Как да си оправя живота? И как да открия смисъл?

• 9 746
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
  • Spain
мисля 4е годините нямат зна4ение , а житеиския опит ...
...поради тази при4ина например  постоянно виждам хора на моята възраст ,които  "изпробват " неща  ,изживяват нещо си , които  аз съм опитала   и преживяла да кажем на 16  и съм забравила за тези щастия , проблеми или нещастия  ...а те още са във възсторг ,смут или пък още не са разбрали нещо си
..самия факт 4е е писала тук в търсене на съвет говори много ...

# 31
Абе какъв житейски опит на 19  ooooh!
Житейския опит се събира именно с годините. Това да опиташ нещо си не е задължително житейски опит. А търсене на нещо неизживяно. Неща, които всеки от нас прави. Не ми казвай, че ти всичко си минала по график и сега не ти иска нещо и не ти липсва нещо, което си пропуснала.

# 32
на 19 години трябва да кипиш от енергия да искаш и да копнееш да опознаваш нови и нови неща, да се учиш и да се подготвяш за живота, който ти предстои ... мога още много да пиша но прочетох че общо взето са ти дали много полезни и адекватни съвети

погледни това клипче може би ще успее да те накара да се замислиш за някой неща

http://vbox7.com/play:ea5c9313

# 33
Изгледай този филм- "The Secret- Law Of Attraction"

Не търси човек, за който да се хванеш, ти си личност и трябва да се научиш преди всичко, че си си достатъчна сама на себе си. Не ти е необходим някой друг, за да откриеш щастието. Имаш достатъчно сила в себе си. Един мъж не може да осмисли живота ти. Можеш да създадеш семейство, тогава е добре да се появи подходящ и към 32-35, до тогава ще прекараш времето в търсене ли? Обучение, спорт, развитие, приятелки- забавлявай се.
Изгледай филма,има и много литература на подобна тематика.Ще разбереш и ако започнеш с истинското търсене,ще намериш отговорите.Успех

# 34
  • Spain
Абе какъв житейски опит на 19  ooooh!
Житейския опит се събира именно с годините. Това да опиташ нещо си не е задължително житейски опит. А търсене на нещо неизживяно. Неща, които всеки от нас прави. Не ми казвай, че ти всичко си минала по график и сега не ти иска нещо и не ти липсва нещо, което си пропуснала.
да опиташ нещо ново е то4но да трупаш житейски опит - а лошите неща, които се слу4ват на хората ги у4ат да растат много по бързо от други свои връстници

# 35
Е какво хубаво виждаш във факта, че примерно на едно младо момиче му се случват само лоши неща и съответно то расте по-бързо  ooooh!
Житейски опит не се събира само от лошите моменти!

# 36
  • Spain
Е какво хубаво виждаш във факта, че примерно на едно младо момиче му се случват само лоши неща и съответно то расте по-бързо  ooooh!
Житейски опит не се събира само от лошите моменти!
не съм казала 4е виждам хубаво нещо , казвам 4е е пораснала по -бързо от 19 годишните си приятели и 4е гледа с други о4и на живота ..
също не съм казал 4е 4овек се у4и само от лошото , 4ети ако оби4аш
сори за спама

# 37
Е това с какво й помага в случая? Тя търси съвет, подкрепа, не констатация.

# 38
  • Перник
Здравей ако имаш нужда да поговориш с някой потърси ме в скайпа аз съм на среща ekaterina_vladimirova

# 39
За нови приятели имам предложение: запиши се на танци, или на някакъв курс, каквото те влече и ще срещнеш нови хора и възможности, кой знае там може да откриеш и просто приятели.

Успех горе главата! Наистина ама наистина всичко е пред теб!   bouquet

# 40
Мисли само за напред и не се обръщай назад!И аз съм била в същото положение и знам как се чувстваш.Не се затваряй в себе си и мисли позитивно!Когато се почувстваш "на дъното"стисни зъби и си повтаряй "не се предай"!
Времето лекува всички душевни рани.

# 41
  • зад парка
Ти си най-добрият си приятел.

Грамотна си (в много добрия смисъл на думата), мислиш положително и имаш опита какво не искаш да бъдеш, така че - гледай и давай напред!

Работи, учи и не искай да си с гадже само, за да не си сама!

# 42
  • Linz
Аз пък на тия години въобще не исках сериозно гадже, много добре се чувствах сама. Ама срещнах моя мъж...
Приятелката ми, с която движех тогава след 2 месеца навършва 36 год. и продължава да ги сменя без да се задържа с някой повече от 4-5 месеца- всички я дразнят и не иска да се обвързва. Тя не се замисля, а ти дето нямаш 20 го мислиш...
Всичко ще се нареди, само трябва да си положително настроена към живота и да не превръщаш своите желания в идея-фикс.

# 43
Привет!
Иска ми се да споделя с някой колко много ми тежи всичко напоследък.Знам,че интернет не е най-доброто място,но така правим хората,които нямаме приятели...
На 19 години съм,скоро навършвам 20 и всеки би казал : 'Момиче живота е пред теб'.... Но момичето не вижда смисъла.
Преди няколко години майка ми направи опит за самоубийство.Едва я спасиха.И аз бях свидетелка на всичко.
Винаги сме живели на квартира и точно когато почуствах някое място като дом,се местехме.
След почти 3 години връзка приятеля ми ме заразя заради друго момиче.А не мога да открия свястно момче... (всички искат само секс).
Нямам приятели...сигурно проблема е в мен,но няма къде да ги намеря.И се чуствам съвсем сама...
И въпреки всичко не се самосъжалявам.Казвам си: 'Аз съм здрава,млада и силна.' Но някак си вече нямам сили...Нищо не се оправя,нямам мотив,стимул...
Нямам човек до себе си,за който да се хвана.
Мислила съм за психолог,но нямам финансовата възможност за това.
Не ме разбирайте погрешно...не очаквам да осмислите живота ми или да Ви товаря с мойте си грижи.Защото всеки си има такива.
Имах нужда да споделя.

здрасти, ако искаш можем да се видим, аз съм супер свестен и твойта ситуация донякъде ми напомня на мойта, ако искаш пиши ми на griinlantern@hotmail.com

# 44
  • Плевен
Нямам човек до себе си,за който да се хвана.
Най-доброто, което можеш да направиш е да вярваш във собствените си сили. Не търси в друг човек смисъла на  живота си. За съжаление хората идват и си отиват, щастието също. Все повече ще се убеждаваш, че в живота се редуват хубавите и лошите неща. Не всичко е черно и бяло. За това живота е удивителен и неповторим. Свикни с тази мисъл и гледай само напред.

Общи условия

Активация на акаунт