Русенските жеги продължават

• 18 343
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
  • На брега на реката
Здравейте момичета,
някой ще ме светне ли как стоят нещата с Детската кухня. Имаме вече белжка от педиатърката, знам и къде да ида. Но само това. Не можа да ми каже в кои дни мога да си купя купони, има ли определен час, мога ли да купя първоначално, колкото да го опитаме. Всичко, което знаете, ще ми е от полза. И най-важното, харесва ли се от дечицата и струва ли си  Simple Smile
Желая ви лек ден   bouquet

# 211
Здравейте момичета,
някой ще ме светне ли как стоят нещата с Детската кухня. Имаме вече белжка от педиатърката, знам и къде да ида. Но само това. Не можа да ми каже в кои дни мога да си купя купони, има ли определен час, мога ли да купя първоначално, колкото да го опитаме. Всичко, което знаете, ще ми е от полза. И най-важното, харесва ли се от дечицата и струва ли си  Simple Smile
Желая ви лек ден   bouquet

Ами аз съм доволна от кухнята.
С бележката от педиатъра и копие от акта за раждане + самият акт за справка отиваш в пункта в денят, в който се продават купони по график и се записваш и си купуваш. Най-малко може 10 да си купиш. Също така всеки понеделник продават и записват в самата Млечна кухня в Здравец - там може да видиш и графика, че да знаеш кога продават във вашия район (ако не сте в Здравец).
Обикновено в централата е от 11 до 12 , а по пунктовете от 11,30-12,00ч.

Ще ти дадат едно талонче - пази го - без него няма да може да купуваш купони и ще подпишеш едно заявление за записване и Декларация - готови бланки.

Това мога да кажа  Grinning

# 212
Пропуснах, че се заверява купон за по-следващия ден. Т.е. ще заверяваш 2 дни и на третия ще вземеш вече храна  Peace

# 213
Здравейте,момичета!
Искам да ви информирам за две мероприятия,които организираме русенски майки като сподвижнички на фондация Движение на българските майки.
Първата акция провеждаме за трета поредна година и е под надслов "Треска за училище".На 19 и 20 /събота и неделя/ от 10 до към 18ч ще сме в парка на младежда до вазата,където ще събираме ученически пособия,старите,но запазени ранички на вашето дете,тетрадки и всичко необходимо за ученика.Събраните неща ще занесем на децата от дома в с.Брестовица.Не бихме отказали обувки,маратонки,платненки,чехли.Ще се радваме,ако ни подкрепите и по този начин подкрепите и децата от дома!

Втората акция е "Поход на бебетата",организиран от фондация "За нашите деца" и фондация "Движение на българските майки".чиято цел е да подкрепим децата да не бъдат изоставяни.Всяка година между 1000 и 1500 бебета се разделят със своите майки и постъпват в специализирани институции за деца.всеки ден6 майки изоставят бебетата си!
Като излезнем с нашите деца по улиците на големи градове в България, искаме ясно да заявим нашата гражданска позиция в подкрепа на тези деца. Децата на България не бива да растат в среда извън семейната, защото това води до тежки последствия не само за децата, които израстват в институции, но и за цялото общество.

Каним всички майки, които имат бебета, деца до 3 години или пораснали малчугани да се присъединят към нас в градовете:
София, Русе, Пловдив, Бургас, Видин
на  26 септември 2009 г. /събота/ в 11 часа (тръгване от стартовите точки във всички градове)

Идеята – колкото се може повече майки със своите деца да изминем 1095 метра. Това е броя на дните, които прекарват новородените и децата до 3 години в социалните домове. На количките си символично ще закачим балони, а няколко от нас, които водят колоната, ще държат трансперант с надпис: Днес 6 майки ще изоставят бебетата си. Нека да предотвратим това!

В Русе маршрутът е от Вазата в младежкия парк до площада пред Общината,сборен пункт - вазата от 10.30ч до 11ч.
Които от вас желаят да дойдат,да заповядат!Ще ви чакаме и ще се радваме на подкрепата ви!

# 214
Това, може ли да го копирам в другите форуми в русенските теми?

# 215
  • На брега на реката
Много ти благодаря, Zl-76.
Значи в понеделник ще действам, пък дано на момата й хареса хапването  Mr. Green

# 216
  • Русе
  Ще ти бъдем благодарни за което  bouquet

# 217
  Ще ти бъдем благодарни за което  bouquet

Отивам  Grinning

Много ти благодаря, Zl-76.
Значи в понеделник ще действам, пък дано на момата й хареса хапването  Mr. Green

Дано да си хапва  Peace

# 218
момичета относно праха за пране аз открих един течен - казва се Бебе, има го в Зази и Ко склада, много ми харесва, страхотен аромат, хипоалергенен и т.н. мисля че е италиански....
Само да попитам за този прах можеш ли да доуточниш къде точно се намират двете места, че нищо не ми говорят като имена.

# 219
момичета относно праха за пране аз открих един течен - казва се Бебе, има го в Зази и Ко склада, много ми харесва, страхотен аромат, хипоалергенен и т.н. мисля че е италиански....
Само да попитам за този прах можеш ли да доуточниш къде точно се намират двете места, че нищо не ми говорят като имена.

ЗАз и Ко се намира на трета поликлиника точно зад ЦБА Simple Smile наистина страхотен магазин ! продават- прахове за пране, пмекотители, ароматизатори , козметика (всякаква), маркова парфюмерия и най важното- качествено обслужване, ниски цени и имат климатик( аз не купувам козметика от магазини без климатик- според мен "втасват" в тази жега) . Имат мостри на почти всички гримове и можеш да пробваш спокойно (не да купуваш фон дьо тен на сляпо... че имам десетина дето отлежават така)

# 220
само да доуточня че склада/магазина е като застанеш пред цба...вдясно, пред него има детска площадка.....а праха е течен, не знам дали уточних....

# 221
мирелка, Буми, Джаста(и всички други, които са фенове) може ли някой от вас да организира Похода на бебетата в Русе?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=427852.0
Вижте тази тема.

Много бих желала да допринеса, но точно в момента ще ми е много трудно с бебо, дори не знам дали ще мога да дойда на самия поход. Идеята обаче ме трогна и много ми се ще Русе да се включим активно!
 Praynig Hug

# 222
мирелка, Буми, Джаста(и всички други, които са фенове) може ли някой от вас да организира Похода на бебетата в Русе?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=427852.0
Вижте тази тема.

Много бих желала да допринеса, но точно в момента ще ми е много трудно с бебо, дори не знам дали ще мога да дойда на самия поход. Идеята обаче ме трогна и много ми се ще Русе да се включим активно!
 Praynig Hug

Честито бебче! Да ти е жив и здрав!

Вече е възприета инициативата - там сме  Peace

# 223
  • русе
И  нашето семейство ще се включи в похода на бебетата.

# 224
Инфин, честито бебенце.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт