Август месец е в средата, в Търново пак на мода е кърмата

• 14 109
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
  • Велико Търново
YSMIV4ICA, извинявай не съм те видяла на камбаната, не виждам много добре, обади се следващия път:) Каката ти първокласничка ли е тая година?

Zeleno meche, какво стана с бавачката ти? Тия дни кафенце в Неделята? Или утре да се водим за срещата?

denitcheto, ти си човека, кажи най-накрая къде ще е тая среща?! Mr. Green

bialkova, вчера си купувам бира от Ганка и случайно разбрах какво работиш, без да го искам Embarassed, малък свят ей Thinking

Дидка - питка, честит рожден ден  bouquet Пожелавам ти здраве и само хубави мигове с децата ти:) Не те познавам, ама като ти гледам младежите, току сме се сватили:)

Прохладна вечер на всички, а на болните - бързо оздравяване Simple Smile

# 106
Определено срещичката беше супер.... Mr. Green bowuuДА вземем от сега да се разберем за другата седмица, че да имат време повече мами да се включат... Simple Smile ХУбаво решихме, че ще е на Триъгълника, да кажем на кафенцето с детския кът, ден-????, ако искате да си остане пак четвъртък, за час...пак 11.00, а пък ако искате може и вечерта към 18.00, така ще може да се включат и работещи мами.... ХАйде, оставям на вас и да го решаваме... Simple Smile За мен няма проблем! Simple Smile
На ЩАстлива мама-честито завръщане!
Ангелче, съчувствам ти за това, което преживяваш....Аз лично съм дете на разведени родители и мога да ти кажа, че на детето винаги ще му липсва тати, но с времето се свиква, а като порасне ще оцени, че е било за добро...Поне при мен беше така....Триъгълника е малко далеч, но пък ще е добра разходка-ще те чакаме с Дани!А ако решим да е вечерна среща-и НИкол ще е на линия... Simple Smile
Ей, мацки, много ми беше готино днес....Форума си е хубаво нещо, ама срещите на живо са си друго изживяване... Hug
Те това е от втора страничка, ако не се лъжа....Утре в 11.00 часа на Триъгълника в кафето с детския кът, където надуват бънджито.....дано така да е по-ясно.....или по-точно в горната част на парка, под бизнес сграда Тремол, срещу магазин Щастливо бебе.... Mr. Green
Деси, оправяйте се бързо, че така си е мноооого гадно....,На Дидка-питка HAPPY BIRTHDAY  и от мен, а на който питаше за детска ясла Пролет се намира до Емилиян Станев, между двете градини....Хайде Лека нощ, мацки!И много спокойна на дечковците!
п.с. Цитатаа нещо е мнооого дълъг, но не ми се занимава да го оправям...Сори! Hug

# 107
  • Велико Търново
3des, milen4eto78, daniko, denitcheto, bialkova, angelcheto и 0 Гости преглежда(т) тази тема.
малей много народ ве:)

# 108
3дес, коя е Ганка? Сещам се само за магазина с/у Елената, навътре в уличката- собственичката така се казва. А наистина града ни е малък- винаги ще се окаже, че имаш с някой общи познати. Аз м/у другото мисля , че те видях на последната лекция в Неделята миналия месец, като каза, че си със синя количка и розово бебе  Crazy дано не се бъркам, че не мога да науча всички мами още във форума.  Blush Но на пролет живот и здраве съм с вас по срещите, че сега само да си мъкна корема няма смисъл.  Laughing
И след като съм разкрита къде работя приемете от мен почерпка по една кока кола(може и с кафенце) но за утре сутрин.   thumbsup kaffeetrmker_2

# 109
3des, milen4eto78, daniko, denitcheto, bialkova, angelcheto и 0 Гости преглежда(т) тази тема.
малей много народ ве:)

newsm62 newsm62

# 110
  • Велико Търново
Пепи, Милена, Деси, благодаря ви за напътствията  Hug Този форум върши три пъти по-добра работа от Гугъл  Party  Heart Eyes
Много искам пак да ви видя, но съм с ужасна настинка, пък и сутрин съм вече без дете  Tired Ще следя за следващата  Peace

# 111
Серенити, оправяй се бързо! Ще те чакаме следващия път! Ради на ясла ли е. че вече сутрин не е с теб? Коки тъкмо се събуди и ще се гласим за срещата....Чао и до скоро!

# 112
  • Велико Търново
Ние няма да смогнем за срещата, сега се приспиват с баба.

Качих снимки от кръщенето във Фейсбук, на който му се гледа Simple Smile

# 113
# 114
По принцип моите постове са много мрачни и затова реших да сменя малко стила  Laughing

# 115
Ей оттървах ви днес. Ама какво да правя като от фирмата , в която работя решиха, че имат нужда от помощ. И нямаше какда откажа. Но за утре ще съм там. Доно се видим и се познаем с мамите. Айде  целувки и прегръдки и само хубави неща да ви се случват.

# 116
. В крайна сметка се наложи да се регистрира като безработна  ooooh! И от там я пратиха на някакви преквалификационни курсове (където учиха как се застроива супа и как се пържат кюфтета  Crazy) .
И аз само това се сетих,нищо не намирам ни в нета,ни по вестниците newsm78.
Благодаря ви все пак,ще потърся пак.Ако нещо излезе ще пиша Peace

# 117
11.00 часа-среща...., да ама НЕ! Само аз се появих....В 11 нямаше никой, към 11 и нещо проверих пак....На това му казвам несериозна работа....Ако решите да се видим-вие казвайте кога и къде, аз спирам да мисля и да предлагам....
На Моник-възхищавам ти се!

# 118
11.00 часа-среща...., да ама НЕ! Само аз се появих....В 11 нямаше никой, към 11 и нещо проверих пак....На това му казвам несериозна работа....Ако решите да се видим-вие казвайте кога и къде, аз спирам да мисля и да предлагам....
На Моник-възхищавам ти се!

Е защо не написа че и мен видя бре моме.Направо съм възмутена Laughing

# 119
Бре моме, аз теб те видях, сори, не се възмущавай, ама ти тъй и тъй не беше тръгнала за натам.... Simple Smile Аз просто се разочаровах леко, но в крайна сметка, който иска срещи, просто да пише и ще се видим, пък с теб така или иначе си се засичме в парка редовно... Mr. Green  Hug
Хайде лека нощ на всички, че нещо четвърти ден подивявам с Калоян-болят го явно венците от зъбите, които все още не искат да избиват, но малкото кротко и сладко съкровище се превръща на моменти в голямо пищящо чудовище... Cry Ще мине и този гаден период, ама няма как....Лека още един път и спокойна....

Общи условия

Активация на акаунт