На пазар в Лозенград и Одрин -3

• 318 612
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • у нас
Aden обясни, моля те, къде се намира фабриката на Тач и дай повечко инфо - цени, артикули и каквото се сетиш.

# 421
  • на морския бряг
фабриката се намира по пътя за Истанбул ,на магистралата има разклон за Сарай това е 30км. преди Чорлу.кара се надясно около 10 км.минава се и през някакво село и се стига до кръстовище там пак надясно и след 3-4 км. е фабриката има големи табели ТАС .постоянно има намаления спални комплекти за 25 лв.,големи одеала 33лв., а детските с размер за единично легло 25лв., 2бр. калъфки за 2,50лв.хавлии по 2,50лв. може би на мен това ми трябваше и затова тези цени запомних .

# 422
  • у нас
мерси, Аден.   bouquet Твоето напътствие ще се сложи в първия пост при следващата тема  Peace

# 423
Привет на всички.Тази събота ходих до Одрин и  имаше намаление до 70 % в waikiki.В складовете за прахове Персил със 4л омекотител е 19 лв а Ариел 6 кг -16 лв ягоди по 3 лв.На границата дават само по две кутий цигари и претърсват колите яко ровят навсякъде.

# 424
Привет на всички. Бихте ли ми казали, ако отида само с БГ левове до Одрин, и там реша да обменя удачно ли е и каде мога да го направя. Не ми се кукува евро. Разбрах че на места мога да пазарувам и в левове но ако се наложи каде мога да си купя турски лири и на какав курс Simple Smile

# 425
  • на морския бряг
Турски лири можеш да купиш на митницата 1лев=1 ТЛ  ,можеш да обмениш и на пазара или в магазини просто трябва да питаш,а също така може да плащаш и с български лв.

# 426
Привет на всички. Бихте ли ми казали, ако отида само с БГ левове до Одрин, и там реша да обменя удачно ли е и каде мога да го направя. Не ми се кукува евро. Разбрах че на места мога да пазарувам и в левове но ако се наложи каде мога да си купя турски лири и на какав курс Simple Smile
Здравей, според мен не е много изгодно да купуваш 1 към 1 лира - лев, защото курса е около 0,93 лева за лира, а в обменните бюра ги предлагат за 0,95 лв/лира - в момента. Така ако ти трябват 200 лири - например, печелиш 10 лева ако ги купиш от бюро. Ние обикновенно обменяме повече и затова ни излиза по-изгодно. Аз съм плащала и с български лева, но не навсякъде се съгласяват - може да плащаш с левове само в складчетата за перилни препарати и на някои сергии на зеленчуковия пазар. На пазара в петък съм пробвала да плащам в лева, но не се съгласиха. В магазините се плаща в лири или евро, там не вървят левове в никакъв случай. Успешен пазар!  Peace

# 427
Благодаря Ви, помогнахте ми в решението. Дано бюрата са заредени с турски лири. Тази събота 20.03. ще ни е сефтето на пазар в Одрин Simple Smile надявам се да има пролетни дрешки ( парцалки ) щото иначе няма угода на женската половинка от семейството  Laughing

# 428
Благодаря Ви, помогнахте ми в решението. Дано бюрата са заредени с турски лири. Тази събота 20.03. ще ни е сефтето на пазар в Одрин Simple Smile надявам се да има пролетни дрешки ( парцалки ) щото иначе няма угода на женската половинка от семейството  Laughing

До колкото се вижда от поста Ви, сте от Стара Загора. Аз съм купувала от там лири от едно бюро по главната - след Областна управа, точно преди "Сити Център". В повечето случаи курса е изгоден и разполагат с валута. Днес си купих лири, но от Сливен на 0,935 лева/лира, което е добра оферта - за да добиете представа. Пазара в Одрин е в петък, тогава е изгодно да се пазаруват парцалки, а в събота можете да отидете до Кипа, Уайкики, Ендер, Килер, Мигрос и закрития пазар зад Мигрос. Успешен пазар и да си пръснете паричките Wink

# 429
  Здравейте момичета , тъй като скоро ще ходя в Одрин да споделите нещо за дрехите ,видях ,че пазара е в петък,но аз ще съм в събота  Tired и ще разчитам на големите магазини наистина ли са по-високи цените  ,аз искам не нещо ежедневно ,а по-така /имам абитуриент/ ииии  #Crazy .Видели ли сте нещо такова в моловете моля за инфо за да знам дали да търся от тук и  да купя само прах и баклава  Joy .Благодаря предварително !

# 430
  • Където е сърцето
дами да питам и аз.Искам да си купя пердета.Една позната каза че в Одрин много надуват цените,защото знаят че ходим много от БГ.Тук по магазините всички пердета са от Турция ама на цени от 20-65лв.Е много са това.Препоръки от къде да си взема в Турция.

# 431
На пазара в Лозенград преди имаше 4м х 2,8м за 15-20 лири. Тънки. Не знам много ли е.

# 432
  • Където е сърцето
ами как ще е много 1 метър излиза 5 лв.

# 433
Момичета, аз ще ходя до Одрин утре, отзиви ще пиша като се прибера. А за пердетата, и аз съм виждала на много изгодни цени на пазара в Одрин - в петък. То, зависи какво търсиш, ама мога да погледна какви са цените долу-горе.

# 434
Момичета, така се зарадвах като открих темата sohappy. Мъжът ми тези дни има работа в Одрин и аз мисля да се прикача към него. Извинявам се, не мога да прочета цялата тема, може ли някой да ме ориентира къде се намира www.galleria-atakoy.com.tr, сайта е само на турски и колкото и да ровя не мога да се ориентирам. Близо ли е до Одрин, в коя посока? В Кипа и Мигрос сме ходили, но този мол ме заплени.
Редактирам се - намерих картата в сайта, но този мол е в Истанбул, защо е в темата за Одрин? Или пак не съм догледала нещо?

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 22:15 от azira

Общи условия

Активация на акаунт