Август месец е в средата, в Търново пак на мода е кърмата

• 14 011
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
Мами,
предупреждавам,че на Триъгълника действа банда крадци.
Имало е обир в блока, в който е сладкарницата на Мина Елит. Хората си били вкъщи когато са проникнали в апартамента им и е имало сбиване, после и гонитба извън блока. Подробности не знам , но наши познати вече си търсеха по-специални райбери или нещо подобно, яко са наплашени.
Реших да ви предупредя, да не дава Господ.

Олеле Боже!!! Тия хора срамота нямат вече, да влизат в домовете докато хората са си вкъщи!!! Не , че трябва да влизат като ги няма де  Laughing
Аз пък харесвам моторите и дори ходих на събора, обаче съм абсолютно съгласна с вас, че трябва да е извън града, първо защото шума няма да е проблем за никого, второ - няма да замърсяват Света Гора и трето -ще се ограничи влизането и вилнеенето на моторджиите в града и по кварталите. Организаторите избрали толкова високо място, че звука се разпростира из целия град и дразни хората, които не харесват такава музика или искат да си почиват. Както и да е - това, че не ни харесва няма да промени нищо, пък и вече приключи.
Да ви се похваля колко приятни събота и неделя изкарах аз пък- вчера бях на сватба на мой колега на Арбанаси, а днес  бях на питка на бебката на една съфорумка, която влиза май мноооого рядко тук и много се забавлявахме с нейната кукла  Crazy
Пожелавам на всички ви весела нова седмица  Hug

# 151
Някой да знае нещо за това,че няма да има вода 2 дена?

# 152
Не е вярно!  Naughty
Дори вкъщи се мъчи да тръгне вече, а една приятелка работи във ВИК и каза, че ще я пуснат навсякъде до полунощ.

# 153
Не е вярно!  Naughty
Дори вкъщи се мъчи да тръгне вече, а една приятелка работи във ВИК и каза, че ще я пуснат навсякъде до полунощ.
много благодаря

# 154
Не е вярно!  Naughty

Чудесна новина! На Зоната въобще не е спирала, но се носят слухове, че всеки момент ще я спрат и няма да има два дена.

# 155
  • Велико Търново
Говорих с диспечера на ВИК и той каза,че утре сутрин ще има вода.За два дена нищо не спомена Peace

# 156
ей Сисе ти се появи бре Party

# 157
  • Велико Търново

Алилуя Mr. Green

# 158
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Пепи, Усмивчица, кога ще пускате поръчката?
Ако успея тази вечер, ако не-утре!

Тefterche, случката е ужасна  Shocked!

# 159
Здравейте момичета
По едно кафенце... smile3521
Да попитам някой ще ходи ли днес в парка Марно поле,че да си имам компания?
Лелее,крадци...и то когато има хора в дома си....УЖАС...Тефтерче,мерси за предупреждението....

# 160
мммммммм Миленче мерси за кафенцето   Hug 

ние естествено сме там  Wink  може би към 14ч  Peace

леле тия крадци стават все по-нагли и по-нагли   #2gunfire 

снощи спинках като бебенце - нямаше кой да ми баучи на главата и заспах в 22.30ч   Crazy 

хайде лек и весел ден от мен    bouquet

# 161
  • Велико Търново
Здравейте, момичета, само на бързо ви пиша, че сме добре:) Имам много задачки, една от които е следната: продавам спалня, гардероб, шкафове, пружини и дюшеци за тях на символична цена, ако някой се интересува да пише на лични. Старички са, но до последно са ползвани съвестно Simple Smile
bialkova да се оправяш бързо  bouquet  bouquet  bouquet

# 162
От доста време не съм писала /мисля/, та сигурно съм и позабравена  Rolling Eyes, но и ние тази година се отчетохме с почивка по морето, та реших да покажа снимчици на моето малко, но вече пораснало мъжле. Милия направо подивя сред вълните  Heart Eyes На който му се разглежда, моля:
http://pepir.snimka.bg/children/more-2009.412798.14300885

# 163
  • Stuck in a moment
От доста време не съм писала /мисля/, та сигурно съм и позабравена  Rolling Eyes, но и ние тази година се отчетохме с почивка по морето, та реших да покажа снимчици на моето малко, но вече пораснало мъжле. Милия направо подивя сред вълните  Heart Eyes На който му се разглежда, моля:
http://pepir.snimka.bg/children/more-2009.412798.14300885

Много хубави снимки Simple Smile Къде сте били?

# 164
Тefterche, циганета ли са били? майка ми се усъмни да не би да са от нейните, че май имат избягали. Хванали ли с някого? Ужасно е с тия бандити! моя приятелка още не може да се отърси от преживяния опит за грабеж преди няколко месеца. Опитали се да разбият патрона на вратата посред бял ден, докато тя била сама вкъщи! добре ,че се развикала, че избягали! Не ми се мисли ако бяха влезли..
pepi_r , много хубави снимки  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт