Страдете ли от акне?

• 42 064
  • 162
  •   1
Отговори
# 45
На мен много ми се изчисти кожата от крема Кларина на фирма Хималая в комбинация с билковите таблетки Пурим и Септилин пак на същата фирма. Не са скъпи, продават се в аптеките, на билкова основа са и нямат странични ефекти. пробвала съм какво ли не и скъпи и по-евтини неща, но от тези 3 неща ефекта е просто поразителен. При мен се видя ефект след няколкоседмична употреба.

Точно си мислих да напиша и аз за тези хапчета на Хималая- Пурим ,когато видях този пост . На мен също ми помогнаха много,аз имах много гадни подкожни болезнени и много упорити и неминаващи пъпки, които се появиха заради нервно напрежение . Мазах със скъпи мазила предписани от дерматолог - ефект нямаше. Случайно купих от аптека този Пурим на Хималая - (2.20 лв. )и за 2 седмици се пооправих + обаче и капсули от жълт кантарион,за успокоение на нервичките. Важното е да се лекува причината за поява на пъпките ,а не само самите пъпки. Сега след 3 седмици след започването нямам нито 1 пъпка Simple Smile Дано да успея да поддържам тази кожа с тези хапчета.

Купи си и кремчето Кларина - 2, 20 лв струва, а действа много добре. Изгаря гадните подути пъпки с връх, без връх, подкожни, миниатюрни. Не спирам да го хваля, защото какви ли не скъпи мазила купувах, клепотих и въобще не подозирах че от такова евтино кремче може да се оправи човек дратично (само да не чуе рогатия  Praynig)

дайте по една снимка на тези кремчета,че да мога да ги разпозная в аптеката

# 46
  • Варна
На мен много ми се изчисти кожата от крема Кларина на фирма Хималая в комбинация с билковите таблетки Пурим и Септилин пак на същата фирма. Не са скъпи, продават се в аптеките, на билкова основа са и нямат странични ефекти. пробвала съм какво ли не и скъпи и по-евтини неща, но от тези 3 неща ефекта е просто поразителен. При мен се видя ефект след няколкоседмична употреба.

Точно си мислих да напиша и аз за тези хапчета на Хималая- Пурим ,когато видях този пост . На мен също ми помогнаха много,аз имах много гадни подкожни болезнени и много упорити и неминаващи пъпки, които се появиха заради нервно напрежение . Мазах със скъпи мазила предписани от дерматолог - ефект нямаше. Случайно купих от аптека този Пурим на Хималая - (2.20 лв. )и за 2 седмици се пооправих + обаче и капсули от жълт кантарион,за успокоение на нервичките. Важното е да се лекува причината за поява на пъпките ,а не само самите пъпки. Сега след 3 седмици след започването нямам нито 1 пъпка Simple Smile Дано да успея да поддържам тази кожа с тези хапчета.

Купи си и кремчето Кларина - 2, 20 лв струва, а действа много добре. Изгаря гадните подути пъпки с връх, без връх, подкожни, миниатюрни. Не спирам да го хваля, защото какви ли не скъпи мазила купувах, клепотих и въобще не подозирах че от такова евтино кремче може да се оправи човек дратично (само да не чуе рогатия  Praynig)

дайте по една снимка на тези кремчета,че да мога да ги разпозная в аптеката

# 47
  • Варна
Здравейте. И аз страдам от акне, което се засили особено сега когато съм бременна. Поредният дерматолог ми изписа поредните кремове и лосиони, но ефекта е почти никакъв. След бременността съм решила да пробвам с лазарна епилация, пък ще видим.
Въпроса ми е някой ползвал ли е крема - Скинорен. Препоръчаха ми и Акне БП5. Знаете ли дали са безопасни и вредят ли по време на бременност.

Според мен не си взимай тези неща. Всичките съм ползвала, като Акне БП5 е доста силно-поне за мен и кожата ми. Доколкото знам има антибиотик в него, така че се консултирай с лекаря си.Вземи нещо хомеопатично, на билкова основа.
   bouquet

# 48
спрях да пуша и ми изчезнаха пъпките, лицето ми светна Simple Smile

# 49
Здравейте. И аз страдам от акне, което се засили особено сега когато съм бременна. Поредният дерматолог ми изписа поредните кремове и лосиони, но ефекта е почти никакъв. След бременността съм решила да пробвам с лазарна епилация, пък ще видим.
Въпроса ми е някой ползвал ли е крема - Скинорен. Препоръчаха ми и Акне БП5. Знаете ли дали са безопасни и вредят ли по време на бременност.

Спокойно като родиш ще се оправиш
С първата си бременност бях направо ужасна неможех да се погледна в огледалото, мазах се със какво ли не не ми минаваха и като родих започнаха да изчезват.
А сега съм бременна със второто си дете и нямам нито пъпчица  bouquet

# 50
АЗ пък след бебето се сдобих с огромни червени бабуни, болящи и тупкащи, едвам за една година ги оправих!

# 51
 tsvetyv , скиноренът за мен лично е слаб/ завехват червените и гнойни пъпчици, но белези и комедони не лекува/!  bouquet
 С риск да си навлека доста негативно отношение, мисля че това да отидеш на дерматолог не винаги е добър вариант, казвам го от собствен опит, защото той в повечето случаи също е безсилен-изписва най-новото на пазара, а ако не помогне съветва за лазерно лечение и т.н. Peace
 Единственият крем, който ми е помогнал беше Ретин А /от него лицето ми направо светна-никакви белези и никакви комедони/, беше на достъпна цена, но естествено вече не го внасят! Heart Eyes

# 52
Има една маска на ТАЛОДЕРМА за чувствителна и мазна кожа.Искам да ти кажа,че е невероятна.Мажеш вечер преди да си легнеш и я измиваш сутринтта,така през 2-3 вечери.На мен ми изчисти черните точки,просто спряха да се появяват! А пък моя съвет е да се консултирате с дерматолог.Моят е страхотен професионалист,даде ми и хранителен режим за изчистване на кожата.Някой ,ако има нужда да пише,давам координатите веднага.(във Варна)

# 53
  • Толбухин
Аз ползвам маската на Талодерма.
активен лосион, може и 3-4 пъти на ден

сутрин:

вечер:

и почистващ гел:

# 54
Почистващия гел без сапун на Авен е  newsm10 както и Акне Аут  Mr. Green
hobli, маската на Талодерма попива ли? Как спиш с нея  smile3506 ?

# 55
Маската не попива,просто докато я нанесеш и изсъхва и изобщо не цапа .

# 56
Маската не попива,просто докато я нанесеш и изсъхва и изобщо не цапа .
Благодаря, hobli   bouquet  Hug

# 57
# 58
  • Толбухин
http://www.thalloderma.com/images/200808201736410.maska_p.jpg
Не спя с нея,държа я час-два и я мия.

# 59

Спокойно като родиш ще се оправиш
С първата си бременност бях направо ужасна неможех да се погледна в огледалото, мазах се със какво ли не не ми минаваха и като родих започнаха да изчезват.
А сега съм бременна със второто си дете и нямам нито пъпчица  bouquet

Да, и аз така си мислех. Изчисти ми се цялото лице като забременях. Но отскоро ми се възстанови цикъла и направо Sick По пет шест гнойни пъпки наведнъж ми излизат.
За свиване на порите ми препоръчаха масло от гроздови семки, няколко капки върху мокър памук. Засега не съм забелязала ефект, но отскоро го ползвам. Някой чувал ли е за това?
Благодаря за отзивите за Кларина Hug И аз мисля да го пробвам Peace

Общи условия

Активация на акаунт