На пазар в Лозенград и Одрин -3

• 318 545
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
kak tochno da vlezna da razgledam tekishti produkti v magazina nemoga da razbera pomosht plsss

# 316
kak tochno da vlezna da razgledam tekishti produkti v magazina nemoga da razbera pomosht plsss
Мисля,че с този линк ще ги разгледаш;
http://www.kipa.com.tr/kampanya-promosyon

# 317
Изгодно ли е да се прави размяна,злато за злато в Турция,защото тук го изкупуват кажи речи на половин цена и няма смисъл да се сменя.Чета иначе,че било доста скъпо на грам,но за размяна досега не сте коментирали.

# 318
Изгодно ли е да се прави размяна,злато за злато в Турция,защото тук го изкупуват кажи речи на половин цена и няма смисъл да се сменя.Чета иначе,че било доста скъпо на грам,но за размяна досега не сте коментирали.
Като отидеш на место,провери,каква му е изкупната цена и ще си направиш сметка,но наистина е по-скъпо,защото мъж ми ми донесе гривна на която грама е 50 лв.а миналата година оттам откъдето си пазаруваме злато,грама да е бил до 30 лв.някъде.Но по принцип по добре е да не се сменя злато,ако имаш възможност си купи,защото губиш.

# 319
  • на странно място ......
Да кажа и аз за златото, имам пресни наблюдения. Грама върви 50-55лири не особено изгодно, не знам колко е в БГ. Изкупуват го обаче на много по-добра цена отколкото у нас, към 30-40лири, зависи от търговеца. При мен какво направиха: давам му злато той го мери и ми казва имаш ....... лири, избирай си каквото желаеш, аз избирам, той казва това струва ...... лири, ето ти остатъка/доплати ми ...... лири. Това е с няколко думи.
Трябва да имате предвид че все пак лирата е по-евтина от лева и тогава си правете сметка, кое колко е изгодно.

# 320
Здравейте! Аз съм нова във форумите. Не, че ме извинява това, но бих желала да ви попитам за пазаруването в  Лозенград нещо. Разбрах, че си пазарувате от някакви складове перилни препарати.Може ли някой да ми обясни къде точно се намират и изобщо по-изгодно ли е там или няма разлика с кипата. Благодаря ви предварително!
И още нещо не разбрах къде точно в Лозенград има магазин на Уайкики. Благодаря Ви!

# 321
Да кажа и аз за златото, имам пресни наблюдения. Грама върви 50-55лири не особено изгодно, не знам колко е в БГ. Изкупуват го обаче на много по-добра цена отколкото у нас, към 30-40лири, зависи от търговеца. При мен какво направиха: давам му злато той го мери и ми казва имаш ....... лири, избирай си каквото желаеш, аз избирам, той казва това струва ...... лири, ето ти остатъка/доплати ми ...... лири. Това е с няколко думи.
Трябва да имате предвид че все пак лирата е по-евтина от лева и тогава си правете сметка, кое колко е изгодно.
Ако върнеш примерно 5 г. злато и вземеш пръстен за 5 г. колко доплащаш.

# 322
Ако върнеш примерно 5 г. злато и вземеш пръстен за 5 г. колко доплащаш.
Ако изкупуват златото за 40 лири ,5 грама е 200 лири,ако го продават 50 лири,доплащаш още 50 лири.
250 лири по 0.93 лв.е 232.50 лв.
Само за справка в Пазарджик 5 грама злато е 174.50 лв.

# 323
Значи може и да има далавера,защото тук при размяна доплащаш и за самата изработка някаква сума,доколкото си спомням.Но пак май всичко е до сметка.Благодаря Simple Smile

# 324
Хайде, да се присъединя по темата за златото! Преди седмица бяхме в Одрин, мъжът ми искаше да си смени гривната за друга. Първо бяхме в Кипа и влязохме в Алтън баш. Офертата там не помня точно, но да ви кажа, лъжат страхотно - гривна , която тежи 41гр, беше претеглена за 36 Shocked. После бяхме по магазинчетата по главната улица, там където са фонтаните. Там на две места първо теглихме, после питахме какво предлагат за размяна. И на двете места гривната излезе колкото си е. Предложиха ни да вземат гривната на 37лири грама, ако вземем съответно нещо друго. А иначе грама беше от 52 до 55лири. Дефакто доплащането на грам е 15-18лири, колкото и тук в Бг. Иначе нямаше голям избор от мъжки гривни, а това което харесахме пък беше късо за мъжа ми( голяма му е китката). Питахме и да я продадем без да вземаме друга, но не бяха съгласни.

# 325
румен йорданов , аз се пазарих един уикенд за якета, без да знам и една дума турска Simple Smile накрая нищо не си купих.... за мен размери йок в турско ... Та смело почваш да се пазариш  Mr. Green аз от познати знам, че като ти кажат турците една цена и почваш пазарлъка от 50% на това, което са ти казали. И аз така действам  Peace и много да те грабне нещо, почваш актьорско майсторство, въртиш се на огледалото да му се чудиш и да даваш вид, че не се одобряваш  Mr. Green Аз се въртях защото всичко, което ми хареса ми беше голямо. Те от своя страна се чудят как да си го продадат якето и сами почват да ти смъкват цената. Дори един ме гонеше накрая да го купя на половин цена, че ми предложи и да ми го стесни, а аз да мина да го взема по-късно ... но нямах време. Разбираме се с калкулатори, химикали и езика на тялото Simple Smile     

За златото, скоро не съм питала - нямам и аз наблюдения Rolling Eyes

Панаир експорт - аз не го харесвам нещо Thinking

Ru_mi , ти ходи ли вече? с коя фирма?

До Коледа мисля и аз да планирам едно ходене поне до Лозенград

# 326
Ками* още не съм ходила.Децата искат да дойдат с нас и ги чакам /тренират/ да спрат тренировките.Каня се преди Коледа,май ще ходим с колата,че си купих и карта на Турция да не се объркам LaughingЗа сега ви чета и събирам материал.Ох,много ми се ходи....вече

# 327
И ние замисляме преди Коледа едно пътуване до Одрин.Мислим да си купим плодове,баклава и там разни дреболийки.Дали ще има намаление на дрехите като им мина Байрама? newsm78 Майка ми мисли да ис купи кожено яке от там и мислим да я заведем в този магазин на входа на голямата джамия ,май се казваше Синан продавача.

# 328
Записвам се да следя темата,предстои ми ходене след празниците! Имам и 1 въпросче,прочетох за цените на Хъджис и Молфикс,а на Прима-та каква и е цената? Ако някой е купувал наскоро моля да каже! Hug

# 329
  • на странно място ......
Винаги след Байрама са големите намаления, сега е момента за пазаруване предколедно!!!!!
Аз пък последният път му се ядосах на този от магазина за кожите, голям простак, едно яке не знае как да си продаде!! Пазарихме се уж той се прави че смята колко ще му е изгодно да го продаде на 250лири, обаче се оказа че нямаме толкова пари, аз му казвам чакай след малко се връщаме като изтеглим пари, той ми вика "ААААААААААа след малко няма да е такава цената", е като няма да е такава си го продай на друг!!! Купихме си почти същото даже много по-хубаво яке на същата фабрика от Капалъ чаршито на 240лири, не знам много ли е малко ли е, но якето е под дупето, нещо като шуба ама есенно.

Общи условия

Активация на акаунт