Русенските жеги продължават

• 18 332
  • 302
  •   1
Отговори
# 255
krio, бързо адаптиране и по-малко болести на сладуранката!  Heart Eyes  bouquet

# 256
Мерси chibi , да ви се връща  Hug

# 257
Мерси chibi , да ви се връща  Hug
Благодаря, ние сме почти на финала на градината.  Hug

# 258
Честит имен ден на всички с имената Вяра, Надежда, Любов и София!  Heart Eyes  bouquet

# 259
Честит имен ден на всички именици!
Живи и здрави да са!

# 260
  • там където ме зове сърцето!!!
  Flowers SunflowerЧестит Имен Ден на всички празнуващи! Flowers Sunflower
Желая ви Здраве ,Вяра ,Надежда ,Любов!!

# 261
Благодаря на всички за пожеланията!   bouquet   bouquet   bouquet
Бебчо ви праща поздрави!
 Hug

Честито на именниците!!!  newsm68

# 262
честит имен ден на всички!!!момичета две познати ми казаха,че в тяхната градина,1-ва група е 40 деца,спели по 2 на легло,но сестрата се надявала скоро да се поразболеят,за да има повече място #Crazy #Crazy #Crazy

# 263
martin4o, коя е тази градина?

# 264
И на мен ми стана интересно коя е градината  Confused

# 265
честит имен ден на всички!!!момичета две познати ми казаха,че в тяхната градина,1-ва група е 40 деца,спели по 2 на легло,но сестрата се надявала скоро да се поразболеят,за да има повече място #Crazy #Crazy #Crazy

Потресена съм, леко казано възмутена  ooooh! как ще се надява да се поразболеят!
 Hug за дечицата, здраве, здраве и само здраве им пожелавам  Hug Hug Hug

Честит празник на именниците   bouquet  bouquet  bouquet

# 266
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!  bouquet

# 267
  • гр.Русе
Здравейте,момичета  Hug
Не съм писала тук много,много отдавна,едва ли ме помните...но покрай тревогите ми за детската градина се поразрових и пак се върнах тук. Синът ми от началото на тази седмица е в първа група на Чучулига. Стрес,сълзи,молби,знаете как е,доста трудно начало имаме,а на мен какво ми е .... Cry пак знаете Предполагам има и други майчета с дечица,които са там,ще се радвам да се запознаем. Не знам къде са 40 деца в група,но в нашата са 37  Shocked ужас!!!
Горките дечица,горките учителки и лелки. Ама така е като нямаме достатъчно на брой градини и то хубави,всички искат децата им да са в красива и нова среда,а за съжаление не всички са така примамливи за родителите...
Та така,по не особено приятен повод ви се представих и оплаках като на майки,простете  Hug
 Heart Eyes

# 268
Иска ли някой котенце?   newsm03
Имаме цели 5 малки! + 2 големи(майки)
Лудница е!  Crazy
Ето снимки на писитата: http://www.bg-reality.com/gallery2/main.php?g2_itemId=3041
Ако някой си хареса, казвайте моля ви, че не знам какво да ги правя.
Моят иска да ги хвърлим в Старческия дом  Sad , но аз си мисля че ако си намерят стопани, ще им е по-хубаво.  Praynig

# 269
Плами е отговорила вместо мен.Чучулига е градината.и само да вметна,че не винаги хубавата обстановка е достатъчно децата да се чувстват добре.според мен по важни са хората,които работят с децата.друга тема е,че в прехвалените Чучулига,Слънце и Здравец,голяма част от персонала е без мотивация и желание за работа.за директорките ще си замълча.

Общи условия

Активация на акаунт