Да е най_щастливото дете й пожелавам, а на мама

А zащо да се е zапочнало сега, нямахме ли и юлско рождениче
Ще погледна...Дарушка и на теб на много zдраве и щастливи мигове

Дидка

Хаха, Шмати, като маймунче е клекнал и гледа там, много сладка снимка

Ей, Параходче, не сме на "лагери", просто си говорим
. И не е само до приоритети
Моите са да спя цяла нощ и до късно сутрин, ама... Крис ставаше чак до детската градина в 7ч като с часовник в главицата. Малката обаче сега се "съобраzява" повече с мен
Спи от 22ч до към 9-10 сутрин. Та не се оплаквам, пу пу.Абе zависимостта между неспането и кърмрнето си я има, аz чак четейки тук го установих. Преди не се бях zамисляла, тъй като нямам дълъг опит в кърменето, zнаете
И си го обяснявам много лесно. Ето дъщеря ми.. полzва биберон zалъгалка. Заспива с него, после й иzпада.. Но в повечето случаи е блиzо около нея и сама си го намира в просъница преz нощта, та аz дори и не раzбирам обикновено, но съм я виждала как си го напипва(е понякога има и нощи като предната, дето няколко пъти имаше мрънкане и неспокоен сън, не zнам zащо, не съм свикнала и ми е леко кофти, мааалко ненаспано). Та така, явно повечето бебета си се пристрастяват към нещо zа цокане в таzи въzраст. И не могат беz него и ревностно си го искат. И когато това нещо е цицата на мама е доста сложно и zа двете страни, в смисъл почти винаги е равностойно на неспокоен сън и zа двамата. И си мисля(не каzвам нищо на никой, само си раzсъждавам), че те дори не сучат, zа да се zасищат нощем вече, а го правят само от навик, поне теzи, които сучат по n-пъти, както се иzраzявате...
Тъкмо zа това, докато са били по_малки, някои дечица не са се събуждали толкова често преz нощта, а сега го правят. Търсят си "zалъгалката" просто, свикнали са и не приемат друго. Преди е било само от глад, после са се "иzхитрили", така да се каже.
И Ана Мари не спеше с биба в устата почти никога като по_малка, сега обаче преz доста голяма част от нощта май бибата й е там... Ще се отучваме, ама дано е лесно като при батко й. Мисля да пробвам, когато е на около година и половина, пък ще видим.. При него така беше оптимално, от веднъж и беz нито една сълzа. Но... деца всякакви, както всички zнаем

Иначе Шейлето сигурно е права, че никой човешки индивид не спи непробудно. Просто не всички имат нужда от нещо специално, zа да zаспят пак. Това е до навик, мисля..
В тоя ред, Петка, браво zа успехите с Яна. И весело иzкарване на Мадона

Ей, редактирам zаради Крумчо, да е жив и zдрав и на мама и тате радостта
ПОсле я взех при нас

Гого се будеше точно на 3часа първите 4-5месеца,после започна да спи непробудно в леглото си до към седмия месец и като се започна едно ставане посреднощ,един рев ....
ВЗимам го при мен,пак реве,давам биба-пак реве
И сега процедирам по следния начин:приспивам го на гърдата,оставям го в неговото легло и при първото му пробуждане го взимам при мен и му давам да суче-заспива веднага,аз обаче също и за това не ставам да го върна в неговото легло,а си го оставям до мен и като ревне пак-давам цицата,заспива и така......Не знам до кога ще е това положение,но....ще слушаме шефа!
Рай ви казвам!Ама сега Гого си наваксва и заради нея
вярно че ви няма в списъка, сигурно е станала някаква грешка
В интернет съм от 1998 и ми е почти все така хубаво
Мили думи и поздрави за моето детенце
Бонбон пълен! И ти е одрала кожляка