Русенските жеги продължават

• 18 334
  • 302
  •   1
Отговори
# 240
  • Русе
Честито бебче на Инфинити! Да е живо и здраво!!!

Аз искам да ви попитам за педиатър, тъй като разбрах, че трябва да избера такъв преди раждането на бебчо и това ме свари доста неподготвена. Препоръчаха ми д-р Йончева. Всъщност тя беше и моя лекарка и това малко ме притеснява, че вече е доста възрастна сигурно.... Но все пак има ли такива от вас, които ходят при нея? Има ли много пациенти?
И изобщо имате ли други предложения?

# 241
ама те снощи казаха по новините - учениците да носят до 3 кг багаж  Mr. Green
Чантите на първолаците сигурно тежат повече от тези 3 кг.  Joy
Only one, късмет в избора на педиатър за малкото човече.  Praynig

# 242
Здравейте,някой може ли да ми каже къде в Русе има школа по модерен балет за малки момичета-5-6 години, както итакава по рисуване,или съответно учители,които дават частни уроци на малчугани.Ще ви бъда много благодарна,ако ме светнете! Hug

# 243
  • Русе
         Аз искам да ви попитам за педиатър, тъй като разбрах, че трябва да избера такъв преди раждането на бебчо и това ме свари доста неподготвена. Препоръчаха ми д-р Йончева. Всъщност тя беше и моя лекарка и това малко ме притеснява, че вече е доста възрастна сигурно.... Но все пак има ли такива от вас, които ходят при нея? Има ли много пациенти?
И изобщо имате ли други предложения?
      A съм записала моето момченце при нея,похвалиха ми я като сравнително отзивчива и даваща направления.Наистина така е,но като специалист(а тя не е педиатър) нямам добри впечатления.Ходим там за задължителните консултации,ваксини,за бележките,които изискват от ясла и градина.Стандартните процедури.Винаги се е държала добре,малко се дразни понякога,че съм по-компетентна по някой въпроси относно дадено лечение Laughing ,но ме поощрява и хвали за вярното решение Mr. Green Привърженик е на страта система за бебегледане-ранно захранване,сокчета след пъвия месец...
  Доволна съм,чувала съм толкова лоши отзиви за други,прехвалени,заринати с пациенти,нямащи време за  и нерви да работят качествено,с по 3-4 мед сестри,иззели функциите на лекаря....Така че не мисля скоро да сменям др.Йончева Peace
Когато детето ми е болно се обръщам към лекари,на които имам доверие,естествено  плащам за което. Confused

# 244
  • Русе
DjastaPrasta, благодаря ти! На мен също ми е ясно, че ако не дай си Боже детето ми се разболее, ще се обърна към лекар на частна практика. Но относно личния лекар за мен е важно да ми дава направления. Малко кофти, че е привърженик на ранното захранване, но ще се старая да не я слушам....

# 245
Здравейте,някой може ли да ми каже къде в Русе има школа по модерен балет за малки момичета-5-6 години, както итакава по рисуване,или съответно учители,които дават частни уроци на малчугани.Ще ви бъда много благодарна,ако ме светнете! Hug

Общинския Цевтър за работа с деца, в "стария" Здравец.
телефон: тел. 082483239; 082484764

# 246
  • Русе
DjastaPrasta, благодаря ти! На мен също ми е ясно, че ако не дай си Боже детето ми се разболее, ще се обърна към лекар на частна практика. Но относно личния лекар за мен е важно да ми дава направления. Малко кофти, че е привърженик на ранното захранване, но ще се старая да не я слушам....
  Аха Joy Аз така првех Wink Пък и има достатъчно литература по въпроса Peace Всъщност най-добре е естественият начин на хранене-кърменето,дано успееш HugЖелая ти леко раждане и прекрасно здраво бебче  bouquet

# 247

Общинския Цевтър за работа с деца, в "стария" Здравец.
телефон: тел. 082483239; 082484764
Мерси много   bouquet!

# 248
честито бебе Simple Smile))
някой ще даде ли обобщено инфо за похода?

ДА си носим балончета Simple Smile изисквания за цвят нещо друго?

Балончетата ще се раздават на място - приготвени са.Целта е да подкрепим децата да не бъдат изоставяни.Всяка година между 1000 и 1500 бебета се разделят със своите майки и постъпват в специализирани институции за деца.Всеки ден 6 майки изоставят бебетата си!
Като излезнем с нашите деца по улиците на големи градове в България, искаме ясно да заявим нашата гражданска позиция в подкрепа на тези деца. Децата на България не бива да растат в среда извън семейната, защото това води до тежки последствия не само за децата, които израстват в институции, но и за цялото общество.

Идеята – колкото се може повече майки със своите деца да изминем 1095 метра. Това е броя на дните, които прекарват новородените и децата до 3 години в социалните домове. На количките си символично ще закачим балони, а няколко от нас, които водят колоната, ще държат трансперант с надпис: Днес 6 майки ще изоставят бебетата си. Нека да предотвратим това!

В Русе маршрутът е от Вазата в младежкия парк,през главната улица до площада пред Общината,сборен пункт - вазата от 10.30ч до 11ч на 26 септемри /събота/.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 09:48 от kabzimalka

# 249
infinity, честита радост!  bouquet
Честит първи учебен ден на децата ни! smile3529  smile3523
За похода на бебетата - имам желание да се вкюча , но ще е  работен ден, ще се отработва 21-ви.

# 250
Момичета,имам една голяма молба-търся работа,ако някой чуе нещо много моля да свирка на лични.По принцип търся администратор,нещо в туристическо бюро,продавачка,касиер и т.н.  bouquet Hug

# 251
  • до реката
Нещичко и от мен, днес беше страхотен ден, имахме си първокласник. bg

# 252
Нещичко и от мен, днес беше страхотен ден, имахме си първокласник. bg
На добър час на първокласника.  Heart Eyes

# 253
Инфинити , честито бебче   smile3522
OnlyOne , и ние сме при Йончева , подкрепям напълно мнението на Джаста , ние почти не сме боледували , но като се наложи ходя при Новакова  Peace
Да се похваля и аз - от днес сме градинарчета , с голям ентусиазъм отиде дано и довечера да е така като я вземаме  Laughing
На добър час на всички малки и малко по-големи дечица   bouquet

# 254
Инфинити , честито бебче  smile3522
OnlyOne , и ние сме при Йончева , подкрепям напълно мнението на Джаста , ние почти не сме боледували , но като се наложи ходя при Новакова  Peace
Да се похваля и аз - от днес сме градинарчета , с голям ентусиазъм отиде дано и довечера да е така като я вземаме  Laughing
На добър час на всички малки и малко по-големи дечица   bouquet

Ние цялото семейство сме при д- р Йончева, живот и здраве и бебето ще запиша при нея! Наистина, че е малко поизморена от работа вече, но като реши да се пенсионира ще му мислим, а за друго мнение си ходя на платен прием при доц. Петрова!!! Голямо предимство е да не чакаш много време пред кабинета и винаги да има направления!!! Wink
А и сестрата е много разбрана! Смело мога да кажа, че никога за тези 5 години не съм имала проблеми с нея!  bouquet

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 13:48 от pina_preslav

Общи условия

Активация на акаунт