Август месец е в средата, в Търново пак на мода е кърмата

• 14 107
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
Бре моме айде утре като се видим ще седнем на по кафе и ще си направим една форумска мини среща Drunk smile3546 lalalala.Аз сутрин ходя на Пишмана newsm01 но в 11 съм на триъгълника Peace.Така че общо взето по цял ден обикаляме с Гогича и почти навсякъде може да ме срещнете   friendship.Ако има някой от пишмана да свирка всяка сутрин от 8,30 до към 10,30 съм там. Hug

# 121
Нямаш проблем, мацко! Ние сме си с тази мама(която беше с мен днес) редовно под дървенцата там на сянка.....така че, до скоро и ще му седнем на кафенце..... Simple Smile

# 122
  • Велико Търново
bialkova, същата Ганка, то друга няма;) А какво стана с твоя хемоглобин? Надявам се нещата да са в нормални граници.
M0NIQUE, благодаря за цветята, радвам се за теб:)
denitcheto, виновна пред теб Embarassed. Имахме циклачи и матраци ни караха и нямаше как, сорка, ама мъжОто и каза за тях в последния момент - трябвало да съм в района.
Преди няколко часа щех да пукна Sick, ама няма да ви се оплаквам, .. хихихи, важното, е че сега съм добре Simple Smile

# 123
3Дес що говориш?! Какво ти се случи че пък да "пукнеш"? Ох, дано намеря време, да се уговорим за едно бързо кафе.

# 124
  • Велико Търново
падна ми кръното, лошо ми стана, не можех да говоря свързано... да не изпадам в подробности, ама се оправих. Според мъжо, той ме спасил - е, черпих го с шоколад да мирува. за кафе - когато кажеш Simple Smile

# 125
  • велико търново
Някой навит ли е за едно бързо кафенце утре сутрин в с-ца ,,Неделя,,.Ако да на /ЛС/ newsm68 newsm44 Two Hearts

# 126
абе знаете ли как ми се идва на една срещичка ама пусто ние в 11 неможем  Rolling Eyes   нали сме си туткави и леко поспаливи  Wink 
ние с Надето и Преславка всеки следобяд сме в Марно поле - така,че който иска да заповяда   Peace

3дес - споко няма да пукалясаш толкова лесно - на мен редовно ми се случват такива неща   Tired   последният път на центъра получих гастритна криза,изтръпна ми езика,ръцете и беше ужасно ,а бях с количката и Малчо,но добре ,че Надето беше с мен   Hug 

denitcheto - айде като хайманосваш толкова се домъкни и да центъра   Hug

хайде лек и весел ден от мен

# 127
Симонка,как да ви позная ако идвам в Марно поле,че на мен и Пишмана и Триъгълнака са ми доста далеч.Живея на Царевец...

# 128
  • Велико Търново
Миленче, Симонка е с тъмна къдрава коса, бута тъмно синя количка Simple Smile

Аз съм с тъмна права коса, над раменете, бутам розово-оранжева лятна количка Simple Smile Винаги сядаме на едни и същи пейки, като влизаш откъм ДНА, вдясно, преди чешмичката, под дебелата сянака!

# 129
Миленче, аз обикновено съм с вързана коса - като видиш една мама опашка като на заек - това съм аз  Mr. Green  
ще те чакаме   Peace

ето това сме ние / малко Надето не се вижда  Rolling Eyes /

http://www.facebook.com/home.php#/photo.php?pid=3326286&id=512410863

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 11:23 от simona_stoyanova

# 130
Благодаря Наде Simple Smile
Симонка,аз пък съм дълга коса на руси кичури Grinning
Днес ще излизате ли?
Аз съм с розова лятна количка с чадър.Ако ме видите,се обаждайте,аз ще се оглеждам за вас,че какъвто съм заплес,може и да не ви позная... Grinning

# 131
да днес ще ме там ,но може би към 3ч - аз ще съм с дълга черна пола  Peace  ще се оглеждаме ,дано и ние те познаем,че и аз се славя като заплес  Mr. Green

# 132
Супер,мен след 15ч ме устройва.

# 133
  • Варна
Момичета,извинете,че нахълтвам в темата ви,но имам нужда от помощ.Търся телефон на детска кухня в Г. Оряховица или някой,който да ми даде инфо дали мога да взимам храна от там за 1 седмица,например.Ще сме на гости другата седмица,а не съм решила въпроса с храната на детето.Помагайте!

# 134
bialkova, същата Ганка, то друга няма;) А какво стана с твоя хемоглобин? Надявам се нещата да са в нормални граници.
Ами моят хемоглобин честно казано създава проблеми. Вчера бях на консултация в Плевен ,при д- р Бързашки и му занесох кръвните си картини от 2 месеца насам и човека направо се плясна по челото като видя колко време стоя с такива нива на хемоглобина. Тръшна ме на кушетката да ме гледа или по-точно да гледа бебка и прецени, че е най-добре да ме приемат в болницата в Кайлъка за 3 дни и да ми вливат системи като каза, че това ще има ефект.
Та така де- в сряда заминавам за ПЛевен да си полежа малко в болницата  smile3516

Общи условия

Активация на акаунт