглед при него? newsm78
Вие какво ще ме посъветвате?
Мила, мен не са ме гледали на ехограф вече повече от месец. Аз преносвам вече 4 дена и днес отново бях на тонове и попитах доктора за преглед на уктразвук и той ми каза, че след като тоновете са добре, няма смислъл, но ако толкова настоявам във сряда ще ме погледне.
Така че спокойно  Hug

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 19:06 от tracy_t

# 151
liubopitka   - силно казано стая за свиждане - като се качиш по асансьорите от спешното има малко разширение и врата за към родилното веднага в дясно има още столове и там се влиза също.
Иначе може да излезеш по всяко време - може и горе в кафето да се качиш. Само Лазарова ми метна веднъж коментар. Официално часовете за свиждане са 16.30 - 18.

# 152
  • На плажа
Денди мила честита ти дъщеричка,да ти е жива и здрава и много да ви радва  bouquet
МИМИ, МИШОНИТАТА,ЧЕСТИТО И НА ВАС,МНОГО ДА СЛУШКАТ БЕБЧОВЦИТЕ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТЕ

# 153
Честити нови бебенца  bouquet
Момичета как сте със секса???Аз имах 2 вътрешни шева,но вече май нищо ми няма,но се чудя не е ли рано още newsm78

# 154
Айм нат прегнант ени мор! Laughing

Не мога да ви изчета ей! Ние днес се прибрахме и сме много щастливи! Ще споделя само няколко нещица, защото след малко ще се чипаме  Heart Eyes
Родих на 12-ти в 5:05ч. сутринта, след като започнаха да ми изтичат малко по малко водите на 11-ти в 3ч. (отново сутринта).. Раждането мина изключително леко! След като започнаха силните контракции само за 3 напъна и Йоан пое въздух  Flutter Родих напълно нормално и то без никаква упойка. Беше невероятно! Шейново рулзЗз! Всичко там беше страхотно! Да не говоря за екипите!!! И нещо последно за сега - тежим 4 кг. и 200гр., толкова се и родихме и сме 52см.  Hug Flutter Heart Eyes Blush

# 155
Eхоо.. абе какъв секс, кви пет лева?? Направо ви се чудя.. аз само за сън си мечтая.. това ставане през нощта на макс 3 часа направо ме побърква.. а и кърменето, което не трябва да боли при мен не е така.. направо рева от болка.. а позата за кърмене е правилна, просто ми се получиха рагади.. кога ли ще минат???  newsm78 едвам издържам, а кърма имам...
Оххх.. абе болката от секциото ряпа да яде...
Мими, честита ти щерка!! Да ти е жива и здрава!   bouquet

# 156
Дени, честито и тук мила!!! Да сте много здрави и щастливи!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 157
Браво Райска усмивка, звучиш супер свежа и най вече лесно родила  Laughing   bouquet

Сетих се, че и ккалина липсва от доста време  Thinking

Къв секс, бе Долс?!  Laughing Лоиите не ти ли текат още?  Thinking Мойте- да, ще има да почакам. Иначе не ме боли, но се притеснявам да не скъсаме конеца с мъж ми  Thinking Crazy Laughing

# 158
Последните дни почти ги няма.Не се сдържам вече Blush

# 159
SmileLikeHeaven честито ти щастие !!!

Момичета стискайте палци утре и аз няма да съм вече 2 в 1 .

# 160
ХАХА СЕКС?! Джема, Долс вие и мен убихте Simple Smile Simple Smile То и на мен ми се прави вече адски много, но първо хем време не ми остава, второ - хем сили не ми остават, трето - и аз като Италиана си мисля саааааамо за сън, който определено не ми достига! Sad

ИТАЛИАНЧЕ, мила да знаеш, че болките ЩЕ МИНАТ!! Не знам дали си чела до преди няколко дни моите писаници за кърменето, но имах същите проблеми като теб. До преди дни имах рагади, ревях като кърменх буквално!!! Мазах и Лансинох и Гармастан, но това, което ми помогна най-много и бързо беше да изтисквам кърма на зърната си и да я оставям да изсъхне! Цвети ми препоръча този метод, а после го четох 'официално' и в един линк за кърмене, който някой тук беше публикувал... Вълшебна рецепта, препоръчвам я с 2 цици Simple Smile Simple Smile Прави го след всяко кърмене и след 2-3 дни ще усетиш резултата!!! А до тогава мисли, че това няма да е вечено и съвсем скоро яе мине Simple Smile

Диди: стискам палци за утре!! Дано всичко мине максимално бързо и безболезнено!

Божеее много съм зле! Последните дни само чета за Райската усмивка това, Райската усмивка онова и се чудя кой е това, нов член ли?? а то било SmileLikeHeaven Simple Smile Simple Smile

SmileLikeHeaven да ти е честита рожбата и браво за бързото и лесно раждане!! Направо ви завиждам на толкова момичета тук, при които всичко е минало по еталон, тъй като при мен не стана Sad

Ние сега ще се къпем и се чудя каква ли безсънна нощ ни очаква отново Sad

ЗАЩО НЕ МОГА ДА ПРОМЕНЯМ ШРИФТА И ДА СЛАГАМ ЛИЧИЦА РАЗЛИЧНИ ОТ УСМИВКИ?? НЯКОЙ ИМАЛ ЛИ Е ТОЗ ПРОБЛЕМ??

ЛЕКА ОТ МЕН И АНДИ.

# 161
Нинчо днес в 17:05 е родила момиченце, Дивна - 3395 гр., 50см. Изпраща поздрави на всички!
Да ти е жива и здрава! Да стане дивна хубавица! Бързо възстановяване и скорошно прибиране в къщи!

Честито и на Райската усмивка! Вече се чудехме какво става с теб... Пожелавам ти твоя голям юнак Йоан да те дарява с най-райските усмивки!

Сексът в къщата на Петя Брадър е все още мит  Joy

# 162
А, бре момичета, вие лохии нямате ли? Какъв секс? Сега още шийката на матката е отворена и би трябвало да ги имате, за да предпазват от възходящи инфекции и съответно не трябва да влиза нищо във влагалището... плюс, че е гадничко с тея течения...

Аз и да ми бяха спрели лохиите не бих. Никакво желание нямам, а и бих предпочела да използвам времето за сън, с това нощно кърмене просто нямам сили, то къщата не мога да си изчистя като хората, та секс ще правя. За сметка на това съм станала още по гушлива, а време и за това почти не оставаааа.

# 163
Благодаря на всички мамчета за отзивчивостта!
Смайл, радвам се, когато някои разказва така позитивно и благополучно приключили процедурите за раждането!

За секс, сега го правим, защото като се сетя с Даниел доста си почакахме, нашият тати, каза когато съм аз готова, тогава. Но наистина, организмът трябва да се възстановява до 6 седмици

Нинчо, честито! Да стане Дивна хубавица и с много късмет!
Мишонитата, честита рожба! Много радости и хубави моменти!

Мамчета, дано скоро зърната се оправят и да няма проблеми, изобщо

# 164
Честито на новите мами и татковци! Да са им живи и здрави съкровищата!
Искам да питам някой ползва ли на Авент стерилизатор за микровълнова - стават ли нещата ви на капки и ако да подсушаватели ги след това или направо така ги ползвате?
Моля да споделите мнения и за бебефоните, защото ние още не сме си купили и не знам на какъв да се спрем!  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт