Августинки 2009 - тема № 59

• 15 669
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
  • Burgas
Здравейте!
Аз скоро не съм писала, нямам време.
За бебефоните аз имам на бертони от 49лв. и е много удобен и има голям обхват, доволна съм Peace
Обличам бебка според времето, но предпочитам да е облечена поне с ританка и боди, ако не е много топло и чорапки.
Ние се къпем по рано към 18-19 часа, защото като се изкъпем и се разсънваме и се кокорим  baby_neutral
Не пием вода и чайове, аз се храня по обилно че все съм гладна.
Я кажете кърмещите майчета пиете ли някакви витамини?Казаха ми че докато кърмя трябва да пием витамини, защото нашите се изчерпвали много бързо newsm78

# 166
Здравейте, радвам се че имаме още бебчета - да се ни живи и здрави и много да радват родителите си. На всички, за които големия ден предстои стискам палци и желая успех. Ние с Надежда от 13.08 сме си вкъщи, понеже кърмата ми се появи на шестия ден и бебето не пожела да засуче от мен, просто беше свикнала с биберон и добавка. Та помпи, та изцеждане, малко плач от моя страна и моето спасение - силиконови зърна. С тях Надя суче от мен и нещата се нормализираха. Свикваме една с друга. За сега е много спокойна и вечер не се буди, дано да остане така Grinning
Много съм доволна от болница Токуда, от д-р Кирякова и от всички там.
Desy_Stz съпругът ми е купил бебефон на Авент, ползваме го от няколко дни и засег нямам оплаквания. За другите марки не мога да кажа нищо.

# 167
Стискам палци на Диди! Дано всичко мине леко и успешно!  Peace Praynig

Жужка
, аз не пия витамини, но и никой не ми е казал. За това пък пия чай за кърма на Хип, предполагам в него има някакви...
И на детето не давам нищо (Вигантол ли как беше за витамин Д), но пък той се дохранва с АМ, така че от него предполагам си го набавя.

# 168
Ние също нямаме бебефон, но ако почувстваме необходимост ще си вземем!

derelli чаках те да се включиш с отзиви от раждането! Радвам се, че си останала доволна от д-р Кирякова! Да се надявам и аз да я дочакам Simple Smile .

За витамините знам, че е хубаво да се пият по време на кърмене, защото и организмът на майката много се изтощава. Има си специални за кърмачки, други са за бременни и кърмачки. Някой скоро ми хвалеше някаква зелена енергия или нещо такова.

# 169
Добро утро Grinning
Ние вчера бяхме за първи път на разходка,да покажа на бебо квартала,но проспа всичко милия Laughing.За витамини и аз нищо не знам,но ще питам педито.Чая на Хип за коликите не помогна на Ники и минахме на Еспумизан,но се чудя дали да не го пия аз и пак да му го предавам чрез кърмата.Има много билки в него и за мен сигурно ще е добре newsm78.
Вчера видях в една аптека крем за намаляване на стриите на Мустела и май ще си го купя да се клепам пак.Правя си и масажи с една груба гъба върху стриите,така пада мъртвия слой клетки и кожата се обновява.Дано има ефект,че хич не си харесвам коремчето с тези черти по него ooooh!

# 170
Янче, мерси за съветите, аз бях чела за твоите мъки и точно така правех с мазането на кърма, но то не действа от първия пър и нещо се бях сдухала.. а и Марти е доста лаком и засуква яко  Shocked НООО.. от днес да се похваля тихо - нещата са МНОООГО по-добре..
Аз да ви кажа как практикувам с Марти от 2 дена и съм много доволна - казаха ми го консултантите и го четох в една книга- издебвам момента на СЪВСЕМ първите сигнали на глад на бебока - протягане, изплезване, лапане на ръчички, леко примрънкване и отваряне на уста. Не чакам да ревне - тогава вече е късно! И така е спокоен и през нощта също...  
A, бях ви писала за леглата във ВИП етажа в МД - тип ХАМАК!  Shocked  Shocked Бях се заканила да пиша писмо до Управителя на МД и го направих! Днес мъжо ще го внася в Регистратурата, ами така де, то ако не ги подсетиш те само ти вземат парите и не им дреме..
Та да се надяваме, че за вторите бебета няма да страдаме от леглата!!
Айде, искаме нови бебета!!!
 Hug

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 10:24 от italiana

# 171
Момичета, smyley е родила дъщеричка в 00:05 - София - 3 600, 52 см.Пише,че раждането е било нормално в Тина Киркова.

# 172
Мале леле, аз ли останах само неродила  Shocked ужас, вече не издържам. Това преносване направо ме убива, днеска ревнах да рева щото не го усещах малкия почти час. Метнах в 8 мъжото на колата да ходим в болницата и по пътя като се разрита малкия, та айде обратно. Май вече изперквам  Shocked
Честито на Нинчо, на Смайли и на Смайл лайк хевън, да са им живи и здрави дечицата и много да ги радват. Браво за ражданията, че са минали леко.
Диди, стискам палци и на теб.
Айде дано и моя юнак вече реши да излиза, че ще ме побърка
П.П Да взема поне да попълня новите мами, като няма какво друго да правя  Peace

# 173
момичета, извинявайте че ще пиша тук , но на Ангел1 и е пълна кутията.....
мила Ангел, следя те от две седмици и все чакам хубавите новинки...а сега прочетох че още сте 2 в 1...искам да ти дам малко кураж и горе главата, бебенцето ще излезе, когато е готово.....пожелавам ти леко и много бързо раждане..и всичко ще е наред Hug Hug

не се притеснявай излишно и хич да не ти пука Hug

Честито на вече родилите мами и много кураж на очакващите най прекрасния миг в живота си

# 174
dolls аз цяла бременност се мажех с мустела и пак имам стрий, така че не мисля че ще има някакъв ефект и този крем. Мислех и аз да продължа след като родя да се мажа, но като видях, че се нацепих на дупето и краката и се отказах. Иначе 9 месеца бях супер стриктна и се мажех всеки ден. Ако все пак пробваш кажи резултата после.

# 175
Айде дано да не съм пропуснала някой, ако има някой, който иска редакция - да пише  Mr. Green

# 176
Честити нови бебчета - да са живи и здрави и много да слушкат! На мамите - бързо възстановяване!

Трейси - още малко - не се притеснявай -  една позната живее във Франция и там дори термина им го определят на края на 41 седмица - така че явно всичко е относително. Бебчето си знае кога да се появи.
Иначе за нервите те разбирам - днес и аз ревах , а пък моя термин е още далече - гледам дрешките и вещите на бебка и изведнъж като се притесних дали всичко ще й е наред - дали е здрава и т.н. и рееееееев. Майка ми беше при мен - само дето не ме наби. Незнам защо ме обзеха някакви черни мисли - уж никакво основание нямам! Така ми се ще вече раждането да е минало и да съм я видяла, че всичко си има!

# 177
честито на всички новородили мамита,да са им живи и здрави маниците и много да ги радват

# 178
Искам да питам мамите от Стара Загора къде във вашия град има колички на Чиполино?Интересувам се по-специално от Ултра и Рапидо 4 г.Знаете ли на каква цена са във вашия магазин?

# 179
  • На плажа
Честито на новите мамчета,да са им живи и здрави рожбите.   bouquet  bouquet  bouquet
Аз също не съм купила още бебефон,но и за сега не усещам да ми трябва.
Жужке,хубаво е да се приемат витаминат в натурален вид т.е. много плодове и зеленчуци,но не пречи и под формата на хапчета да се приемат.
derelli ,добре дошла,много се радвам,като прочета за някоя мама,която е толкова упорита в стремежа си да кърми и най-накрая успява  Peace
Пете,той бебко си набавя нужните витамини от кърмата,дори и малко да суче пак поема нещо.
Долс,и ние бяхме за пръв път на разходка вчера,спа като къпан  4 часа  Laughing,а чая на хип аз хич не го харесвам,ако едно дете има много колики,въобще не помага,,Ползвах го с дъщеря ми,сега слава бого Ники няма много колики,,
Италяна,браво и по добре ще стане,накрая нищо няма да усещаш и ще почувстваш удоволствието от кърменето,,аз се оправих за 6-7 дни с кърма и лансинох,,
Славена,какво става при вас,нормализираха ли се нещата?
Трейси,хайде мила,пожелавам ти до петък да си родила вече,стига се мъчи  Hug
Аз да попитам ,някоя от родилите вече мами дали е подала документи за еднократната помощ,защото аз днес ходих да подам и за детски и ми казаха,че щом съм родила този месец да отида другия  newsm78много ми стана чудно,защо тъка процедират.

Общи условия

Активация на акаунт