На пазар в Лозенград и Одрин -3

• 318 610
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Привет  Simple Smile Аз съм от Бургас и утре искаме да пътуваме до Чорлу, но се притесняваме за пътната обстановка. Някоя от вас момичета може ли да ми даде информация  Praynig

# 406
  • у нас
онзи ден имаше статия за това, че пътя до Турция е под вода и има опасност от преливане и на други реки по границата. Не се сещам зобаче за кой КПП ставаше дума.  Peace

# 407
# 408
Мис кисели,човека питаше дали някой е ходил след нова година и затова си копирах поста,проблем ли има някакъв......а и който се интересува серизоно ще си разгледа брошурките на магазините,затова са дадене тези адреси на първа страница.

# 409
 mimeto26 ,човекът питаше дали има и какви са новите забрани на митницата за износа на стоки,а твоят копиран пост според мен не съдържа такаво инфо.Както и да е,да не ставаме досадни с нашите разяснения Peace
Разбрах че пътят е отворен,но показаха картина от Одрин и имаше движещи се с лодки Rolling EyesНякои ходил ли е тия дни,и как е всъщност обстановката в града??

# 410
  • София
Здравейте,
да дам най-накрая така дълго чаканата информация. След много чакане да разберем как е положението, накрая не се стърпяхме и отидохме тази събота до Одрин. Две познати бяха ходили и казаха, че уж няма проблем, ама ние бяхме притеснени все пак. На влизане питахме на митницата (ние минаваме през Лесово) и ни казаха, че няма промяна. На връщане видяхме на кабината залепена бележка, че във връзка с промените в закона за ддс се изменят бройките за внос на цигари и само толкова. Друго нищо не пишеше, не ни направиха никакъв проблем, разгледаха какво има в колата, както всеки път и това беше. newsm44 Много бяхме доволни, че няма да спрем с пазара от там. Напазарувахме доста, праха Персил е паднал на 15лв, в Кипата имаше намаления от 1,2,5 лири (много ги обичаме тези цени и ги проверяваме всеки път в сайта им като мислим да ходим). В WAIKIKI има намаления до 70%. Направо ходете в големия магазин на центъра, защото има повече неща. Ние основно от там си напазарихме. За наводненията - всичко беше се оправило, реката беше пълноводна, но само толкова, нямаше никакви проблеми.

# 411
  • у нас
Побутвам темичката напред, че изпаднала на 6-та стр. Има ли ходи ли тези дни?

# 412
Трябват ми прахове и омекотители. Следя промоциите на Кипа-та, но нищо интересно  Tired

Сега по 2 кутии цигари ли може да се вкарва? И важи ли още забраната за определени продукти?

# 413
  • Бургас
Гледай и промоциите на Мигрос. До днес, 3 март, имат Ариел 7 кг на 18.50 лири. Обикновено ходим до Лозенград в събота и в  Мигрос праховете са с най-добри промоции, особено сравнени с Кипа.

# 414
  • Там някъде......
Здравейте ,наистина темичката ни изостава,но времето се стопля и се надявам пак да тръгнем на пазар.Кажете който е ходил скоро как е сега.Ние мислим да отидем някой уикенд.Праха за пране който си взех Перос е страхотен ,много хубаво пере.Искам да попитам ако си направиш покупки на дрехи,обувки и такива работи за дома на митницата трябва ли нещо да се плаща за тях ,защото прочетох че май искали някви пари за ДДС. #2gunfireА за цигарите как е сега ,по колко дават да се купят?Има ли някви проблеми ,всякаква информация ще ми е от полза.ЛМ 100 цигарите на каква цена вървят сега?Ще очаквам да споделите  bouquet

# 415
  • София
Ами аз написах по-горе, ама явно не сте го прочели. Нямаше никаква промяна на границата, никакви пари не са ни искали за ДДС. Само за цигарите имаше промяна.

# 416
 Здравейте момичета! Някой ходил ли е в Одрин на пазар в петък? Как е след наводненията, има ли пазар или не? Интересува ме, че смятаме да ходим този петък, моля за инфо  Thinking

# 417
айде успешен пазар и да разпиташ по границата нашите какво можем и по колко да си пазарим че до сега никой конкретно не е отговорил
хубаво е да се знае от първа ръка (митничарите) за да няма изцепки

# 418
  • на морския бряг
здравейте, да напиша и аз нещо за пазаруването в Лозенград и Чорлу. на границата може всичко да се внася освен цигари - разрешават само по 2 кутии на човек.нас ни помолиха двата картона с цигари да ги скъсаме пред митничаря  Shockedако някой се интересува как да стигне до фабриката на тач мога да обясня.

# 419
здравейте, да напиша и аз нещо за пазаруването в Лозенград и Чорлу. на границата може всичко да се внася освен цигари - разрешават само по 2 кутии на човек.нас ни помолиха двата картона с цигари да ги скъсаме пред митничаря  Shockedако някой се интересува как да стигне до фабриката на тач мога да обясня.
Хубаво ще е да получим информация, че не се знае кога ще ни хрумне и до там да отидем!  Wink Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт