Отидете някъде да хапнете навън или поръчайте нещо по телефона(не че ти не си знаеш ама аз да си кажа 
Стон, бързо оздравяване и скоро да няма такива болни у вас, че много ти се събра. Представям си как точно се успокояваш за едното детенце и хайде другото болно.

Иринка, август месец командировка трябва само да е до Палма де Майорка!
Аз друга не бих приела
на твое място. Ще се оправят мъжете не бой се! Ще е забавно обаче да ги видиш скришно отнякъде как пускат перални и миялни. Макар че моят до скоро беше по-наясно от мен и за двете 
Да, коларгол са кафявите капки и ние скоро ползвахме такива.
Мире, оправяй се душа! И пускай по-често сники на Монката, че е много сладка тая бонбониера

Ох, чакам да дойде милото, че да отида на фитнес. Днес имам да горя едни лозови сърмички...
С техниката ще се справи Симеон. За бебето вербувах двамата дядовци. Единият е стриктен и мога да разчитам на него че няма да му сложат например чорапогащник на 25 градуса, нито ще го оставят по потник на 18. Другият дядо е по памперсите (поне е сменял) и по храната. По разходките и двамата са пушки. Да видим.
А пък Павел си го поема изцяло баща му. Ще си пусне отпуска утре. Направо треска ме тресе.
Дано се оправят, че малкото както е привързано към мен...

Тези таблички на Косе-Босе от форумите тук ли са взети? Тогава най-просто е да напишеш "Форуми БГ-Мамма".
. Отпусни се и се отдай на промяната, мисля че добре ще ти се отрази да не обгрижваш никой освен себе си известно време

Клатя я за дупето, докато заспи. Иначе не иска. И оставам без кръст и гръб. Ужасно е. И това поне 3 пъти на ден.