Август месец е в средата, в Търново пак на мода е кърмата

• 14 117
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Симонка, честито ви християнче!

И ние вчера бяхме на кръщене - на племенника, в Плевен. Не бях виждала такова чудо - имаше насрочени кръщенета през 15 минути, поповете се редуваха, но така претупваха всичко  ooooh!. Страшна комерсиализация на един толкова хубав християнски обичай, яд ме хвана   Close.

Имате ли идея как вървят наемите в града в момента - за самостоятелни апартаменти. По-конкретно се интересувам за Зоната, но и информация за другите квартали ще ми е от полза.

# 76
А и докато не съм забравила в петък ще ходя на  училището на 9 месеца. Има ли някоя мама, която също ходи, та ако има желание да се запознаем.

smile3521 newsm10

Аз ходя на училището за бъдещи мами. Хайде идвай, да изядем по една тортичка с фрапенце Simple Smile
Аз съм редовна там, почти не съм изтървала лекция.

# 77
Честито кръщене на малката Преславка!

pepi111 , живеем под наем в двустаен обзаведен апартамент на Зоната, плащаме 250лв на месец.

# 78
 Pepi111, ние имаме квартиранти в една гарсониера на Пишмана. След основен ремонт, напълно обзаведена и с всички електро уреди (готв. печка, хладилник, 2 телевизора, пералня...) и наемът е 200лв. Дано това да те ориентира  Hug

# 79
До нас дават боксонера за 200лв без нищичко вътре. Shocked

# 80
Добро утро и от нас! Ние снощи си върнахме от Габрово. Добре ми се отразява промяната и пътуванията, на децата също, единствено ме мъчи багажа всеки път..., но си заслужава... Simple Smile
На Преславка на Надето-честито Християнче и от нас!
Относно дискусиите за д-р Паньова и всички останали.....Ако питате мен е важен блога на Моник, а ако се появят и други такива-също да са на първо място! От там нанатък-координати на всички доктори ако искате сложете, всеки да си решава сам. Аз родих и двамата без да се уговарям с никой, тези уговорки са за мен успокоение за родителите. Освен ако не се нуждае майката от секцио или нещо друго по-специално....А пък за отношението в нашето родилно-ами, преглъща се всичко лошо, стига ти и бебо да сте добре, това за мен е най-важно!
Приятен ден и много усмивки ви желая! Спокойни и весели дечица! Mr. Green
п.с. Що се отнася до квартирите.....Марти, направо ме разбихте....Аз съм чувала, че за обзаведена гарсониера се търси наем към 350-400 лева. Ние отдавна не сме били на квартира(ехееее, кога беше, Никол беше бебе, значи-преди 5 години)...., много неща се промениха оттогава....

# 81
  • Велико Търново
Честито на Преславка:) Да е жива и здрава и да слуша Надето и Симонка. Симонче, ти ли си кръстницата?
Щастлива мама, никой не живее до нова болница. Те продадоха там и сега са на друго място. Ние сме отделно от тях, готини са, ама за да си имаме уважението всеки живее отделно Peace
Много я срещате тая Галена ве.. аз и да я видя няма да я позная Joy
angelcheto как изкарахте на Арбанаси? Малкия хареса ли му?
Monique, съжалявам за мъката ти (познавам те задочно от мои познати). Имам бегла представа какво изпитваш - майка ми е загубила 2 деца:( Знам, че никога не се забравя, но моя съвет е да бъдеш силна и да си мислиш за ново бебче, което да те радва и да ти осмисли с хубави моменти деня. А за докторите, то има кой да гледа.. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Деси, щом Лили е по-щастлива там - бягайте, ама да влизаш при нас, че да ни "мътиш водата" хехехе Мястото ти в Общината и квартирата не ти ги искам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
iva.vt ние сме на линия в петък, обади се да се запознаем, ще съм със синя количка и с розово бебе;)
2 думи и за нас - за час и половина оревахме поликлиниката, кърмихме се при шефката на ДКЦ-то, с което тя ми се издигна за пореден път в очите, заседнахме в асансьора, абе драми, драми Joy Joy иначе ортопеда каза: ОК сте Party
Хубав ден на всички, аз отивам да се стягам за моите доктори, до скоро мацки и да ви слушат бебоците Sunglasses

# 82
  • велико търново
Здравейте  и от нас с децата.3des видях те кото си тръгвахме в събота от ,,камбаната,,привечер беше ,но ти гледаше само бебето и не ме видя.Може да се видим на  общата срещата в четвъртък .
pepi111 може ли по конкретно идей за парти ,но не и от шантавият магазин ,,Джамбалая,, защото той ни е на първо място ,но не ми се дават 100лв. за 2 час. без почерпката на децата .А като занеса и почерпката подаръка и ще фалирам на 12.сеп. няма да ми остане и стотинка за 15 септември началото на учебната год. newsm78
Ние се каним от началото на месеца да отидем на море ,че да видим какво ще измъдрим най-накрая.успешен ден на всички. Laughing newsm10  grinning039

# 83
3дес верно че не съм го виждала отдавна Стефчо там.Отделно е най добре.

# 84
ние плащаме 200лв за двустаен(широкичка кухня и големичка спалня),който се намира точно над пазара.в момента е понаводнен обаче,което означава,че му предстои голям ремонт,за сметка на комшиите Mr. Green
аз да ви се оплача,че трите дни ясла на Лили ни излезнаха скъпо-тя,аз и баща и сме болни Sickднес ходихме по лекари да си повисим и да се довършим....мен всичко това ме прави супер изнервена,а тя реве за всяко нещо,което не и е угодено ooooh!от половин час ми бучи за шоколад и след малко ще я затворя в другата стая,докато и мине Crazy

# 85
Добър вечер!
Чак сега имам време да седна да прочета и понапиша.Днес бяхме на питка на бебето на моя братовчедка.Тя изживява мноогоо тежка следродилна депресия.Направо не е на себе си.След всяко посещение там се връщам супер разстроена и си казвам"Боже само да сме живи и здрави другото се преодолява някакси".
В събота се отказахме от Арбанаси,но много хубаво се разходихме с Дани из града.Седнахме да хапнем пица в "Етно"мисля че така се казваше пицарията на центъра след пощата.Стана ли любимо място.Жалко че не отидохме на църква,но днес пък в Горна Оряховица влязохме в една на центъра и си запалихме свещички за здраве.
Честито на малката Преславка и от нас!
За наемите тук не знам как вървят,но като чувам май ако си намеря работа ще е по добре да пътувам отколкото да си взимам квартира...........
Деси бързо оздравяване и на трима ви!

# 86
И ние плащаме 200 лева за двустаен до пазара. Предполагам че сега наемите би трябвало малко да са паднали, все пак е криза и предлагането на квартири е голямо.
3Дес статията много ме успокоява, като се има предвид че пуша по 1 кутия на три дена.
Пепи, приемам критики всякакви относно пушенето, май бебчо е на път сам да се откаже, защото изглежда вече няма нищо какво да цокне.
Деси, май тази вечер с тебе се засякохме, до варелите на пазара, моя хубавец се задяваше с твойта мома и се смееше с цяло гърло.
Галена последно я видях на пазара,  още докато бебчето й беше в Плевен, отначало не можах да я позная, защото не беше нещо особенно, приятелката с която беше по ловеше окото. Чак като си тръгна включих коя е, по-скоро ми казаха де.

# 87
Добро утро мамета
Честито на Преславака!Да има винаги по едно ангелче-хранителче да я пази от лоши неща
Относно квартирите-не мога да помогна,но съм чувала,че двустаен на Пишмана,обзаведен е около 300-350лв.
А за лекарите.Лично аз съм много доволна от д-р Паньова.Тя ми следи цялата бременност,беше изчерпателна винаги и по всички въпроси.На никого не съм плащала когато раждах.Родих  при д-р Цочева и въпреки негативните неща,които съм чувала за нея,не мога изобщо да се оплача.Държа се много добре,и един лев не ми е поискала...За Хаджирадев не мога да кажа нищо...Не ме разбирайте погрешно.Силно съчувствам на Моник за случилото се и й пожелавам да си роди здрво детенце.но смятам,че всеки си решава сам за себе си при кой лекар ще отиде,ако изобщо отиде при някого от търновските...Просто изказвам мнения и впечатления от лекарите...Просто не мисля,че биха навредили на някого с умисъл...

# 88
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Симонка, честито ви християнче!
Ех, ама как чета и аз-рабрах, че сте кръстили Валери, а тя била Преслава  Whistling. Наде, живо и здраво да вие малкото християнче!

Благодаря ви за отговорите за цените на квартирите!

# 89
И ние плащаме 200 лева за двустаен до пазара. Предполагам че сега наемите би трябвало малко да са паднали, все пак е криза и предлагането на квартири е голямо.
3Дес статията много ме успокоява, като се има предвид че пуша по 1 кутия на три дена.
Пепи, приемам критики всякакви относно пушенето, май бебчо е на път сам да се откаже, защото изглежда вече няма нищо какво да цокне.
Деси, май тази вечер с тебе се засякохме, до варелите на пазара, моя хубавец се задяваше с твойта мома и се смееше с цяло гърло.
Галена последно я видях на пазара,  още докато бебчето й беше в Плевен, отначало не можах да я позная, защото не беше нещо особенно, приятелката с която беше по ловеше окото. Чак като си тръгна включих коя е, по-скоро ми казаха де.
грешка няма-ние бяхме!
ама голям е смешко твоят син Joy
значи сме и комшии с вас Wink

Общи условия

Активация на акаунт