Август месец е в средата, в Търново пак на мода е кърмата

• 14 111
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
Малко да раздвижа темата.Че нещо не сте активни днес.
Сиске хайде включи се и ти да не съм сама Mr. Green

# 91
  • Велико Търново
Не че съм Силвия  Mr. Green, ама да се включа с малко добро настроение, че имам нужда от голяма доза такова. Добро да ви е утрото, дами:

И за да не ми е безсмислен поста, дали можете да ме насочите към УНГ специалист, че при нас черната серия вече се финализира в увеличена трета сливица  Confused

И разбира се, ЧРД на Дидка - ръжена питка   bouquet Тук май отдавна не съм я мяркала, но ако намине, да си получи пожеланията за слънчев и свеж празник!

# 92
Добро утро и от мен! Сиска е крайно време да драсне един ред... Simple Smile Мацки, остава ли срещата за утре- 11.00 часа последно..... а?

# 93
  • Велико Търново
Да, и аз да питам за срещата, а реши ли се къде?

Благодаря на всички за поздравите! Днес би трябвало да взема диск със снимките и ще кача, а сега само едно клипче от почерпката: http://www.youtube.com/watch?v=ZreIThYdV1U&NR=1

Съгласна съм с Поли за първата страница, нека наистина се наблегне на блога на Моника, а всеки да си решава сам за лекарите.

# 94
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
И за да не ми е безсмислен поста, дали можете да ме насочите към УНГ специалист, че при нас черната серия вече се финализира в увеличена трета сливица  Confused
Аз се сещам само за доктор Иринков. Един път сме водили Вяра при него - беше много внимателен.

# 95
Здравейте момичета
Серинити,мерси за кафенцето
А аз съм много доволна от д-р Ботев.Малко не мога да му разбера шегите,но е много добър специалист според мен...Работи в поликлиниката на 4-ия етаж,но кой номер кабинет беше...не мога да се сетя Но на входа пише...
Май няма много присъстващи тук...И къде последно ще е срещата?

# 96
НЕ добър ден е от мен Sadболна съм,ама толкова зле не съм била от не помня кога и ако още веднъж чуя за ясла,направо  #Cussing out аз най-зле го карам този вирус,дето си го взехме от там-днес пак бях на лекар,защото съм като парцал,стомахът ми е възпален,гърлото,носа...... SickЛиличка най-леко го изкара,макар че още се сополиви,съпругът ми и той е хремав,ама нали е бил военен,държи се подобаващо Mr. Greenсвекитата се обадиха,че и при тях са започнали да се проявяват симптоми-нали си нагушкаха внучката наскоро ooooh!
за сливиците-ако търсите специалист,който не си пада по лечението от типа клъцни-срежи и наново израсти,препоръчвам Кехайов от Правителствена болница PeaceЛили е с три огромни сливици и хъркаше като стар дядо,преди да ни подхване той-изписа и капки и мехлем,които се прилагат периодично в общо 3 курса.спря да хърка хлапето и да же започна да диша през носа нощно време Praynig

# 97
Иринков е супер  Peace Веднъж сме ходили профилактично и човекът вече си беше тръгнал, но се върна и беше страшно внимателен. Освен това, докато преглеждаше каза куп полезни неща.  Wink

# 98
Привет и от мен!
Серенити,благодаря за поздрава,много си мила!  bouquet
Наистина не пиша вече,от време на време само чета.Нямам много време и енергия за форума,младежите ми изпиват силата! Rolling EyesВ петък заминаваме на моренце с двете деца и сега кипи подготовка.
Черпя ви за РД-то си виртуално, разбира се! Flutter

# 99
Честит Рожден Ден на Дидка и от мен! Полжелавам ти много здраве, щастие и успехи!

dessy encheva, какви са тези вируси, които ви тормозят, дано бързо да се оправите. Днес май видях Лили с татко и пред поликлиниката, ти сигурно си била вътре.

Аз реших да отложа яслата до декември, когато Лъчко ще навърши две годинки. От работата ме осведомиха, че тогава мога да си пусна платената отпуска, която ми е почти три месеца и през това време се надявам Лъчко да свикне на яслата. Само дето директорката на "Слънце" не може да ми каже със сигурност дали ще има места тогава. Решила съм да подам молба за всеки случай в "Щастливо детство" и в "Пролет". Ако имате някакви отзиви за там, ще се радвам да ги споделите. Освен това не съм сигурна къде точно се намира "Пролет"- срещу "Емилиян Станев" или това там беше детска градина?

# 100
Момичета,бихте ли ми казали къде може да организират готварски курсове в Търново?

# 101
Интересен въпрос. ПО-миналото лято много се вълнуваше моята кума от готварските курсове и търси под дърво и камък. В крайна сметка се наложи да се регистрира като безработна  ooooh! И от там я пратиха на някакви преквалификационни курсове (където учиха как се застроива супа и как се пържат кюфтета  Crazy) . Тя искаше нещо по-така, защото наистина има талант, ама нъцки. Ако получиш информация за някъде другаде - свиркай. И на мен самата ми е много любопитно.  Peace

# 102
  • велико търново
И на мен ми стана интересно за готварски курс.Може би в у-щето по туризъм и ресторантьорство някой знае нещо.А за срещата утре като вземем детската кухня на Теди в 11.10ч.започват да я дават ще тръгнем евентуално.Но къде ще се проведе срещата?
Ако някой иска да се включи в обща поръчка на my.toys.de  да пиши на ЛС.Имам код за отстъпка 10евро .Мартеничка разгледай сайта все още има намаления.

# 103
Утре къде ще е срещата?

# 104
 И аз го карам този вирус.В неделя се върнахме от море и през ноща се почуствах много зле.
Днес сутринта почнах антибиотик и сега се чуствам малко по добре.
 Дано бързо да минава ,че гадна работа.

Общи условия

Активация на акаунт