Машина за хляб - 18 част

  • 56 517
  • 761
  •   1
Отговори
# 705
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
  • Мнения: 387
Здравейте, момичета,
Бихте ли ми дали линк или рецепта за тутманик или милинки, че съм решила да пробвам машината не само за хляб, а да приготвя за четата закуска утре.
Благодаря предварително!   bouquet

# 706
  • Мнения: 9 785
Пуснах хляб с айрян по рецепта на polin_a ,остава 12 мин до края на печенето,направо опря стъклото.Няколко пъти съм го правила досега не  е ставал толкова огромен.Ако успея ,че го снимам,че батериите се зареждат.

Ето го и хляба:
http://pepe.snimka.bg/baby/andjela.82112.14920901

Много добре ти се е опекъл отвсякъде Peace. На мен 1-2 пъти като ми стана по-висок /само един път ми опря в капака/, направо прехвърлях във фурната за по-сигурно.

# 707
  • Мнения: 305
hristina21 да, извадих го по време на последното втасване. Сплетах го както препоръча, махнах бъркалката и го нагласих във формата. Беше до половината и. После взе да навдига и като изпълни 1/3 и оставаха някъде към 1:18 мин, реших, че ще започва да пече и го наръсих със захар и набоцках със стафиди, които после обрах от дъното на печката  Joy Е като почна да се пече стана неконтролируем.
Дъщерята/с претенции/ каза, че бил много вкусен. Абе ...няма да се дам, ще го правя пак, но ще пека във форма. Майка пък посъветда да правя с това тесто кифлички с мармелад  newsm78, или половината да опека като козунак, другата половина във фурната на кифли, та да закусвали децата.
max-mama Каква е тази красота, какво е това чуво  chef
калявам си упорството и постоянството на диетата с тази тема

# 708
  • Мнения: 2 752
Пак помощ  Flutter
Козунака ми се пече, стигнал е до ръбчето и май няма да се качва по-нагоре вече, но много тъмно кафяв ми се вижда, какво да направя, за да не изгори?
Пре4дварително благодаря!

# 709
  • Разград
  • Мнения: 3 114
Пак помощ  Flutter
Козунака ми се пече, стигнал е до ръбчето и май няма да се качва по-нагоре вече, но много тъмно кафяв ми се вижда, какво да направя, за да не изгори?
Пре4дварително благодаря!

Коричката отгоре като се позапече и го изваждай.Времето за печене идва в повече за козунака.

# 710
  • Мнения: 2 752
Макс, много ти благодаря за бързия отговор!
Извадих го вече, сега само се надявам да не е недопечен отвътре.

# 711
  • Разград
  • Мнения: 3 114
Макс, много ти благодаря за бързия отговор!
Извадих го вече, сега само се надявам да не е недопечен отвътре.

Ако има коричка отгоре,значи вътре е опечен.

# 712
  • Мнения: 2 752
Има - кафява, добре че мъжа ми обича попрепеченко Simple Smile

# 713
  • София
  • Мнения: 2 649
как стават корите на козунак печен в хлебопекарната? Не са ли дебели? Аз все пак мисля само да ги меся и втасвам, а да си ги пека в печката.

# 714
  • Мнения: 4 458
И аз да се похваля с първия си хляб. Скромно но сполучливо  Grinning







# 715
  • Разград
  • Мнения: 3 114
как стават корите на козунак печен в хлебопекарната? Не са ли дебели? Аз все пак мисля само да ги меся и втасвам, а да си ги пека в печката.

Много малко по-дебели.Но,след изпичането на козунака аз го завивам в кърпа,коричката става мекичка.

# 716
  • Мнения: 1 982
Направих сега бял хляб, стана много вкусен.
Половината го ометохме с фондюто.

# 717
  • София
  • Мнения: 3 249
Аз само да вметна, че въпросните промоционални Аляски са за 1кг...не са като предишните голими. За мен лично 1 кг. е малко...
А вчерашната ми грешка излезе много вкусна Simple Smile

# 718
  • Мнения: 9 785
Аз само да вметна, че въпросните промоционални Аляски са за 1кг...не са като предишните голими. За мен лично 1 кг. е малко...
А вчерашната ми грешка излезе много вкусна Simple Smile

Като кои предишните? Моята също е от промоция в Метро от предното лято и е до 1 кг. Моделът е същият. Ами достатъчна ми е, но всеки си преценява за семейството си.
Писала ли си вчера, че нямам спомен?

# 719
  • Мнения: 678
 Винаги са пускали на промоция една  и съща Аляска,нашата беше на промоция през април.

Общи условия

Активация на акаунт