Русенските жеги продължават

• 18 330
  • 302
  •   1
Отговори
# 285

martin4o, не знаех че има частна ДГ в Русе! Една ли е? Коя е и къде се намира?
Можеш ли да разкажеш малко повече и ако може да пишеш колко е таксата?
Ако искаш пиши ми на лични, ако искаш тук в темата.
И още нещо: преподават ли специална педагогика вътре от типа на Валдорф, Монтесори или е стандартната педагогика?

# 286
Плами, да ти е жив и здрав Крис! newsm59

Благодаря за поздравленията! Heart Eyes

# 287
 newsm59  Pink , много здраве , щастие и професионални успехи  newsm51

# 288
Охооо,още една рожденничка! Hug
Pink ,честит рожден ден и от мен! smile3525

# 289
Честито на рождениците - да сте живи и здрави   bouquet

# 290
  • там където ме зове сърцето!!!
Плами, Честит Празник!  bouquetДа ти е живо и здраво порасналото момченце! Hug

Дидк@ , Честит Рожден Ден! bouquet
Pink ,Честит Рожден Ден ! bouquet
Здраве , любов и сбъднати мечти ви желая !

# 291
Лелеее, 3 рождени дни днес!
Честито на рождениците, целувки на най-малкия  Heart Eyes и много здраве на порастналите!
  bouquet

# 292
Честит рожден ден на Пинк!  bouquet

# 293
martin4o и на мен ми е интересно да разбера повече неща за частната градина, не знаех че в Русе има такава.

# 294
Мноооого благодаря, момичета  Hug
Вие сте поредната ми изненада за днес.
Искам да споделя, че прекарах страхотен ден на работа. Имам страхотни колеги  Heart Eyes
Честито и на останалите рожденици! Хубави хора сме, ейййй  Laughing
А на вас- малка почерпка за десерт

# 295
infinity,изключително много ме зарадва с познанията си за различните методики.аз съм абсолютна фенка на Монтесори.Валдорф същи много ми допада,но смятам че в нашия мил град абурд да сформираш група за тази методика.още повече обаче се зарадвах като отидох в частната градина и разбрах,че собственичката също е много в час с двете методики.много сме си говорили по темата,и тя също мисли,че поне засега Монтесори е по достъпната за русенци.тя много сериозно се е заела да оборудва една от залите изцяло по Монтесори.психоложката,която води йогата е обучена по тази методика и вкарва еементи от нея в работата си с децата.знам,че сегашните почивни дни,учителките ще прекарат в семинар в Бургас,точно за Монтесори.идеята е,не само градината,но и ущилището да стане Монтесори.надявам се близките месеци всичко да е готово.както ти казах,аз много харесвам методите на Монтесори и съм се убедила в постиженията и,както за деца с проблеми така и за деца без.още веднъж много се радвам,че и други хора се интересуват от тези методики,а не само децата да са нахранени и заобиколени от хубави играчки.

# 296
martin4o, това е страхотно!  Hug
Ако знаеш пък аз как се радвам, че най-сетне в Русе ще има Монтесори!
Можеш ли да ми кажеш къде се намира тази градина и колко е таксата за нея?
За мен честно казано, преди всичко е отношението на учителите към децата, примерът който те са за тях, това което учат и начинът, по който им го преподават. Откровено не ми допада промиването на мозъци, наречено "педагогика" в стандартните градини.
Например: вкъщи малката не гледа ТВ, а колкото пъти отида да я взема от градина и не са излизали навън(т.е., времето е лошо), толкова пъти заварвам децата зомбирани около един телевизор и начело с даскалицата зяпат сериалчец!  Sick
Е, аз ако исках така да си гледам детето, нямаше да го давам на градина. Сериали мога и у нас да си му пускам. Та ей тези неща не ми харесват, както и много други... но темата е ужасно дълга!

П.П: А Йогата откога я практикуват? За всички групи ли е или за по-големите?

# 297
infinity, частната ДГ е в частното училище Леонардо да Винчи, което се намира в парка, за таксата не съм сигурна, но мисля че излизаше около 300 лв някъде. Нека мартинчо да ти даде по-актуална информация. Иначе до колкото знам гледат и почасово или за цял деца. Може да се поинтерисуваш на място.

pink
, честит рожден ден и от мен на малка патеричка. Не знаех че сме зодии, може и това де причина децата ни да се харесат Simple Smile от понеделник и ние сме на детска, само че във филиала в Средец.

# 298
Благодаря, Маги  Hug
Дано Гого свикне бързо с новите деца, за което всъщност не се и съмнявам   Wink

# 299
Честит рожден ден на Ели Дечкин!Здраве,щастие,късмет!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт