предупреждавам,че на Триъгълника действа банда крадци.
Имало е обир в блока, в който е сладкарницата на Мина Елит. Хората си били вкъщи когато са проникнали в апартамента им и е имало сбиване, после и гонитба извън блока. Подробности не знам , но наши познати вече си търсеха по-специални райбери или нещо подобно, яко са наплашени.
Реших да ви предупредя, да не дава Господ.
Олеле Боже!!! Тия хора срамота нямат вече, да влизат в домовете докато хората са си вкъщи!!! Не , че трябва да влизат като ги няма де

Аз пък харесвам моторите и дори ходих на събора, обаче съм абсолютно съгласна с вас, че трябва да е извън града, първо защото шума няма да е проблем за никого, второ - няма да замърсяват Света Гора и трето -ще се ограничи влизането и вилнеенето на моторджиите в града и по кварталите. Организаторите избрали толкова високо място, че звука се разпростира из целия град и дразни хората, които не харесват такава музика или искат да си почиват. Както и да е - това, че не ни харесва няма да промени нищо, пък и вече приключи.
Да ви се похваля колко приятни събота и неделя изкарах аз пък- вчера бях на сватба на мой колега на Арбанаси, а днес бях на питка на бебката на една съфорумка, която влиза май мноооого рядко тук и много се забавлявахме с нейната кукла

Пожелавам на всички ви весела нова седмица