На пазар в Лозенград и Одрин -3

• 319 788
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, така се зарадвах като открих темата sohappy. Мъжът ми тези дни има работа в Одрин и аз мисля да се прикача към него. Извинявам се, не мога да прочета цялата тема, може ли някой да ме ориентира къде се намира www.galleria-atakoy.com.tr, сайта е само на турски и колкото и да ровя не мога да се ориентирам. Близо ли е до Одрин, в коя посока? В Кипа и Мигрос сме ходили, но този мол ме заплени.
Редактирам се - намерих картата в сайта, но този мол е в Истанбул, защо е в темата за Одрин? Или пак не съм догледала нещо?

Голяма е галерията, но е доста стар МОЛ / поне на фона на многото нови МОЛ-ове в Истанбул/.
В края на месеца ще ходя на екскурзия в Истанбул и ще посетим ето този нов МОЛ   http://www.forumistanbul.com.tr/en/welcome.html -  има голям аквариум в него  http://www.forumistanbul.com.tr/en/aquarium.html

# 436
  • Хасково
Момичета, така се зарадвах като открих темата sohappy. Мъжът ми тези дни има работа в Одрин и аз мисля да се прикача към него. Извинявам се, не мога да прочета цялата тема, може ли някой да ме ориентира къде се намира www.galleria-atakoy.com.tr, сайта е само на турски и колкото и да ровя не мога да се ориентирам. Близо ли е до Одрин, в коя посока? В Кипа и Мигрос сме ходили, но този мол ме заплени.
Редактирам се - намерих картата в сайта, но този мол е в Истанбул, защо е в темата за Одрин? Или пак не съм догледала нещо?

Галерия в Одрин няма!

# 437
  • у нас

Галерия в Одрин няма!

Но в Бургас ще има Heart Eyes

# 438
А, то и в Пловдив ще има, ама в темата става вапрос за Одрин. Поправете първа стараница, да не се бъркат хората.
Така или иначе, вчера ходихме. Понапазарувахме, най-вече анцузи и дрешки да малкия от Уайкики. Анцузите им са с много добро качество, а и на намаление цените са повече от добри - 9.90 лири за ватирано горнище на анцунг, 14.90 долнището. Имаше изгодно и хубави платени пуловери, елеци, но не всички са памук, доста има и 100%акрил, трябва да се гледа.

# 439
  • у нас
А, то и в Пловдив ще има, ама в темата става вапрос за Одрин. Поправете първа стараница, да не се бъркат хората.

ще се има предвид.

# 440
  • на странно място ......
Да се включа и аз скоро не съм  писала. В УКМ има голямо намаление 50+50% взех страхотни дънки на дребната за 9лири. В Деримод- магазина с кожените облекла има етикета на половина както и 50+50% за част от обувките. В уайкики вече е ясно има и нова колекция има и намаление все още. В ендера също има доста намаления аз си взех страхотно палто за 60лири намалено от 190. В Бойнера също има намаления аз там си харесах кожено яке, но не бяха намалени и не си закупих. На пазара в петък нямаше нищо интересно ние си взехме няколко блузки от по 1-5лири, ваза за 3, имаше много блузки на ЛТБ за по 3лири с по някоя и друга дупка, но там не можах да пробия тълпата. Памперси взех 2 пакета за 19 лири от БИМ не знам дали е изгодно, но не си падам по пазаруването от апокрифните магазинчета или така наречените борси. Това е от мен, успешно пазаруване! Hug

# 441
  • у нас
Sbruny, тези магазини от които си пазарила в някой МОЛ ли са или са отделни като постройки? И ако са отделни можеш ли да обясниш къде са горе-долу или нещо като ориентир?

# 442
  • пустинен пъпеш
 От изброените разпознах само БИМ,който е верига магазини за хранителни продукти

# 443
  • на странно място ......
Извинете за забавянето и така:
БИМ - както пише mamasiika , верига за хранителни продукти на по-ниски цени и с неизяснено качество има го на много места в Одрин, ще трябва да помисля как да обясня ясно Wink
YKM - e магазин на 3 етажа, намира се вървейки по главната улица в посока пазара, малко преди Ендера отляво.
Деримод - магазин за кожени изделия и обувки, намира се зад Мигрос.
Бойнера е аутлет и се намира срещу Ендера.
От утре има намаление на Ариела в Кипа, приятно пазаруване!!! Hug

# 444
Здравейте момичета!
Не съм писла отдавна,миналата седмица бяхме в Одрин и доста добър пазар направихме и времето беше чудесно,в Уайкики има все още големи намаления,този който е в Кипа е доста пообран,но този на центъра е много зареден,има и нова колекция,която също е на добри цени.В Ендер също има намаления,на плетивата особено-две за 20 лири,маратонки на адидас,пума,найк имаше за 70 лири.В Кипа също имаше намаления,доста работи напазарихме и от там,в складовете също,аз си купих турсил-6 кг за 13 лири,вернел-4 литра за 5 лири,течен ариел-2 литра за 5 лири и едно веро-феари,невероятно-750 мл.за 1.50. и доста работи още.
На всички пазаруващи успешен пазар!

# 445
Иска ми се в петък да отида до Одрин или Лозеград.Но понеже сме много хора ми се иска да сме с кола.Какво трябва да имам за да не ме върнат на границата - зелена карта за колата,друго......

# 446
  • у нас
Иска ми се в петък да отида до Одрин или Лозеград.Но понеже сме много хора ми се иска да сме с кола.Какво трябва да имам за да не ме върнат на границата - зелена карта за колата,друго......

в първия пост пише  Peace

# 447
момичета в събота ще ходя до Турция може ли някой да ми каже как стои въпроса със цигарите

# 448
Върнах се наскоро, бях с автобус с туристи. Аз цигари не съм купувала, но другите вземаха - по 1-2 стека повечето. Рядко бяха такива като мен да не вземат. Не са ни проверявали, може би защото сме екскурзианти

# 449
Ние сигурно ще ходим този петък..В Чорлу и в Лозенград(малко странно име  Rolling Eyes).Къде в Чорлу има голам Уайкики?Знам само в мола Орион?  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт