Русенските жеги продължават

• 18 349
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
мили дами ,
всеки има право на мнение - не сам искала да засягам никой от вас, така че няма смисал да се гневите... аз съм във форума, за да чета и обменям информация, и ще се радвам ако и вие го използвате за същото   bouquet

# 196
  • Русе
Мили момичета,тази есен Движение на Българските Майки-Русе отново организира благотворителна акция под наслов "Треска за училище",на която ще се събират ученически пособия и матеряли за дечицата в неравностойно положение.Ще се проведе в парка,до Вазата на 19 и 20 септември от 10 до 17.30ч.
Моля,тези от вас,които имат желание и възможност нека подкрепят и тази година усилията ни да помогнем на деца от институциите.Благодарим на всички отзовали се предварително.
  bouquet  bouquet  bouquet
Пускам тази неофицялна информация предварително,с надежда за по-широка популяризация.В началото на др.седмица ще  разпространим "рекламни" матеряли,най вече в училищата и в детските градини.Ще бъде отразено и в медиите.
Благодаря Ви за вниманието  bouquet

# 197
  • Русе
Джас , мила, при тоя диспут,  дето се е завихрил в инернет пространството на нашата русенска тема, твоето съобщение хвърли всички в оркестъра Grinning.

И за да не увисне то, защото е много важно за нас, ще те цитирам пак. Peace

"Треска за училище"-ученически пособия и материали ще се събират в парка,до Вазата, на 19 и 20 септември от 10 до 17.30ч
На тези от вас мили майчета, на които им е изгодно и по-лесно да донесат материалите в Дойче шуле, могат да се обънат към мен

# 198
мила mammam,чувствам лична отговорност да ти отговоря.първо,явно имаш нещо общо с въпросния център,защото поведението ти е доста прозрачно.другия път се постарай повече да изглеждаш като "възмутена майка".второ да ти кажа ,че съвсем не ти влиза в работата да определяш кое дете се държи просташки или кое дете е още с памперс.трето да ти обясня как аз виждам нещата в детските центрове.децата се оставят максимално да се забавляват,като ролята на ЛЕЛКИТЕ-учителки, е да им помага за това,и най-вече да ги пази.всичко друго,което биха свършили, е въпрос на добро желание,което се оценява много от родителите.те разбира се,буквално си заработват надницата,както беше казала една майка,тъй като такъв им е манталитета и така са свикнали в държавната градина.затова според мен,и според други,явно мястото им не е там.и последно,надявам се да си им само близка,а не детска учителка,защото имаш явен проблем с правописа.понеже съм добронамерена,поправям те съвсем искрено.сам-съм,тай-тъй,саумял-съумял.

# 199
Djastaprasta, peziru въобще не ни хвърляте в оркестъра ами добре че се появихте да се прекрати тази безмислица
я по-добре кажете какви точно материали събирате...знам че преди време събирахте гланцови блокчета, флумастри и т.н.

# 200
  • Русе
peziru Hug

маякуб ,събираме всичко Laughing -тетрадки(за предпочитане голям формат или с повече листи),блокчета за рисуване,скицници,гланцови бл.,моливи,химикали,триъгълници,линийки,пергели,гумички,боички,четки,уч.несесери,раници и всичко,за което се сетите,че е необходимо за един ученик Нещата може да са употребявани,но разбира се да са здрави и с приличен външен вид.Обувки също за предстоящия сезон.Ако имате такива ,които са умалели на децата Ви,или ваши,които няма да носите а са запазени можете да ни ги донесете.
Дечицата от дома много се радват и на списания,книжки.
Ако случайно датите на акцията не са удобни за някого,можете да се обърнете към някоя от нас,или да  пишете в русенската тема в подфорума за Благотворителност

# 201
ще видя какво мога да направя

# 202
  • Русе
Момичета, аз пачти приключих с покупките за бебо, за което много благодаря на вас!!!

Остана само прах за пране. Спряла съм се на течен Сано, но в м-н Слънчо са го свършили. Знаете ли къде другаде го предлагат?

# 203
Момичета, ако чуете или знаете някой да продава апартамент да ми пише. Търсим двустайка, без преход, от Вимес до Руското консулство /и алеите/, него район. Да не е на оживена улица /Плиска, Васил Коларов/. Нещо такова.

Иначе продаваме 2 коли, Мерцедес и БМВ /тук повече инфо не мога да дам, че не разбирам особено  Crazy

Малко го обърнах на търговия, ама знам, че форума е голяма работа.

# 204
И аз да питам от къде може да се купи прах Сано, че само Тео Бебе намирам.

# 205

ЦБА до трета поликлиника Simple Smile

# 206

В магазини Ян Бибиян, до Макаронената на ъгъла има един магазин за дом.потреби, перилни препарати.

# 207
Благодаря много за отговорите!   bouquet

# 208
момичета относно праха за пране аз открих един течен - казва се Бебе, има го в Зази и Ко склада, много ми харесва, страхотен аромат, хипоалергенен и т.н. мисля че е италиански....

# 209
момичета относно праха за пране аз открих един течен - казва се Бебе, има го в Зази и Ко склада, много ми харесва, страхотен аромат, хипоалергенен и т.н. мисля че е италиански....

Може да го пробвам, аз от Сано като че ли не съм много очарована... от Тео бебе съм по-доволна.

Общи условия

Активация на акаунт