Машина за хляб - 18 част

• 56 442
  • 761
  •   1
Отговори
# 60
Похвал! Blush
http://www.album.bg/ddimitrova/images/16578935/
Първия ми царевичен хляб с яйце,по рецепта от тук!стана страхотен LaughingВ момента пека едно козуначено руло с шоколад!За сега е страхотно smile3508Ще се похваля като стане Praynig
Благодаря ви много за съветите   bouquet

Ужас, изтървала съм тази рецепта - моля, къде е?
Мисля, че е по рецепта на Полина newsm78 ако не е и аз чакам рецепта.

# 61
  • Дълбоката провинция

Ужас, изтървала съм тази рецепта - моля, къде е?
За хляба ли питате или за рулото? newsm78

# 62
  • София
ако може за царевичния хляб Praynig

# 63
  • Дълбоката провинция
Ще я напиша ,защото не си спомням от къде точно я преписах Blush
Царевичен хляб с яйца
150 мл мляко
3 яйца(малки)
40 г. маргарин
2 ч.л. захар
2 ч.л.сол
350 г. бяло брашно
140 г. царевично брашно
7 г. суха мая(аз сложих 1/2 пакетче жива)

Сега пак ще ви се изфукам:  http://www.album.bg/ddimitrova/images/16582926/  -снимки на рулото и на Кекс с карамелова заливка! newsm68Всичко стана страхотно!Благодаря отново на всички Ви! bowuu  bouquet

# 64
  • Разград
Димитрова,произведенията ти са много красиви Peace,браво.

# 65
  • София
Сега пак ще ви се изфукам:  http://www.album.bg/ddimitrova/images/16582926/  -снимки на рулото и на Кекс с карамелова заливка! newsm68Всичко стана страхотно!Благодаря отново на всички Ви! bowuu  bouquet

Страхотно изглеждат  bouquet
По коя рецепта е рулото?

# 66
  • Варна
Правих хляб на бързата програма. Включвах, изключвах както четох и всичко е ок. Оставих хляба вътре след като свърши печенето  и половин час почти по-късно като го извадих, видях, че реотана е включен. Така ли трябва да бъде?...и колко време подгрява/ако това прави.

# 67
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Поредварително се извинявам за тъпите въпроси  Embarassed Embarassed Embarassed
От днес и аз съм Ларердутска хлебарка. Пробвах машината и се получи много вкусно хлебче, но отначало се вдигна, след което спадна в средата и стана като кладенче. Дали това е от брашното или може да е друга причината?  newsm78 Продуктите слагах в реда, който сте описали.... Надявам се утре на поправителния да се справя по- добре!
Каква марка бяло брашно ползвате, за да станат хлебчетата наистина бели?
И още- дайте ми, моля, рецепта за хляб от 900г?
Знам, че на "опитните в занаята", им се виждат глупави въпросите! Още веднъж моля за извинение- не мога да се ориентирам, а много искам да зарадвам моите в къщи....

# 68
А така, снимайте, фукайте се   bouquet
Аз преписвам рецепти, крада идеи и правя. Днес правих пица със собствено тесто  chef Стана вкусна. Никога тестото ми не е било като на Верди bowuu

# 69
  • Русе
И аз да се запиша за да не изтърва тънкостите и рецептите на професионалистите.
Утре ще правя втори опит за козунак, но този път по рецепта на max-mama (   bouquet)

# 70
  • Дълбоката провинция
Димитрова,произведенията ти са много красиви Peace,браво.
Благодаря! bowuuОт теб най вече се уча,защото машината ми е като твоята Flutter smile3525

# 71
  • София
dtra , така както го описваш, явно ти е превтасало тестото. Колко мая сложи? Rolling Eyes Виж таблицата на първа страница-упътване при проблеми. Peace

# 72
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
dtra , така както го описваш, явно ти е превтасало тестото. Колко мая сложи? Rolling Eyes Виж таблицата на първа страница-упътване при проблеми. Peace

1 пакетче на Йоткер.
Благодаря за отговора- ще погледна Peace

# 73
DDimitrova  , каква марка е твоята машина?  newsm78
аз отново направих хляб,какво да се прави,пусти мерак  Crazy по основната рецепта за бял хляб от 750гр, стана страхотна топка в началото, явно миналия път съм улучила грешна рецепта,защото брашното беше много малко, бухна много добре,сега просто ще допичам във фурната,защото само отдолу и леко отстрани е запечен. миналият път пробвах с допичане в самата хлебопекарна, но резултат почти нямаше след още 20мин печене, все така бял си беше отгоре.правих рецептата със сирене и маслини, но стана суров.  Tired дано този път поне се изпече и да заприлича на нещо, ще се похваля...евентуално  Crazy Laughing

п.с.: допекох хляба в загрята на 200 градуса фурна само отгоре за около 5мин и стана.вътре е изпечен отлично, явно съм уцелила нейсе правилната рецепта, за което благодаря на автора Simple Smile явно ще трябва да покрия с фолио капака,за да се използва максимално топлината.

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 00:19 от sunko

# 74
Момичета,бихте ли дали мнение за тази машина Praynig Простете,ако някъде е обсъждано Embarassed
Цената много ме устройва,а иначе за друго незнам какво да гледам Thinking

Общи условия

Активация на акаунт