Август месец е в средата, в Търново пак на мода е кърмата

• 14 014
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
bialkova  Hug щом трябва ще си полежиш мила.Чакаме те да се върнеш Hug
3дес и аз редовно пукалясвам по тази причина.Не ми е добре кървното и това е.И ако съм и притеснена........
Аз за срещите все не се класирвам,но и ми е неудобно малко....
Днес бяхме на басеин с Дани в Елена.Много е хубаво там,ако има желаещи да идват с нас да свиркат насреща съм хи хи

# 136
Симонка, благодаря за поканата!  Grinning Ще се възползвам, когато имам пак възможност да дойда да ви видя в МАрно Поле, мястото ми е ясно.... Simple Smile Просто ние се прибираме следобед, Кокича спи или поне се опитва да спи, после ако съм се намотала по навреме е супер да дойдем и пак да давам кисела на Коки в приятна компания....После обаче трябва да се вземем каката от градината и програмата става натоварена, защото тя си устройва среща с гаджето от градината в парка на Триъгълника.... Mr. Green
Усмивчица, нещо не можах да се вклюа днес за Неделята.....късно прочетох.... ooooh!
3дес, не се притеснявай, то по принцип всички си имат задачки-закачки, всички се съобразяваме и с бебоците, няма как....Просто ми беше малко тъпо от толкова желаещи, а без присъстващи....Ама на мен бързо ми минава...  Mr. Green Въобще едно голямо СПОКО! Hug за всички!А ти гледай да се оправяш, че така хич не ми харесват тези работи....здравословните...
Зоя, мила, направо какви работи ти се случват! Стискам палци всичко да се оправи и те чакаме обратно с пълни сили и супер бременна форма! Praynig
На тази мама за Горна за кухнята, не мога да помогна, нямам инфо, дано някой друг се включи...
Хайде лека нощ, че май децата 10 сън сънуват, а майка им будува.....
Макар че с тези мотори...може и да не се спи тази нощ... #Crazy

# 137
Ангелче, извинявай.....не се стеснявай, просто заповядай....! Какво е това неудобство? По-спокойно и всичко ще е наред! След като тук те разбираме и подрепяме, нормално е и очи в очи да се видим и да се поздравяваме най-малкото! Simple Smile Поне според мен е така!

# 138
Ние също се спасяваме от шума и запрашваме за Русе.С тези мотори е ужас ooooh!

# 139
  • София/Търново
До кога ще са моторите в Търново, малко ме попритеснихте... А Русе определено си е добра идея  Heart Eyes

# 140
Оставете,че се чуваше в целия град консерта и ,че тази нощ ще е още по-зле,ами тези мотори така мис тряскаха детето цяла нощ ooooh!Горкото само скачаше и аха да заплаче.И ние следобед ще се изнесем къмс ело,че не се търпи.

# 141
как сте Simple Smile
ние сме добре...днес сме на рожден ден на баба ми  Mr. Green

Иначе - това с моторите- знам, че днес ще е най-големият ужас - ще имат дефиле по центъра и цялата работа ще продължи до утре.  Колегата ми е един от организаторите - тъй че инфото е сигурно.

Ние отиваме да спинкаме, че после ни чака луд купон в баба ми  Mr. Green , по-скоро - голямо ядене  Laughing

хайде - хубав ден   bouquet

# 142
  • София/Търново
 Laughing Ще е интерснооо  Mr. Green

# 143
 Мдааа... колкото и да си падам по мотори и на мен ми дойдоха в повче. В случая, обаче, въобще не виня рокерите (освен онези пикльовци с пистаците, които форсират по кварталните улици  #2gunfire), а организаторите и кмета. Доколкото знам кметът е подписал заповед да не им се връзва кусур за шума от концертите, но до 23ч. Полицията нищо не може да направи (пък и едва ли ще се втурнат, имайки предвид що рокер се е изсипал горе). Но най за бой са организаторите - не само, че озвучаването е отвратително, зле разположено и ненужно високо, но и групите, които са поканили са направо жалки  ooooh! Първата вечер имаше някаква банда с женски вокал, който виеше като пребито псе. Песни, които съм слушала милион пъти, едва ги разпознавах. В един момент си мислех дали пък не правят някаква пародия... Ама то май целия събор на такова прилича  Rolling Eyes

# 144
Марта,тези"освен онези пикльовци с пистаците, които форсират по кварталните улици",май са най-дразнещи #2gunfireИ аз мисля,че беше ненужно високо,кому е нужно да се чува чак по кварталите?

# 145
Много е тъпо това със събора!
Аз въпреки че съм моторджийска съпруга и сестра, така им се дразняяяяя! Снощи незнам колко пъти отварях и затварях прозореца - аха-аха да спре... но нееее, пак почва. Защо изобщо преместиха събора на Света Гора?!  #Cussing out  Добре си беше на Капиновския... и други хора ходехме!  #Cussing out  Тия гъзета с пистаците са...  Sick  Направих грешката сутринта да слезна с малката до центъра и като се чуеше ограничители, и тя подскачаше цялата в количката... много се стресна  Sad

Марти, как няма да подпише кмета, като "Бед Къмпани" са до един от гъзар нагоре (общински съветници и прочее хора с пари в джоба... ше ми се правят на рокери, айде бе...  Sick )

# 146
Всяко чудо за 3 дни - както е казал народа Simple Smile И това ще мине...
Само не мога едно да си обясня - не помня каква сума ми споменаха, но общината е спонсор на това мероприятие и още една сурия видни и не чак толкова видни фирми... Сумата определено беше 5 цифрена, че да не е и повече - само на общината.
Е, кажете ми, как имат пари за спонсорство на това безумие, а нямат пари да пооправят малко парковете и градинките, и катерушките  #Cussing out
Ама нали повечето хотели са "общинска" собственост (разбирайте на кметове, съветници и т.н), а румънците, унгарците и всички останали мотористи от други градове, къде мислете, че ще спят и ще ядат??? Както е казал народа: "Пари при пари отиват"... Стига съм философствала, че още повече яд ме хваща...

отивам да положа морно тяло, че хапнахме доста и тумбаците са издути  Mr. Green

# 147
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Ама нали повечето хотели са "общинска" собственост (разбирайте на кметове, съветници и т.н), а румънците, унгарците и всички останали мотористи от други градове, къде мислете, че ще спят и ще ядат???
В базата на студенстки общежития ще спят част от тях  Peace. Е, няма начин да няма и за хотелите  Wink. Аз като цяло се кефя на самото мероприятие като такова, НО...хубаво е да е извън града, да не нарушава спокойствието на хората и всичко да е с мярка - една демонстрация по улиците на града-как да е, но денонощното бръмчене, свирене на гуми и прочие ми идват в повече. Снощи седнахме с една приятелка в кафе Роял в 21:30ч - оказа се голяма грешка - в Джеронимо и около него се бяха събрали куп сеирджии, които се възхищаваха на "уменията" на някакви ентусиасти с едно АТВ. За 3 часа една дума на можахме да си кажем, без да се налага да крещим  ooooh!!

# 148
Привет, девойки   bouquet

Ние цял ден прекарахме на Бряста   grinning039. По едно време решихме да идем до Дряновския манастир да хапнем, но там беше ужас направо - сигурно имаше около 300 коли  #Crazy! Наложи ми се да правя доста екстремни маневри на задна, за да се измъкнем от там. Иначе на Бряста не е лошо - спокойно, а и кухнята е хубава.

bialkova, дано се оправиш бързо  Hug. Аз изпитвам ужасен страх от болници - имам чувството, че повече разболяват хората там  Rolling Eyes. Хапвай си и повече червени плодове и зеленчуци и мед.
Ние нищо не усетихме от рокерския събор. Искаше ми се поне да снимам Тарик на някой готин мотор, но не успях. Иначе за общинското спонсорство...  Sick.
Ками, как сте, как е малчо? Добре ли му се отразява яслата?
МоникHug

Пепи, Усмивчица, кога ще пускате поръчката?

# 149
  • Stuck in a moment
Мами,
предупреждавам,че на Триъгълника действа банда крадци.
Имало е обир в блока, в който е сладкарницата на Мина Елит. Хората си били вкъщи когато са проникнали в апартамента им и е имало сбиване, после и гонитба извън блока. Подробности не знам , но наши познати вече си търсеха по-специални райбери или нещо подобно, яко са наплашени.
Реших да ви предупредя, да не дава Господ.

Общи условия

Активация на акаунт