Машина за хляб - 18 част

• 56 479
  • 761
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте, вчера най-сетне мъжат ми удовлетвори моето дългоочаквано желание за хлебопекарна и се сдобих с Мулинекс 5000. Може ли да се присъединя към вас?
Признавам, че не съм изчела написаното до сега, но само искам да попитам, със сухо мляко ли работите за програмите за хляб? Извинявам се, ако сте го коментирали, но зареждам да се пече първото ми хлебче и много се чудих, защо почти всички рецепти са със сухо мляко.

# 226
В Метро не смея и да влезна а за купуване.... Confused  Имам 2-3 стоки от там които не работят и затова се страхувам ooooh!...

Rolling Eyes
Мен ако питаш, не е от магазина Naughty. На късмет е. Машината ми е купувана от Метро, имам и други неща оттам, включително хладилник и нямат грешка засега. Да чукна на дърво.

petia_tag, честита придобивка! Хляб можеш да правиш и със сухо, и със "мокро" Laughing мляко. Следвай рецептите, гледай да имат всички основни съставки и прочети поне началото на тази тема. Успех!

# 227
  • София
polin a, благодаря ти, със сигурност ще изчета всичко, което смогна, защото смятам много от нещата правени от мен до сега да ги правя в хлебопекарната. Тепърва ще изпробвам и различни рецепти и от книжката и дадени тук. Може би има разлика във вкуса с прясно и със сухо мляко, но ще видим. Благодаря!

# 228
  • В сърцето на живота!
polin_a знам че не е от магазина и че всичко е до късмет,но аз определено нямам късмет с Метро.
Много ме е яд на Метро че не дават да си пробваш стоката,първо я плащаш и след касата можеш да я провериш дали всичко е наред,защо е нужно това? #Crazy
Ами аз затова се отказвам да купувам от тях! В другите магазини не е така,спокойно можеш да си пробваш стоката...незнам какво да правя и мисля вече newsm78

# 229
•◊ Ясмина ◊•, всъщност това е отскоро. Преди всичко се пробваше. Далеч съм от мисълта да им ставам адвокат. Особено след последното ми посещение, когато им се разсърдих заради една леща Mr. Green...Ами не знам защо го направиха така да не се пробват на място уредите. При проблем, трябва пак да ходиш на място. Ти си знаеш. Купи си от друг магазин. Такива поне изобилстват. Късмет!

petia_tag, с мляко по принцип хляба сладни повече. Може би трябва да намаляваш количеството на захарта. На мен ми харесва и така. Даже много. Не е сладък чак, не ме разбирай грешно. Но като понаправиш няколко хляба, ще видиш как ще ти харесва.

# 230
  • Географският център на България-Габрово

Определено си струва тази покупка.От прочетеното за тази машинка разбрах,че има 11 програми,и дори друга приставка на казанчето където могат да се пекат дори торти.Няма да съжаляваш за тази си поръчка.

# 231
  • В сърцето на живота!
polin_a не знаех че вече може и така Mr. Green мерси.

# 232
polin_a не знаех че вече може и така Mr. Green мерси.

Когато си купуваш уред от Метро, не ти попълват нищо в гаранционната карта. Прибираш се в къщи, пробваш, и ако има проблем, се връщаш в магазина. Същото се случва и ако нещото се повреди, докато е в гаранция Peace.

# 233
  • В сърцето на живота!
Божеее polin_a,аз си помислих че вече може да пробваш стоката на място,но не съм те разбрала правилно  Blush
Ами кво да ти кажа,преди 2 - 3 години си купих тостер от Метро и не ми дадоха да го пробвам #2gunfire а ти казваш че е от скоро така....явно в Стара Загора не дават Tired

# 234
  • София

Определено си струва тази покупка.От прочетеното за тази машинка разбрах,че има 11 програми,и дори друга приставка на казанчето където могат да се пекат дори торти.Няма да съжаляваш за тази си поръчка.
  bouquet Grinning супер! и аз снощи попрочетох из гугъла инфо от англ. сайтове и разни отзиви на купувачи, изглежда доста добра, а я купих направо на смешна цена. но ми се ще ако някой тук във форума я ползва да даде лични отзиви и нещо по-специфично ако има. не че като дойде няма да се науча на място. Mr. Green

# 235
Бихте ли ми помогнали да се ориентирам към някаква марка машина за хляб? Вие какви имате и от кои сте доволни или недоволни? Също и цена около 200 лв добра ли е?
Предварително благодаря!

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 14:56 от fata_morgana

# 236
  • София
момичета, как си вадите хляба? Моят се изпече и нали пише, че топъл се вади, аз го ръчках с дървена шпатула, коричката му се поначупи, тръскам го и пак не излиза.  newsm78

# 237
  • Разград
момичета, как си вадите хляба? Моят се изпече и нали пише, че топъл се вади, аз го ръчках с дървена шпатула, коричката му се поначупи, тръскам го и пак не излиза.  newsm78

Честита машинка,първо.
Тръскай по-силно,ще излезе,няма начин.
Съветвам те мазнината да изливаш преди всичко друго,върху бъркалките.Така по-лесно ще излиза хляба.
Или,има един момент,в който могат да се махат бъркалките и тогава нямаш такъв проблем.Това е,слез последното премесване,преди последното втасване.След този момент бъркалката вече не е нужна и може да се извади,но за целта трябва да си прегледаш таблиците с програмите и да видиш кога,какво?

# 238
Привет, в новата брошура на Метро има хлепобекарни Аляска 2 бр за 178 лв с дДС, ако някой има такъв модел може ли да сподели дали е доволен

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 16:19 от eli_viki

# 239
  • София
Да се оплача. Не съм правила хляб откакто направих този с отложеното втасване на Ендрич. Embarassed Днес като пуснах машинката потегли нормално, но след известно време се чу странен шум, сякаш нещо изкърца за миг. Помислих, че е детето до мен, но този шум се повтори и той каза, че не е от него. Mr. Green Тогава се заслушах и не чух нищо по различно но извадих тестото и я пуснах празна. Чува се невероятно скрибуцане. На някой от вас случвал ли се е подобен проблем? Машинката ми е още в гаранция ама съм бутнала картата някъде ooooh!
За протокола машинката ми е Аляска и до сега нямаше проблем.

Звучи ми като да има нещо пропуснало и засъхнало... виж дали контейчерчето влиза в гаранцията.

Общи условия

Активация на акаунт