Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде се намира пазарът в Лозенград и кога се провежда?
Какви са цените на рибата в Лозенград?
Къде мога да намеря търговски центрове и молове в Лозенград?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде се намира пазарът в Лозенград и кога се провежда?
-
Какви са цените на рибата в Лозенград?
-
Къде мога да намеря търговски центрове и молове в Лозенград?
В Лозенград има няколко магазина, като KiPA, Migros, EGEM и Panair Export. Те могат да бъдат намерени по пътя за Истанбул, под автогарата и в центъра на града. В Лозенград има търговски центрове като "Kipa", където можете да намерите различни стоки, включително дрехи, обувки, хранителни стоки и други.
-
Какви са цените на праха за пране и цигарите в Лозенград?
-
Кои са популярните магазини в Одрин и какви са цените на рибата там?
Аз съм от Бургас и утре искаме да пътуваме до Чорлу, но се притесняваме за пътната обстановка. Някоя от вас момичета може ли да ми даде информация
Много бяхме доволни, че няма да спрем с пазара от там. Напазарувахме доста, праха Персил е паднал на 15лв, в Кипата имаше намаления от 1,2,5 лири (много ги обичаме тези цени и ги проверяваме всеки път в сайта им като мислим да ходим). В WAIKIKI има намаления до 70%. Направо ходете в големия магазин на центъра, защото има повече неща. Ние основно от там си напазарихме. За наводненията - всичко беше се оправило, реката беше пълноводна, но само толкова, нямаше никакви проблеми. 
А за цигарите как е сега ,по колко дават да се купят?Има ли някви проблеми ,всякаква информация ще ми е от полза.ЛМ 100 цигарите на каква цена вървят сега?Ще очаквам да споделите
Благодаря!