Машина за хляб - 18 част

• 56 479
  • 761
  •   1
Отговори
# 240
  • София
момичета, как си вадите хляба? Моят се изпече и нали пише, че топъл се вади, аз го ръчках с дървена шпатула, коричката му се поначупи, тръскам го и пак не излиза.  newsm78

Честита машинка,първо.
Тръскай по-силно,ще излезе,няма начин.
Съветвам те мазнината да изливаш преди всичко друго,върху бъркалките.Така по-лесно ще излиза хляба.
Или,има един момент,в който могат да се махат бъркалките и тогава нямаш такъв проблем.Това е,слез последното премесване,преди последното втасване.След този момент бъркалката вече не е нужна и може да се извади,но за целта трябва да си прегледаш таблиците с програмите и да видиш кога,какво?
много ти благодаря   bouquet Това за бъркалите го четох в началото на темата, но докато не и посвикна няма да посмея да бърничкам.  Confused Като за начало ще пробвам основните рецепти за хляб от книжката и после минавам на дадените от вас тук, докато се спрем на конкретна рецепта. Ако нямате нищо против, ще снимам и покажа първото ми хлебче.  Simple Smile

# 241
  • В сърцето на живота!
Привет, в номата брошура на Метро има хлепобекарни Аляска 2 бр за 178 лв с дДС, ако някой има такъв модел може ли да сподели дали е доволен
В новото Метро ли?До коя дата е?

# 242
Привет, в номата брошура на Метро има хлепобекарни Аляска 2 бр за 178 лв с дДС, ако някой има такъв модел може ли да сподели дали е доволен
да, в новото. Промоцията е от 27.8.09 до 09.09.2009

# 243
Привет, в новата брошура на Метро има хлепобекарни Аляска 2 бр за 178 лв с дДС, ако някой има такъв модел може ли да сподели дали е доволен

Аз съм с Аляска от Метро и съм доволна. Не пишеш за какъв модел става въпрос, но предполагам, че е като моята.

# 244
искам да попитам защо като правя хляб по рецепта от самата книжка към хлебопекарната, отгоре винаги става накъдрен, не става равен, а като на хълмчета  #Crazy newsm78 маята ли е много? в рецептата пише за 500гр хляб 1ч.л. суха мая (с мерителната лъжичка). иначе се изпече горе-долу, но не съм доволна от външния му вид.  Thinking Naughty
сега мисля да пробвам лимоновия сладкиш,който е на 9 програма (за Мулинекса).  Tired

# 245
искам да попитам защо като правя хляб по рецепта от самата книжка към хлебопекарната, отгоре винаги става накъдрен, не става равен, а като на хълмчета  #Crazy newsm78 маята ли е много? в рецептата пише за 500гр хляб 1ч.л. суха мая (с мерителната лъжичка). иначе се изпече горе-долу, но не съм доволна от външния му вид.  Thinking Naughty
сега мисля да пробвам лимоновия сладкиш,който е на 9 програма (за Мулинекса).  Tired

Мен това къдравото отгоре не би ме притеснило. А иначе на 500г брашно слагам 7г суха мая, което е едно пакетче на Йоткер.

От мен днес кракери, бъркани в машината на програмата за месене:

# 246
  • В сърцето на живота!
eli_viki разгледах списанието на Метро - пише 2 машини за 180лв. ,но може и само една за 120лв.
То аз ако взема две,какво ще я правя другата Laughing
Оф сега съвсем се обърках с тези марки...А Аляска не мога да открия в гугъла,явно аз не търся както трябва Tired
Май най добре ще е да тръгна по магазините и да разглеждам Laughing
И още нещо да питам:тези мерителни лъжички с хлебопекарната ли вървят или отделно сте си ги купили?
Абе polin_a кви са тези вкусотии дето показваш,много вкусно изглежда Grinning

# 247
•◊ Ясмина ◊•, мерителните лъжички, както и куката за вадене на бъркалките, вървят с машината.
А кракерите са убийствени, много вкусни наистина Peace.

# 248
  • София
ето го първото ми хлебче в машина, бял хляб по основна рецепта от книжката

# 249
Здравейте момичета,преди малко и аз прочетох за хлебопекарните в метро
едната излиза 89.40
Ако някой иска може да се комбинираме и да си купим двете
Аз съм от Бургас
само незнам дали ще е хубава
Моля,ако някой я ползва да сподели
Благодаря

# 250
Моля,ако някой я ползва да сподели
Благодаря

Е вече споделих, ама не казвате модела Wink

Петя, Ок ти е хлебчето Peace. Добре запечено,надуто, браво!

# 251
  • В сърцето на живота!
•◊ Ясмина ◊•, мерителните лъжички, както и куката за вадене на бъркалките, вървят с машината.
А кракерите са убийствени, много вкусни наистина Peace.
Златна си Heart Eyes
petia_tag честит ти първи хляб и честита хлебопекарна Party Хляба ти е муцка. Hug
de_si,eli_viki кажете кой модел е,че аз останах без метро а и не обърнах внимание  Rolling Eyes   

# 252
  • в полите на Балкана
да, в новото. Промоцията е от 27.8.09 до 09.09.2009

Модела в брошурата на Метро е ВМ2600 .
 Аз съм с такава и съм доволна Peace

# 253

Мдаа, и мойта е тази. Ок е Peace. Не, супер ми е даже Laughing.

# 254
 Здравейте!  bouquet
Записвам се да следя темата, защото се присъединявам към отбора на ползващите хлебопекарна! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт